- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Speshno mi trqbwa savet :[
Ще се опитам да го разкажа на кратко.
Преди 11 месеца се запознах с братовчеда на най - добрата ми приятелка случайно в нета (той е в Италия). От тогава започнахме да си говорим, да си пускаме камерите, споделяхме си, станахме много близки, просто ставаше нещо между нас (знаехме го и двамата). На повечето може да им се стори че съм си внушила нещо, но не е така. На 8 -мия месец се скарахме. Написа си името ми на ръката си с ножче. [Много искаше да дойде в България, но нямаше как да зареже училището си, а и техните искаха да дойде лятната ваканция]. Заради мен ще дойде в България и ще остане да учи в моя град (а по принцип не е от тук). На 9-я месец тръгнах с друго момче, сближихме се много. Той знаеше за другия. След като разбрах че ще учи тук и ще идва се опитах да го зарежа и много се скарахме. Уви той разбра че е заради него и ми каза следното '' след като стъпи тук ще го пратя в Пирогов, само там ще го гледаш '' и още такива. А ако ме прегърне или ми каже нещо щяло да стане нещо. Сега се заплашват по нета. Остават още 8 дена. Просто не знам какво да правя. Моля, без да ме нападате просто искам съвет. (Извинявам се за грешките, допуснати в текста )
На колко години сте?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Питах главно за момчетата за да се разбере до колко е възможно наистина да се сбият
А иначе споко.Нали знаеш,какво са казали хората:"Куче,което лае - не хапе!"
Момчетата имат тоя навик да се правят на големите мъжкари в нета ама на живо често са с присвити опашки и гледат към земята![]()
Момчето от Италия е на 17, а другото е колкото мен. Дано да е така както твърдите, но все пак се притеснявам и не знам какво да правя ...
Ами ти обичаш ли това момче където ходите в момента ? Смисъл дали изпитваш нещо към него ?
Не може да се каже че го обичам. С другото момче е много по - силно![]()
Ами тогава защо не го оставиш ? Та то за какво изобщо си трагнала с него като Не испитваш нищу кам него ?!
Спорет мен остани с момчето което обичаш наистина !![]()
Реши с кого искаш да си и спри да се занимаваш с другия.
подкрепям. Това вашето са детинщини, особено твоето - обичам един, ама съм с друг![]()
Детенце,порасни!!!
За к'ва обич приказваш въобще?!Не може да заобичаш човек само от разговорите в скайп и телефона
А и хииипер рядко в една връзка има обич още от самото начало.По принцип се започва с харесване/привличане и доооста по-късно идва обичта!Авторката НИКЪДЕ не е казала,че не изпитва нищо към сегашния,а каза че не го обича - разликата е от тук до Луната!!!
Остави ги да се избият и се надявай по-симпатичния да спечели.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Смешна работа - обичаш го уж италианеца, пък си с някакъв тука, дето пък сигурно тежи 60 кила с мокри гащи и праща хора в Пирогов... Айде не се излагай.
Избирай си единия все пак, оставяй другия - това ти е решението. Няма да се правиш на едновремешна дама, заради които двама мъже да се дуелират я...
Не може ли просто да пораснеш? Като не го харесваш или не така силно, както този от Италия - то тогава зарежи настоящия си приятел.
Първо, че надали ще направи нещо.
И второ - насила хубост не става.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥