.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Косъмчета

Супер фен Аватара на fenasf
    По прашки ли се печеш, та си се притеснил за космите по гъза?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    какво общо има със секса ли? Еми явно има хора, които се възбуждат от аналните си косъмчета, това явно

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да проявиш разбиране :д
    Говорила съм с няколко бургазлийки, до една бяха привърженички на голите охлюви - ама като се почне от крака, мине се през интим, гръб, гърди и се стигне до ръце (които аз без косми не мога да прежаля).

За това ли съм Single, щото си бръсна само брада, подмишници и уйо ?
    А.. и около зърната ги махам, щото на мене ми изглежда грозно...
    А такива шемети не мога ги разбера, аз... просто мозъка ми не го побира как един мъж (аре момче... че те половината и мъже не са) може да отделя повече време за депилация от едно момиче. Странно ми е нек'во оО

За гърба, ще опитам с епилатор, а след това с кола.. само да не трябва през ден да го правя, ако не ще ходя на лазер..
    А за задната част говорим, преди няколко дни точно това стана дръпнахме уж на базик на един от даскалото гащите и без да искаме защипахме и боксерите и айде оле мале... да не са споменава направо

В това вашето даскало не сте добре бе. Толкова ли няма някое момиче на него да му дръпнете я полата, я гащите. А щом не щеш през ден да се скубеш директно с кола маска.

Фил в механото точно момиче ще намериш...

Цитирай Първоначално написано от shhtihoo Виж мнението
    Колкото и да ме е срам да пусна такава тема, знам че трябва да ви поискам помощта. Вече дойде лятото, време е за плаж. Имам няколко бани вече, но се прикривах добре. НЕ Е ТРОЛ ТЕМА! Имам косми по дупето...
    Срамно е.. Момче съм..но няма значение много са.. и искам да ги махна.. Бихте ли ми казали как да ги махна без кола маска.. с епилатор става ли? А и забелязах, че и по гърба имам.. дали отново мога да ги махна с епилатор?
    Отново това не е ТРОЛ тема!
    e не си ли с шорти ... кви ше са тия косми че да се виждат като си със шорти ако пък искаш иди на козметик

Козметиците не махат ли космите с кола маска? Това и сам мога да го направя (най вероятно)

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Малко ще ти е трудно сам да си оскубеш гърба
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си