- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Айде да си направим :)
Онлайн радио на форумаАз тръгнах да се ровя по въпроса, само че сайта на shoutcast - а май са го направили платен. Ако има навити - дайте идеи
![]()
Аз имам онлайн радио, и мога да ти кажа как става, ако те интересува наистина...
не съм от ФЕГ, ненавиждам ФЕГ. Интересно ми стана, защото преди имах, ама сега не става![]()
Имахме такова радио и просъществува 1 ден![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
е па щото бяха само чалги, затова не просъществува. Говоря за стойностна музика и може би рубрики, поздрави за форумните колеги![]()
Е па знаеш ли как ще вървят тия чалгийки през нощите, когато всеки е ударил по едно. ммм Интересна идея.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
епа ще вървят. От 3 до 5 сутринта, освен ако няма купон и някой специални не си поръчаАз за рубрики мисля, за поздрави, за игри, токшоута, защо не
![]()
може ли да си имам час само за рап и хип-хоп.. ако може, се включвам ^^
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
идеята ми е да има от всичко и за всеки, включително час с вицове, прсототии и така нататък![]()
Само кажете как и ако е лесно, ще ви пускам най-прекрасната музика^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
принципно е лесно, с един плъгин за уинамп става, проблемът е, че преди беше безплатен от официалния сайт, а сега като влезнах ми иска някакви 6 долара. Ще се поразровя из интернет и ще дам повече инфо след малко![]()
Питайте Китито тя тогава се занимаваше с радиото, а за чалгите май май аз бях виновен![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
сега пък намерих сайт, само че не мога да направя връзка между уинамп и интернет, не ми бачка програмата. Някой ако иска да пробва - http://freeshoutcast.com/ - отдолу избира free и да пробва, после да каже ако успее как е успял![]()
Аз до колкото си спомням изявих желания само за тая песен, ма може и да е имало и други
http://www.vbox7.com/play:89ce0a23
Законът е закон,
но той врата в полето е
аз не си спомням кой наака пейзажа тогава, ама затова предлагам да се направи наново, този път с някакви правила и без простотии - да има всичко, чалги, малги, рок, рап, диско, естрада, опера ако иска някой, метълВъв всичко трябва да има някакъв ред, иначе не става
![]()