.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Angry Страх от провал

Здравейте! От една година се занимавам със спорт. Много бързо профучах през етапа на обучение и сега се подготвям за турнири. Но от известно време все по - трудно се концентрирам и всеки път, когато правя някое упражнение изпитвам парализиращо съмнение. (Нещо като “Какъв е смисълът да се прави това – обречено е! Нямам никаква идея как да се справя с това. Страхувам се, че каквото и да избера да направя ще е погрешно, затова няма да направя нищо!”) Мисля, че не мога да направя нищо - но това всъщност не е така. Искал съм мнение от професионални треньори и всички смятат, че съм много надарен. Но отскоро се появи нова конкуренция. Дойдоха двама много добри спортисти, които напоследък обират лаврите, а това много ме дразни, затова започнах все по - настоятелно да се надпреварвам с тях. Покрай цялата тази работа се появи и страхът от провал. Страхувам се, че ако се проваля, те пак ще оберат лаврите и ще остана незабелязан. Напоследък всички упражнения, които преди два месеца правех с лекота, сега ми се струват невъзможни. Покрай завършването не учебната година съм много развълнуван и това още повече ми пречи. Може ли някой да ми каже как да се справя със всичко това???

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    За какъв спорт става въпрос ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен
    Ех деца.....

Става въпрос за конна езда

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз разбирам да беше боен спорт и да те е страх да не те натупат пред хората ама то какво било....кураж трябва
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Е не е толкова лесно.. Има ужасно сложни паркури от по 30 скока.. Не е само да се возиш отгоре.. Да не говорим, че и отвреме навреме трябва да се бориш с коня, а това не е никак лесно, та това е 700 - килограмово животно!

anonymous546178
    Guest
    Еми, ако разглеждаме темата глобално, като съвет мога да ти дам, да тренираш повече. Повечето тренировки ще увеличат увереността ти, пък и спортните ти достижения ще се дигнат.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Знам какво е чувството , аз съм волейболно либеро (посрещач) и секунда разсейване или чудене е фатално , и до ден днешен не знам как да преборя това чувство , и са ми много интересни отговорите

Като гледам проблема ти е повече психологически ,отколкото в уменията. С повече тренировки няма да стане нищо според мен. Важна е нагласата ти и вътрешната увереност. Всеки може да сбърка в крайна сметка. Ти по-добре помисли защо ти идват такива мисли наум. Вероятно има причина за това, но трябва да я откриеш.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Ти май единствен/а ме разбра. Поне според мен това не се уповава само на тренировки. Тъй като ездата е много бърз спорт трябва да мисля максимално бързо, да не говорим, че трябва да се налагам на някакъв огромен кон. Тъй като съм на 12 и мозъкът ми не е толкова развит, изчислявам тракторията на скока по - трудно и това ми пречи. Гадното е, че наближава републиканското и имам много малко време да се потготвя!

Супер фен Аватара на Everytime
    поредната простотия.. тренирай си и не мисли много.Не всеки е роден да е шампион.
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Te шампиони не се раждат, а се правят.
    sapphire5

Супер фен Аватара на fenasf
    Колкото повече го мислиш, толкова по-малко ще си уверен
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Пичове, искам да ви кажа, че ако не можете да напишете нещо, което да ми помогне, по - добре нищо не пишете. Ще докладвам!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SoCool Виж мнението
    Пичове, искам да ви кажа, че ако не можете да напишете нещо, което да ми помогне, по - добре нищо не пишете. Ще докладвам!
    Ох на мама малкото - ще докладва Бягай да спиш

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си