Знам че звучи познато или вероятно станно и мисля че тази тема е безмислена но ето го и следния проблем..
с най-добрият ми приятел спорим за 1 и също момиче и 2мата знаем че да се бием или серевнуваваме за нея е безполезно и затове пиша тук? най-станното е че и 2мата хареваме момиче което не познаваме !!! най вероятно някои от вас им се е случвало същото .. някакви съвети
Приятелството ви е в пъти по-ценно от някакво си непознато момиче. Недейте се кара за простотии. Или се разберете кой да забие мацката, или и двамата и теглете една и си търсете други.
честито! вече няма да сте приятели, поне да се бяхте скарали за пари като мъже бе!
Нищо не ви пречи да продължите да сте приятели.
А по добрия ще свали мадамата.
That simple!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз и приятелката ми в момента сме в същото положение. Харесваме едно и също мом4е което дори не познаваме но никога не сме се карали за него. Разбрахме се едно нещо- каквото и да става да си останем приятелки и да не се караме за него казахме си нека по-добрата да го впе4етли. И това е просто се разберете и намерете на4ин да се запознаете с нея
Няма смисъл да се карате.Просто оставете момичето да реши кого иска и когато го реши,независимо кой е ощетен го приемете като приятели и се опитайте да не допускате да си развалите отношенията.
Идеята е, че приятелството е най-важно, а за връзка трябват 2-ма човека с желание => Нека и дамата има думата, но вие играйте честно-без подмолни номера и изцепки в стил "прецакай другарчето". С моя най-добър приятел, който познавам има-няма 15 години и през това време сме били неразделни, ни се е случвала подобна ситуация-и то 2 пъти. Първият път, той се занимаваше с една мацка, която отряза мен, после пък аз се разправях с една мацка, която отряза него. Идеята беше, че като видяхме накъде отиват нещата, просто си казахме "Ок ли си?" Отговорът логично е "Да", а логиката е, като не мога да намажа аз, поне нека да е най-добрият ми приятел, за когото си давам живота. Истината е, че тези връзки отдавна приключиха, а ние с него все още сме си неразделни и най-добри приятли! Извод: Зависи доколко сте истински приятели!
It is hard to be young!!!
Мерси, аз :Д като по-умен отстъпих да се караме за момиче беше глупаво мс. за съветите все пак