.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Не се отказвам!!!

Здравейте .От близо месец си пиша с едно много красиво момиче.Проблемът е, че сме от различни училища.Тя е 1-ва смяна, а аз съм 2-ра и досега не сме се виждали на живо.Също така тя не живее точно в моя град, а в едно село на 5 км оттам и след даскало веднага се прибира и е невъзможно да се видим.Както и да е.Та писахме си известно време и събрах смелост да и предложа да излезем, след което ми каза:"Може да излезем, но не обещавам нищо".Знам че при момичетата това означава НЕ, но много я харесвам и съм готов на всичко за да я спечеля.винаги когато си пишем и на 2-мата ни е весело и винаги си пишем по 1 час, което е добре като се има предвид, че дори не сме се виждали на живо.Дори една вечер докато си стоя във Фейсбук тя ми писа първа и се изненадах приятно.Просто не знам какво да правя и искам вашето мнение .Също така е проблем, че тя учи на място, в което има много малко момичета и момчетата постоянно я ухажват.Може би единственото хубаво нещо за мен е, че един от най-добрите ми приятели учи при нея и той ми казва какво се случва около нея.Та ако може да ми кажете какво да правя, защото наистина много я харесвам .Благодаря ви за това, че прочетохте моите глупости .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. Според мен това , което ти е казала, не означава непременно, че ти е казала категорично "не". Като гледам си е умно момиче, което знае, че почти всеки е различен зад мониторите. В такъв смисъл, може да не си допаднете, може нещо да стане - нещо, което да разруши всичко. И явно е забелязала, че искаш повече от приятелство, ти го е казала, за да не пазиш един вид и надежда.

2. Иначе не знам какво да ти кажа. Струва ми се, че ако бях на твое място нямаше да се откажа и щях да се пробвам веднъж. Нали знаеш: риск печели - риск губи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на fenasf
    Е виж сега, нищо няма да се получи. Извинявай ако съм ти резнал крилцата.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И в предната тема ти го казах - ще ти го кажа и тук:

Зависим си от резултата. Безгръбначен си и докато се променяш заради някой/нещо само и само за да постигнеш нещо си няма да успееш.

И с нахалство и досаждане не се постига нищо.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Виж сега, излизате като не се опитваш да я впечатлиш и изобщо да правиш нещо, с което да задминеш границите на обикновената приятелска среща. Stay cool. Забрави кво сте си писали и се фокусирай върху текущото и поведение по време на излизането. Тръгнал си с голямата кошница, но още не се навивай толкова. Лесно е да се кефиш на човека зад монитора като го идеализираш, но дали в действителност е така си е друг въпрос, на който след като излезете сам ще си отговориш.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Нещо не те разбрах ... Според теб не е искала да каже "НЕ" и ще се навие , така ли???

Цитирай Първоначално написано от ultra_skyline Виж мнението
    Нещо не те разбрах ... Според теб не е искала да каже "НЕ" и ще се навие , така ли???
    Ем не мога да кажа дали ще се навие, казвам само, че ще си проличи като се видите, но не приемай това, което ти е казала като "Не!" автоматически. Точно както си го е казала, това означава. Грешката на много хора е като почнат да си тълкуват самоцелно нещата, а далеч не е така. След това уточнение, прочети пак горния ми коментар и го осмисли. Успех!
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Мерси .Ще пиша ако има някакво развитие по въпроса!

Преди малко разбрах, че въпросното момиче харесва някой от нейното даскало...и сега какво???

Ее много кофти :/ И все пак не се отказвай ако наистина ти е симпатична, хубавите неща стават бавно! Сега ще ти е трудно като и пишеш и такива работи, но това, че харесва някой не означава, че трябва да се отказваш! Също така пак може да я поканиш да излезете, ако й направиш добро впечатление може нещата да се обърнат в твоя полза, ДЕЙСТВАЙ! Успех
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето не го пуска !!!

Нищо лично,но аз като кажа "Може да излезем,но не обещавам" това означава твърдо НЕ.Надявам се при нея да не е така...Ти не бъди много настойчив и тя сама ще те потърси.

Супер фен
    "Може да излезем, но не обещавам нищо"
    това означава 100% да. и тва - "в момента не търся нищо", значи 100% ми е самотно и търся каквото и да е. дори и това - "можем да излезнем, но като приятели" е същото, значи първо да те видим какъв си и ако си пич ше ти строша оная работа.
    е, ако си някой смотан може и да значат това, което е буквално.

assd искам да те попитам нещо.Защо мислиш, че това означава ДА...от личен опит или?

Супер фен
    assd искам да те попитам нещо.Защо мислиш, че това означава ДА...от личен опит или?
    всички тия са ми ги казвали, ама аз съм много нахален и накрая поддават

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    много сладка картинка
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си