.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Аз за рибките съм чел,че от всички зодии са най-склонни да прилагат отношенията роб-господар,като може да са и от двете страни.Това е единственото,което знам за тази зодия : )
    "Какъв е вашия мотив да кажете подобно нещо?" При тази моя искреност,такова тършуване,ровене по джобовете ;D би означавало липса на доверие,неуважение.Бих казал "... не искам да бъркат в моя джоб" за да се знае,че няма да ми хареса и да не се случва.За последно казах подобно нещо на..майка си.Бях си оставил gsm-a у дома като ходих в планина.Връщам се и тя ми казва,че съм получил смс и го е прочела,щото мислела,че е от еди кой си,а то даже си пише от кой е... Казах и "аз не се ровя в твоя телефон,не се рови и ти в моя".

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Riddle069 Виж мнението
    Аз за рибките съм чел,че от всички зодии са най-склонни да прилагат отношенията роб-господар,като може да са и от двете страни.Това е единственото,което знам за тази зодия : )
    "Какъв е вашия мотив да кажете подобно нещо?" При тази моя искреност,такова тършуване,ровене по джобовете ;D би означавало липса на доверие,неуважение.Бих казал "... не искам да бъркат в моя джоб" за да се знае,че няма да ми хареса и да не се случва.За последно казах подобно нещо на..майка си.Бях си оставил gsm-a у дома като ходих в планина.Връщам се и тя ми казва,че съм получил смс и го е прочела,щото мислела,че е от еди кой си,а то даже си пише от кой е... Казах и "аз не се ровя в твоя телефон,не се рови и ти в моя".
    Слааааава богу мама не ми чете смс-ите! :О
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Слааааава богу мама не ми чете смс-ите! :О
    Какво може да види? ;D
    Астрологията е сложна наука,но определено не е основана на суеверия и догадки.Това,че е пълно с някакви псевдоастроложки не значи,че всички са такива Както човек с дарба може да ти предрече бъдещето,така и човек,наистина запознат с астрологията.Дори миналото,характера...винаги съм се чудел как,защо се случва така.Съдбата ни се определя от това,кога се раждаме..или се раждаме според съдбата ни и после звездите помагат за разгадаването

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Riddle069 Виж мнението
    Какво може да види? ;D
    Достатъчно, че да се отрече от мен fo' eva' :O
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си