.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Крем-депилатор ефект?

Здравейте! Имам въпрос към вас.. какъв е ефектът от крем-депилатора на Вийт за бикини линията? Каква е разликата от този ефект със самобръсначката? Благодаря предварително!

Повече от фен Аватара на valentinadr
    според мен е по-добре да си купиш кола маска,отколкото да си даваш парите за депилатора,кола маската е 100 пъти по-ефикастна от крема депилатор и самобръсначката

Еми.. пак не ти маха космите с корена и не боли, но според мен е по-добре от самобръсначката, кожата не е толкова груба след като махнеш крема.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Голям фен Аватара на cheburashka
    тези на Вийт как са? ползвала съм на Дева, но не останах доволна

Супер фен Аватара на kindergarden
    наистина е по-добре с кола маска! Другото са пари на вятъра.
    Мисля,че е една идея по-добре от самобръсначка, но отново се загрубява косъма... не са си оферта по мое мнение
    Не, че не ползвам и такива кремове, но то е в екстремни случаи
    а да и препоръчвам тези на Виит

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Аз не съм много доволна от Крем-депилатор

не ги използвай кола маската винаги е най-добрият вариант, даже препоръчвам ориенталската. Иначе защо не използваш епилатор? Той също изскубва косъмчетата и има супер добър ефект, въпреки че ако имаш по-нисък праг на болката, ще те боли ама аз нямам такива проблеми

Голям фен Аватара на mey_si
    Лелеле момичета направо не мога да ви повярвам И аз си правя кола маска дори сама на триъгалника..но по-надолу вече към срамните устни много ме боли иии просто не мога да търпя ;x

Най-добре е да отидеш на кола маска. Ще те боли първите един два пъти,но после се свиква.Плюс това няма да се налага да ги махаш на няколко дни както е с крем-депилатоара.Иначе за самия крем-депилатоар на Veet добър e ,но пак казвам,че кола маската е по-добрият вариант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си