.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Unhappy МНОГО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПОМОЩ!!! Червени рани след епилация!!!

Здравейте! В петък си купих епилатор (Philips Satinelle), пробвах го, но ми се образуваха големи червени петна под мишниците, които боляха непоносимо. А на краката направо се врязаха на 2-3 места дисковете (предполагам от това е станало там) и ми станаха резки, но бяха само 2. Вчера реших да се епилирам пак под мишниците и краката (само единия можах вчера) и на крака ми се образуваха доста повече резки, а подмишниците беше кошмар - големи червени участъци, които просто не искат да минават никъде. Болката е ужасна!!! Най-голямата беда обаче е, че утре имаме прощална вечер (7 клас) и просто не мога да си представя да ида с тези отвратителни червени резки по краката и болезнени червени петна под мишниците. Мазах се със Здраве лека формула, със лосион за тяло, нищо не помага! Моля ви, не знам как да успея за 30тина часа (то толкова г/д остава до прощалната вечер) да махна тези нелицеприятни и големи петна (половината мишници)! Аз съм с рокля до коляното, а горната й част е като потник и не мога да отида с друго!

Намерих в един магазин рол-он Nivea Pearl & Beauty или нещо подобно, пишеше, че става за след епилация, чудя се дали успокоява кожата, или пък да си взема рол-он за след бръснене (макар и това да не е бръснене, но пък пише, че помагало на кожата да се възстанови). Мислех да си ексфолирам кожата като се изкъпя утре, но дали ще мога с тези ранички? Наистина съм притеснена, моля посъветвайте ме какво да правя и какъв продукт да използвам, за да махна тези ужасни неща до утре вечер!

Точно преди прощалната ли реши да го пробваш за първи път? Намажи си краката с някой лосион за тен, който си ползвала и преди и знаеш как се нанася или сложи дълга рокля, пола, панталон , подмишниците сложи малко пудра за лице или някакъв лек фон дьо тен, но съвсем малко.
    Нямаш ли някоя дълга лятна рокля за прощалната? Или си купи днес-утре, има евтини, но свежи и летни. Важното е да се чувстваш комфортно, а не всички да ти гледат краката и ти да се притесняваш.

Намери от някоя от твоите приятелки спрей за спешна помощ. Има на различни марки, най доброто е на LR Health&Beauty Systems.В комбинация с концентрат от Алое Вера - пак на същата фирма, за няколко часа ще си оправиш проблема. Гарантирано!
    http://store4me.net - различният електронен магазин

Цитирай Първоначално написано от Мечо_Буболечо Виж мнението
    Точно преди прощалната ли реши да го пробваш за първи път? Намажи си краката с някой лосион за тен, който си ползвала и преди и знаеш как се нанася или сложи дълга рокля, пола, панталон , подмишниците сложи малко пудра за лице или някакъв лек фон дьо тен, но съвсем малко.
    Нямаш ли някоя дълга лятна рокля за прощалната? Или си купи днес-утре, има евтини, но свежи и летни. Важното е да се чувстваш комфортно, а не всички да ти гледат краката и ти да се притесняваш.
    Нямам нито спрей за тен, нито ФДТ, нито пудра... за жалост... а и покритието, което ще осигури не вярвам да е трайно

Ами отиди и купи. Или си купи дълга рокля, пола за прощалната, с рокля до коляното ще се вижда всичко това, за 1 ден няма да ти минат протриванията и раните, без значение с какво ги мажеш.

Чувала съм за този спрей, но просто никой, който познавам, няма такова нещо, мисля. Имаме у нас Алое Вера в саксия, но дали ще можем да екстрактираме гел от него? Ще пречи ли, ако не можем да махнем алоина (то все пак няма да го пия де )? А в аптеката продават ли се подобни продукти? Нищо не казахте за рол-оните и ексфолирането.

На рани и протриване най-добре не слагай никакви рол он-и, не знаеш как ще ти подействат. Защо искаш да ексфолираш протрита и разранена рожа?
    С каквото и да мажеш- за 1 ден няма да изчезнат. Смени тоалета за прощалната.
    Какъв е точно епилатора, с който си се подредила така? От тази сериа има няколко. Кой точно? Аз имах от тази серия, но беше много отдавна.

http://get7.eu/images/HP6400_00-IMS-global.jpg Ох, едната подмишница що-годе бива, но другата... Няма как да сменя тоалета, нямам пари за друга рокля. Май ще трябва да ходя така

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    http://get7.eu/images/HP6400_00-IMS-global.jpg Ох, едната подмишница що-годе бива, но другата... Няма как да сменя тоалета, нямам пари за друга рокля. Май ще трябва да ходя така
    Ясно, моят не беше такъв и нямах оплаквания от него.
    Пробвай да я полееш с много студена вода и краката също, за да намалиш червенината, но раничките няма да изчезнат.
    Защо държиш да си с рокля, сложи си някакъв панталон или по-дълга пола.

На краката не личи особено, но... Всички момичета ще сме с рокли.

http://prikachi.com/images/82/4887082L.jpg Ето, това е по-засегнатата подмишница. Раните са повърхностни. Кожата ми стои като протрита и ожулена, но средно положение, може би.

http://prikachi.com/images/82/4887082L.jpg Ето, това е по-засегнатата подмишница. Раните са повърхностни. Кожата ми стои като протрита и ожулена, но средно положение, може би.
    Не е толкова зле, напудри я с минерална пудра със светъл цвят, за да не се вижда. Не пръскай дезодоранти!

Мама има само една бронзираща пудра, тя обаче е тъмна и блестяща, ще пробвам да я смеся с малко кремче и ще направя домашен ФДТ Btw, тати ме посъветва да сложа СПИРТ на мястото :shocked: ама спирта нали дразни уж... Ще го изчакам след малко да си дойде, да видим пак какво ще ме посъветва.

Моят епилатор е същия и нямам никакви подобни проблеми !! Както ти казаха по-нагоре крем, пудра, ФДТ. Дано вече си си купила нещо и утре да бъдат по-добре. Не знам но според мен точно под мишниците с епилатор .. се пак кожата там е много нежна и според мен не е особено подходяща за чувствителните кожи (а до колкото разбирам, щом има такива петна значи твоята е от `чувствителните`). Та успех за утре

Мдам ... и на мен ми стана странно като разбрах, че става въпрос и за подмишниците, по-добре е да ги бръснеш ...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз имам такъв епилатор, само че е черен. Понякога и на мен ми се зачервяват лекичко мишниците, когато бързам. Мисля, че е от неправилна епилация, защото чак резки от дисковете ми звучи странно. Натискала ли си самия епилатор? Специално за мишниците трябва кожата да е идеално суха. Не знам какво би ти помогнало естно казано. Моите мишници ми минават за няколко часа, но не стават толкова зачервени като твоите.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мама има само една бронзираща пудра, тя обаче е тъмна и блестяща, ще пробвам да я смеся с малко кремче и ще направя домашен ФДТ Btw, тати ме посъветва да сложа СПИРТ на мястото :shocked: ама спирта нали дразни уж... Ще го изчакам след малко да си дойде, да видим пак какво ще ме посъветва.
    Не, не спирт. Баща ти сигурно е помислил, че имаш рана и така е казал. Това твойто е като протрито, става така като повтаряш по няколко пъти на едно място. Студена вода най-безопасно, че да не получиш някакъв обрив от кремове.

^ Срам-несрам, обясних му още тогава от какво точно ми е станало раздранението. Спирта като че ли помогна малко, а в нета четох за розова вода. Мдам, и аз мисля, че е от неправилна епилация. Уж гледах да го държа под прав ъгъл, но не опъвах кожата и минавах по няколко пъти. А на краката не ми станаха резки като не опъвах пък! Странна работа... абе, ще трябва време да свикна както трябва с епилирането. А, пробвах и с лед, поуспокоява малко. Кожата ми е неравна сега, дано нещата се пооправят, че иначе не знам...

^ Срам-несрам, обясних му още тогава от какво точно ми е станало раздранението. Спирта като че ли помогна малко, а в нета четох за розова вода. Мдам, и аз мисля, че е от неправилна епилация. Уж гледах да го държа под прав ъгъл, но не опъвах кожата и минавах по няколко пъти. А на краката не ми станаха резки като не опъвах пък! Странна работа... абе, ще трябва време да свикна както трябва с епилирането. А, пробвах и с лед, поуспокоява малко. Кожата ми е неравна сега, дано нещата се пооправят, че иначе не знам...
    Розова вода, ама ако иначе не ползваш, не знаеш нито каква най-добре да си вземеш, нито как точно ще ти подейства. Студеното най-облекчава. Следващият път като се епилираш не ги чакай да пораснат много. Ще се оправят, ама поне още 2 дни ще са така. Така става понякога при първо епилиране.

^ Бях малко скептична за спирта, но наистина успокои кожата, противно на очакванията ми! Сега, часове след като пуснах снимката, кожата ми изглежда (поне на светлината на лампата) значително по-малко зачервена. Продължавам със спирта, дано положителното му въздействие продължи, ще сложа отгоре и крем Здраве (само дето адски трудно попива напълно това нещо и ми стои като бяло .

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Крем Бочко.....успокоява

^ Чувала съм за него, но сега е вечер, няма как да изляза сега, а утре вече веротно ще е твърде късно, освен ако това кремче не притежава някакви магически свойства да премахва зачервяването за часове .

А за това какво мислите---> http://www.pharmacy2u.co.uk/Uploads/...g?maxwidth=250 успокоява ли след епилация наистина, защото не знам какъв рол-он да използвам утре вечер, имам едно на Фа и черна и бяла Нивеа ( стик ) . Дано алкохола в тях успокои (колкото и налудничаво да звучи)...

Ох, кожата ми се бели, дали утре вечер да не я ексфолирам с ексфолиант, за да стане гладичка и мека... ох, то зачервяването и да мине, пак ще ми изглеждат грозно подмишниците...

Повече от фен Аватара на valentinadr
    не е достатъчно само това по добре си вземи крем и един съвет от мен за напред ги бръсни за да нямаш такива проблеми

А за това какво мислите---> http://www.pharmacy2u.co.uk/Uploads/...g?maxwidth=250 успокоява ли след епилация наистина, защото не знам какъв рол-он да използвам утре вечер, имам едно на Фа и черна и бяла Нивеа ( стик ) . Дано алкохола в тях успокои (колкото и налудничаво да звучи)...

Ох, кожата ми се бели, дали утре вечер да не я ексфолирам с ексфолиант, за да стане гладичка и мека... ох, то зачервяването и да мине, пак ще ми изглеждат грозно подмишниците...
    А аз пак да попитам, да си ползавм рол-ончето на фа нутри скин или да си взема такова на нивеа от линка . Да екфолирам ли кожата (мислех да ексфолирам, за да стане уж по-хубава, ама... ) Ексфолианта ми е на Рефан и не съм го ползвала преди.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Недей да ексфолираш. Кожата ти е възпалена и би станало по-зле според мен.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си