Здравейте!
Искам да попитам как да направя дъха си по-свеж. Не че сега ми е няк'ъв гаден, обаче искам да е по-свеж.
Дъвки, бонбонки, лукчета и тем подобни ги знам. Нещо друго?
Поздрави!![]()
Да отидеш на зъболекар и да си оправиш развалените зъби?
Нямам развалени зъби.![]()
В час е. Лошия дъх означава развалени зъби, в повечето случаи. Затова и този потребител така се изказа.
Иначе, мий си зъбите, жабури там с водадъвчи дъвка след всяко хранене.
Лош дъх може да имаш от развалени зъби,проблем със стомаха,гърлото и други. А иначе си мии зъбите по-често,дъвчи дъвки и преди имаше някакви лепенки дето си ги слагаш в устата и те се топят,питай в някоя аптека. 100% ще има.
http://apteka.framar.bg/30016157/%D0...B4%D1%8A%D1%85
А някой пробвал ли го е това?![]()
Някакви други мнение?
80% до 90% от бактериите в устата са на езика.. най добре си купи специална четка за език (може да я намериш в по-големите аптеки...аз моята я взех от зъболекарката си и е на марката G.U.M )
Можеш да си използваш и обикновената четка за зъби ... Хубаво е да си купиш и антибактериална вода за уста като Listerine!![]()
Хората ти казаха... иди на зъболекар... много често развалените зъби не болят ... Може нещо сливици, това - онова... Конец за зъби - може да ти остава храна между зъбите... Освен това ще ги миеш по 3-4 пъти на ден СТАРАТЕЛНО!!! Освен това дъвки... Мисля, че вече получи всички тези отговори, нали...!?![]()
Има лентички за свеж дъх:
Към лев-два са и вършат добра работа.