- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да се забременее без пениса да е влизал вътре?
Здравейте!Нов съм в този форум и силно се надявам да получа бърз и ясен отговор.Случаят е следния,вчера с приятелката ми се заиграхме.Тя дълго време си игра с члена ми и след известно време,когато усетих,че свършвам се опитах да хвана течността в ръка,за да не изцапам и без това чуждото легло.Станах,измих си оная работа,измих си и ръцете(без сапун),върнах се в леглото и може би след минута някъде започнах да си вкарвам пръста във вагината.Та въпроса ми е,има ли защо де се притеснявам?Четох на други места,че водата убивала спермата,но пък други казват,че сперматозоидите имали по-дълъг живот отколкото си мислим.
Силно се надявам да си прав!!!Все пак ще съм още по-спокоен,ако и други потребители изкажат мнението си!
Няма страшно
Измил си си ръката и пак те е страх?Вярно,че страх лозе пази,но чак пък толкова..
абе той си е измил ръката,ама наистина сперматозоидите живеят 24часа ако не е засъхнала..той си е измил ръцете,но без сапун..и май вероятността е малка,надявайте се да е така ;д
Другият път със сапуна ги мии ... Може и да е останала сперма, но не мисля, че е станал фала да забременее.
Другия път и оная си работа ,и ръката си ги натопи в спирт и в дезинфектант... за по-сигурно.
Ако такава ставаха бебетатаааа...половината форум да дундурка бебета.
maDamn
Сериозна,пък и тя мен ме знаеПиша си ги такива ,нарочно
![]()
maDamn
Знам.
ГЕРМАНИЯЯЯ ...
U mad Netherlands
Соре,не е по темата,ама не ми пука.![]()
maDamn
Вие как си мислите, че стават тия деца бе хора о.О Повярвай, не е от въздуха
РЪГАЙ АСПИРИН ДА Я НАПРАИШ СУХА КАТО КУЧИ ГЪЗ