.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ComeGetMe Виж мнението
    и какво очакваш, единия като каже , че не иска да сме заедно и да се скараме ли и да се гледаме на криво до края на живота си ли...

да, допуснах грешка, но се опитвам да я поправя, но и той не направи нищо, за да покаже, че иска да сме заедно или да ме разубеди, значи е бил съгласен.
    След като го зарежеш да те разубеждава? Ако е тъп, може. Трябва на колене да се молиш за прошка и 3 дена да спиш гладна и жадна пред тях.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на someonerandom
    Да си се сетила навреме.Да ти имам нахалството,честно.Ти си го зарязала,без да ти пука защо се е променил и дали няма някаква причина,после си се инатила и не си повдигнала темата,и сега искаш той да я повдигне??Какво искаш,да ти се моли ли?Заслужаваш да те отреже и да те остави да си мислиш за глупостите.Тя го зарязала,после иска да се съберат,ама не е доволна даже на някакви тънки намеци,а иска той да повдигне темата разбирате ли.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ами..грешката и раздялата са вече факт.Гледай да не се случва така в бъдещите ти връзки.Остави момчето намира.Мисля,че твърде много анализираш и задълбаваш в думите му.
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си