Дойде и моето време да напиша тема тук и то защото проблема е достатъчно сериозен...предварително се извинявам за всякакви пунктуационни и правописни грешки, които ще допъсна. Не съм в България и използвам някакъв преводач от латиница на кирилица. Anyway, ще започна със въведение: не съм теен вече (на 21 съм) и живея в Лос Angeles. Оттам идва и проблемът, а той е следният: докато все още живях в България (преди около 2 години) бях влюбен в това момиче. Та така, ние бяхме заедно за почти 3 години, като се обичахме много. След като влязохме във висчи училища аз исках да отида на бригада в щатите, както и направих с цената на много отстъпки от нейна страна, защото тя беше много против, но все пак аз съм си аз и тя няма власт над мен и го направих. Тя чакаше с нетърпение 3те месеца да изтекат, за да сме заедно отново, но...приключенският ми дух надделя...преместих се в New York, хванах си хубава работа, запознах се със сякакви момичета и реших да остана...тя го прие много тежко...а аз мислех че е заменима, но се оказа че не е, защото ето ме тук след 2 години пиша тема за нея. Смятам да се върна и го правя най-вече заради нея, но оттам и проблема: тя си има приятел в момента, с които са заедно от близо 5 месеца. Чувам от общи приятели, че може би го обича. Но аз се прибирам независимо от това. Но се колебая какво да сторя...обмислям да не и казвам въобще че се прибирам, още по-малко че го правя заради нея, защото не искам да се чувства виновна или нещо такова (тя знае че аз обичам живота си в щатите) а и на всичкото отгоре се чудя дали искам да се пробвам (ако въобще мога) да си я върна, защото това би означавало да разбия сегашната и връзка...просто искам съвети. Ако има нещо неясно, питайте, защото почти не говоря български от 2 години и се изразявам доста куцо вече... благодаря предварително!