здравейте , с приятеля ми сме заедно от 8 месеца , но в последно време адски много се караме ... почти всеки ден плача ... той не е романтичен , не прави много комплименти .. а за мен това е важно, искам да ме кара да се чувствам специална и обичана .. до сега го преглъщах , но вече ми става адски тежко .. обичам го , и бих направила всичко , за да останем заедно и връзката ни да продължи да се развива ... не знам вече какво да направя обаче ,, аз се съобразявам с него и стъпках егото си , примирих се с неща , с които ако бях с някой друг нямаше ... а като стане въпрос за това и той все ми казва "ще видим , какво ще стане" и все един и същ филм .. днес му казах , че ако ме обича и държи достатъчно на мен , ще го направи ,а той ми каза , че не може да се промени .. като цяло е добър с мен , подкрепя ме когато имам нужда , но това с романтиката разваля всичко ... мислите ли ,че го притискам и че съм дребнава ... защото аз да , но какво да правя , искам да ми показва , че ме обича както аз на него .. дайте съветче , моля ви .. объркана съм