.
Отговор в тема
Страница 12 от 96 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2385
    Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Офф, хора не знам какво ще правя .. едва ли ще ме приемат с този нисък бал. Миналата година е бил 29 НАЙ-НИСКИЯ .. А моя е 28 Което означава, че автоматично отпадам.

Искам да питам : примерно от първо класиране ме приемат в 4СОУ, обаче искам 3СОУ, а там от първо класиране не са ме приели, какво трябва да направя ако искам да си запазя 4СОУ от първо и да участвам във втаро класиране за 3СОУ и вече ако не ме удовлетвори от второ класиране да се запиша в 4СОУ. Кажете ми какви документи трябва да подам примерно в 4СОУ и какво трябва да направя ?

Цитирай Първоначално написано от vasilena_nedqlkova Виж мнението
    Искам да питам : примерно от първо класиране ме приемат в 4СОУ, обаче искам 3СОУ, а там от първо класиране не са ме приели, какво трябва да направя ако искам да си запазя 4СОУ от първо и да участвам във втаро класиране за 3СОУ и вече ако не ме удовлетвори от второ класиране да се запиша в 4СОУ. Кажете ми какви документи трябва да подам примерно в 4СОУ и какво трябва да направя ?
    Прочети какво съм писала назад относно класиранията.

Аз тука се влюбих и загубих направо.Съвсем го затрих това кандидатстване,а вече не ми е и чак толкова вълнение.Каквото-такова,дано да стане,както го искам.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

kitty02, може да те приемат за бройка. Ако няма много ученици, които са подали там и не са приети могат да те приемат теб за бройка.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    http://www.youtube.com/watch?v=hBRKSIj2tMc
    И аз минавам за едно добро утро и да постна някоя друга песен. Тая специално ме дразнеше много, но нещо напоследък съм тотал щета откъм настроение и музикалния ми вкус е доста изменен, даже на моменти се очудвам. И добре че съм аз де, да намажат и съседите малко хубава музика.
    http://www.youtube.com/watch?v=7AxI4...feature=relmfu и нещо много любимо. <3

пс: мразя да чакам :\
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    днес ходих да видя дали са изнесени резултати за тия класирания и естествено нищо.. много се притеснявам, щото балът ми 32.501 за математическа и ми се струва малко :/ Иначе писах всички паралелки в МГ, ГПЧЕ и една от СОУ 'Стоян Заимов' в Плевен...
    P.S. Smile, прочети си ЛС-то плз, подозирам те, че си една моя съученичкааа ;д
    Последно редактирано от heartlesandfreaky : 06-25-2012 на 08:17
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Ох.. и аз да се разпиша, макар че нищо ново.Чета ви, но нямам какво да споделя и така Иска ми се класирането да излезе днес, но... да бе.Къде ти такова чудо.Ще си чакаме чинно до вечерта на 26 и това е.. Пък аз вече съм толкова сигурна, че са ме взели на първото желание, че ми става още по-гадно дали не сбърках.. Просто бала ми е с почти 4 единици повече от нужното, което ме навежда над мисълта, че пак ще уцеля клас немислещи за бъдещето си неудачници.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от k0rn Виж мнението
    kitty02, може да те приемат за бройка. Ако няма много ученици, които са подали там и не са приети могат да те приемат теб за бройка.
    Дано

Град
    Plewen
    А някой знае ли къде в интернет можем да проверим дали сме приети и какви бяха сроковете за записване в училищата?
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    А някой знае ли къде в интернет можем да проверим дали сме приети и какви бяха сроковете за записване в училищата?
    http://7klas.mon.bg
    27-29.06.2012 г.

Град
    Plewen
    ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете
    Albus Dumbledore.

ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете
    Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!

Е .. то още на са излезли резултатите за да ти се покаже др. нещо а и вх. номер мисля че няма да се пише за да видиш резултатите си... или пък ще е друг вх. номер.... нз... :SS

П.П.: )
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Град
    Plewen
    би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
    Albus Dumbledore.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!
    дам..когато излязат ще се промени това което излиза
    http://www.youtube.com/watch?v=U2sAUp_feyw айде и аз да пусна един поздрав за всички които обичат nightcore
    Последно редактирано от tedi129 : 06-25-2012 на 09:06

би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
    ако говориш за този, който беше даден още преди изпитите- да

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Айде дано днес вечерта да ги пуснат, че вече нямам търпение
    Бива ли толкова да ги мързи от МОМН

Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
    Този, с който си проверихме резултатите, т.е. входящия номер.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    Plewen
    при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
    Albus Dumbledore.

Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??

Град
    София
    при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
    При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
    На мен пък ми казаха, че този номер не е от особено значение, а служи при проблем с подадените документи, т.е ако има някакъв проблем с този номер можем да си потърсим документите в РИО.
    Момиче съм!

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
    +1

Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера.

Град
    Plewen
    явно в различните градове е различен подхода, защото на всички в плевенско са им дали същия номер като входящия от НВО, или поне на тези, с които говорих ;д
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си