- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Минимален брой символи в пост
има си програмен екип, който си се занимава с другите сайтове, а за този кой се занимава и кой не е друга тема)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мачок да приемам ли,че си направил тази промяна след критиката в моята тема или ти хрумна просто ей така.
аз съм против мулти-куотинга, нямам аргументи, просто така повече ме кефи
а иначе, има ли начин чрез сорс кода и т.н. да си сменя подписа с повече играчка?
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Най-накрая да ни просветлиш.. Не сериозно няма сарказъм. Много малко от хората тук са наясно с програмирането на форум и си мислят, че нарочно ги тормозиш като не натискаш някое копченце за аватари, някое за подписи и т.н.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
подписите и емотиконките е добре да ги направиш.Очаквам с нетърпение , успех : )
ако му пусна щрудела , ще се научи веднага ,ама ако е за мен , ще се прави на идиот.![]()
Да 'е, то така става![]()
Един приятел без никакви знания в 8ми клас започна малко да чете и направи форум на класа и имаше всички екстри-подписи, аватари, много емотиконки и т.н. даже уърдовските оформления...![]()
тея инвестор явно са мноо тъпи парчета
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
То ако беше стандартен форум, щЕхме да сме цъфнали, та вързали. ПРоблемът е, че е много сложно обвързан с други модули.
А иначе форумът във варианта, който го виждам е повече от функционален, има си допълнителни бутони и 'падащи менюта' с много опции и т.н. Не, че ви дразня, ама ти е кеф да работиш с него и всичко става с по един клик![]()
браво браво
Предполагам не става да е стандартен форум (какъвто беше преди) заради проблемите със съхраняване на данни ли?
Иначе я покажи като си толкова готин кво може да правиш и ние дали въобще ще го видим, щото ако не можем фЪйдЪ че ги имаш екстрите
я да пробвам
то вече за всичко има форуми , трябва ми идея , а в момента не ми се занимава. Имам си регистрация в които ме интересуват , а и възгледите ми за живот са много по-големи от един форум.![]()
Fixed.
В момента форума е като чудовището на Франкенщайн - много неща, закърпени едвам-едвам заедно, работещи на късмет.
За да се поправи се изисква голяма програмистка намеса от някой, който би пренаписал голяма част от кода, че да работи всичко в симбиоза, но в момента, както виждам, на собствениците не им се дават пари за да наемат подобен програмист и да им оправи мизериите.
той трябва направо на ново да се пише![]()
явно краят на форума се вижда
иначе оценявам труда на мачока... веднага ми махна подписа... мерсии![]()