За тооолкова много работи си писала, че ако тръгна да ти коментирам темата, трябва да си разделя мнението на поне 10 различни теми.
Ще се доверя на коментарите в сайта за книгата и ще я прочета, но не очаквам да открия топлата вода.
Не знам дали само аз не откривам нищо интересно в разчитането езика на тялото на хората около мен. Много по-интересно би ми било сама да откривам за какво мислят, отколкото да следвам инструкции от книги. И разбира се, винаги по-лесно ми е било да попитам. Ако се чудя дали някой ме харесва или не, първата ми работа няма да е си взема четиво, което се предполага, че ще ми отговори на въпроса. Направо отивам и задавам директно въпроса си. Пестя време, нерви, очите също не натоварвам... Да ти кажа, по-полезно е.
Сега забелязах и че още в първото изречение казваш "прикрити чувства". На мен лично няма да ми е никак приятно, ако някой започне да ме наблюдава и да разкрива скритите ми чувства и мисли. Ако разбера, че някой го е направил, ще ми е обидно, защото един вид е навлизане в личното пространство.
Не знам дали аз съм прекалено скептично настроена или какво...