- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- проблемче с приятеля ми :(
Мен ме изумява това за морето.. Защо пък да не отидеш с него? Аз ако бях бих казала, че според мен не е прав да иска да си ходи само с приятелите и евентуално с теб. Щом ще бъдеш наранена от негово решение, му казваш преди да го е взел. Момиче, накарай го да се замисли, че може би те наранява.
Иначе моят приятел и той е инат и някой път много ме засяга, но му обяснявам така и така, не ми е приятно това и това, той в първия момент няма реакция, но после виждам промяна. Мъжете са малко както си ги научиш. А твоят явно си го научила да прави каквото си поиска и да мисли, че ти винаги нямаш проблем.
Иначе за споделянето, честно казано мъжете не споделят толкова колкото нас. Те се разтоварват по друг начин. Примерно ние като сме били на работа или даскало, нещо сме се изнервили, гледаме да споделим, така ни олеква. Разказваме всичко с най-малката подробност и се чувстваме добре. Мъжете не са така. Те се разтоварват по-мълчаливо, ако може и на компютъра най-добре ще е..
В крайна сметка, ако не се чувстваш щастлива и този човек не те удовлетворява, няма смисъл да сте заедно.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..