- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое е най-скъпото нещо, което сте подарявали на приятелката/приятеля си?
В парично изражение, не в сантиментално. Но ок, може и двете ако искате. Аз ще кажа като се съберат 3 страници мнения поне.
До къде е приемливо, примерно ако имаш възможност и купиш нещо много скъпо просто така без повод добра идея ли е или не? Ако купуваш много неща просто така, свикваш ли някого да чака винаги нещо, разглезва ли това? Обикновено момчетата купуват, рядко е обратното, но нека всеки да се чувства свободен да се включи в дискусията.
Това е.
Най-скъпото нещо,което съм подарявала на момче ... Ами бутилка червено вино в елегантна дървена кутия,на гърлото на бутилката имаше малка керамична плочка с надпис + една голяма картичка с пожелание - излезе ми около 50лв. и беше за рождения му ден.По принцип ми се искаше да занеса бутилката в някое фото за да сменят етикета с подобие на оригиналния,но с добавена снимка на рожденика + пожелание,нооо във въпросния ден бяха заети с обработване на снимки от няк'ва сватба и не ме "огря"
От същия пък бях получила един много красив кристал с гравирана на 3Д една малка рисунка,която бяхме надраскали седмица-две преди това и надпис "Обичам те!".Не знам точната му цена,но е някъде около 30-тина лева,в зависимост от това от къде го е поръчал.
Никога не съм обичала скъпите подаръци и винаги съм предпочитала да ми подарят нещо малко - ако ще и картичка с пожелание.
Що се отнася до това дали е добра идея да купиш нещо скъпо без повод - ами зависи от човека.Аз,например,много повече бих се зарадвала на нещо малко,но и свързано с мен,от колкото на нещо скъпо ...Под свързано с мен разбирам,че когато момчето го е видяло се е сетило за мен и си е казало "Това е точно като (за) нея!".
Между другото не съм съгласна,че обикновено момчетата купуват,а момичетата - рядко![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Телефон съм подарявала на един бивш. Нов, не втора ръка. Само че не помня кви пари дадох и къв беше по-точно. Малко съм спъната с технологиите. Сещам се, че беше червен, любимия му цвят..
Първоначално написано от antifashionshit
Чорапи 3-та ръка Адидас. Правихме уникален секс същата вечер.
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Плейър на Филипс за 60лв. - 4гб.
едит: Момиче съм, да вметна, че явно е важно за темата.
Последно редактирано от jghgh : 06-16-2012 на 17:07
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
70лв. за кецове.
Имаше подобни, които претърпяха злополука с кучето му. А точно тези кецове ми бяха любими на мен, защото с тях беше на първата ни среща, отделно че и преди това (преди да се запознаем) го бях виждала с тях и още тогава ги харесах.
Винаги като го виждах с тях и ми ставаше някакво хубаво. И той много ги харесваше.
Та като видях подобни в един магазин, още на следващия ден му ги взех.
Беше подарък без повод. Тези ги пази много повече от предишните.
Всъщност като се замисля освен, че е най-скъпия е и един от най-сантименталните подаръци, които съм му взимала до сега.
И спря да се върти за миг земята..
145лв. за маратонки nike.. Подарих му ги за рождения ден..
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s