- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
http://www.youtube.com/watch?v=kdih7kjmQJw
Баси, нереална е.
Нека не се отплесваме. Аз също съм в дилема дали да избера да отида в по-голям град и май това ще направя, само да видим първо класиране и ще почнем сериозните разговори вкъщи. Уф, дано се получи така, както го искаме всички!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Дано ^^
И аз , за пореден път , ви пожелавам успех![]()
![]()
Ех... в крайна сметка ..каквото стане-такова .. Трябва да се кефим на мястото, на което сме приети, защото винаги може и по-зле...(а може и по-добре, но за това не мисля че трябва да мислим) Успех и от мен
![]()
![]()
:** !!
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Още 1 ден... ;]]]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Хораа , където и да влезнете , ви пожелавам да са готини хората !! Успех , късмет , здраве , щастие ...остана 1 ден ..
Значи последно ще разберем дали сме приети на 25 вечерта, тоест утре?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
възможно е и утре да разберем, да..дано
ох и аз да пожелая успех100% ще влезете там, където искате, а ако това не стане - значи си има някаква причина да сте влезли на друго място..било е .. 'предопределено!'
бе успех ви !! и после направете тема, където да пишем кой къде е приет..
![]()
Хайдее 1 ден остана до края , пожелавам ви успех и дано да ни приемат там където искаме .
После ще пишем кой къде е приет .
РИО-то ще ги пуснат, когато им дойде музата, а до тогава можем само да предполагаме дали утре или други ден ще ги пуснат.![]()
Тук ще си споделяме резултатите, няма смисъл да правим нова тема, tattoobitch19. (:
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
окей, тук ще пишем, но обезателно кажете, акоо резултатите излязат по-рано от 26, че аз въобще не си правя труда да проверявам
![]()
хахх мерси на всички успех и на вас!! Xriis изобщо не си мисли че балът ти е нисък....я си представи тези с бал 18![]()
И тоо ако резултатите излязат "някъде из нета" нека си споделяме, нали се познаваме![]()
Здравейте.Искам да ви попитам утре или на 26 ще излязат резултатите и къде можем да видим в кое даскало са ни приели?
Такаа...доста пъти го казахме, ноо ще ти споделяима вероятност да излязат утре вечерта, но по-вероятно е да излязат на 26, защото в сайта на МОМН бяха са казали че резултатите ще излязат ДО 26
резултатите се проверяват също от сайта на момн
![]()
Аз няма да се очудя и да излязат на 26 вечерта , като ги знам МОН.Резултатите чак в 17,00 някъде ги пуснаха.Силно се съмнявам , че ще ги пуснат утре вечерта! Но хайде успех на всички !!!
Благодаря,прочетох,че сте писали за това доста,но никой не е казал точно,за това исках да се уверя!Дано ни приемат всички където искаме!
Има ли някой ,който да е от Варна тук?
![]()
![]()
Искрено се надявам всеки да го приемат там където е подал. Успех на всички. Утре ще видим кой къде е приет и кой не![]()
Според мен класирането ще си излезе на 26. Винаги нещата са излизали в последния ден - така беше и с резултатите. Ще ни мъчат до последно.
http://www.youtube.com/watch?v=3fIqq5XVFKQ <-- айде и аз да се разпиша с песничка :3
Успех на всички ;P
ПП: минавам само да си пробутам песничката и да ви оспамя, предполагам се досещате... и после да замажа положението xD