Ами говорили сме си за семействата си.Нищо необичайно не съм забелязвала като цяло,но както казах той не споделя много лесно и ако има нещо,което го е травмирало много,едва ли го е споделял някому.Само знам,че той няма никаква връзка с родителите си.Имам в предвид,че не им споделя за живота си.Не си говорят за нищо,освен за оценките му и за джобните.Изобщо те си нямат никаква идея какво става с него.Друго нещо е,че майка му е доста властна и строга и под това нямам в предвид,че не го пуска да излиза или нещо такова,просто изисква много от него и му натяква постоянно,когато е допуснал грешка.Както горе споменах,аз ходя на психолог и по време на сеансите стана дума точно за това и психолога ми каза,че той ме асоциира с майка си,защото постоянно изисквам от него и недоволна от държанието му,аз се опитвам да го възпитавам.Реално съм чувала и от него фрази като "звучиш точно като майка ми" и това доста ме стресна и се опитах да променя държанието си.Не знам доколко съм успяла,но мисля,че имаше резултат,въпреки,че понякога не мога да се контролирам много,особено когато съм ядосана.