- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?Съвети?
Принципно, въобще не е добра идея един мъж да не знае какво иска. Явно във вашата връзка нещата са малко наопаки и ти командваш парада, но това да не те притеснява. Не е болка за умиране, светът е интересен, защото всички са различни. В никакъв случай не се отказвай от това момче, той те обича и те цени много, макар и да е, така да се каже, малко странен характер (в мой стил казано "чеп", но не знам дали ще ти се понрави). Не е лоша идеята да отидете на психолог и да изясните работите - на пръв поглед изглежда малко скапана идея, но нека не забравяме, че това е тяхната работа. Не мисля, че ще излезе много скъпо, има си интернет и ценови листи, които съдържат достатъчно информация. Да ти кажа честно, начинът по който описваш момчето, ме кара да си мисля, че той е имал проблеми със семейството в ранните си години, не знам какви точно. Може би и затова се старае да пази дистанция. Ако е така, вземи мерки и го закарай на консултация с психолог - не е страшно, напротив - помага доста![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
notlike,благодаря за мнението!Относно идеята ти - почти е реализирана,аз ходя на психолог(започнах заради нещо друго,но ми помогна и в тази връзка),така осъзнах доста неща за себе си и за нас двамата.С него често сме си говорили на тази тема,той знае,че аз ходя и няколко пъти ми е казвал,че и той има нужда и че трябва да отиде.Той не знае точно кой е и в повечето моменти изглежда доста объркан и вглъбен в себе си,което се отразява и на връзката ни,най-вече с това,че аз съм доста осъзната и имам представа за това коя съм и какво искам,той го знае и се чувства някак по-малко от мен...На мен ми е кофти,че той се чувства така и искам да му помогна,но не знам как...