Здравейте .От близо месец си пиша с едно много красиво момиче.Проблемът е, че сме от различни училища.Тя е 1-ва смяна, а аз съм 2-ра и досега не сме се виждали на живо.Също така тя не живее точно в моя град, а в едно село на 5 км оттам и след даскало веднага се прибира и е невъзможно да се видим.Както и да е.Та писахме си известно време и събрах смелост да и предложа да излезем, след което ми каза:"Може да излезем, но не обещавам нищо".Знам че при момичетата това означава НЕ, но много я харесвам и съм готов на всичко за да я спечеля.винаги когато си пишем и на 2-мата ни е весело и винаги си пишем по 1 час, което е добре като се има предвид, че дори не сме се виждали на живо.Дори една вечер докато си стоя във Фейсбук тя ми писа първа и се изненадах приятно.Просто не знам какво да правя и искам вашето мнение .Също така е проблем, че тя учи на място, в което има много малко момичета и момчетата постоянно я ухажват.Може би единственото хубаво нещо за мен е, че един от най-добрите ми приятели учи при нея и той ми казва какво се случва около нея.Та ако може да ми кажете какво да правя, защото наистина много я харесвам .Благодаря ви за това, че прочетохте моите глупости .