.
Отговор в тема
Страница 12 от 92 ПървиПърви ... 289101112131415162262 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете
    Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Еми още не са излязли резултатите..... ЛОГИКА!
    дам..когато излязат ще се промени това което излиза
    http://www.youtube.com/watch?v=U2sAUp_feyw айде и аз да пусна един поздрав за всички които обичат nightcore
    Последно редактирано от tedi129 : 06-25-2012 на 09:06

ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете
    Е .. то още на са излезли резултатите за да ти се покаже др. нещо а и вх. номер мисля че няма да се пише за да видиш резултатите си... или пък ще е друг вх. номер.... нз... :SS

П.П.: )
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
    ако говориш за този, който беше даден още преди изпитите- да

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Айде дано днес вечерта да ги пуснат, че вече нямам търпение
    Бива ли толкова да ги мързи от МОМН

Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `мuмс` Виж мнението
    Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
    Този, с който си проверихме резултатите, т.е. входящия номер.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Адски съм притеснена Даже днес сънувах как си проверявам резултатите ;дд
    Дано да ги пуснат днес ..

С този, с който си проверихме резултатите 100 % е с входящия номер
    Другия (5цифрения) е , както казаха , само ако има проблеми .

Град
    Plewen
    при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Град
    София
    при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
    При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
    +1

Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    +1

Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера.
    И аз това щях да предложа- като не можем да се разберем пробвайте и с двата ;д

моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер аз така го разбирам.....

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер аз така го разбирам.....
    Всяка област си има определен код, който е първите две цифри от входящия номер (за пример: СОФИЯ - 22).

Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??

Град
    София
    Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
    На мен пък ми казаха, че този номер не е от особено значение, а служи при проблем с подадените документи, т.е ако има някакъв проблем с този номер можем да си потърсим документите в РИО.
    Момиче съм!

Град
    Plewen
    явно в различните градове е различен подхода, защото на всички в плевенско са им дали същия номер като входящия от НВО, или поне на тези, с които говорих ;д
    Albus Dumbledore.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз дори не знам къде е листчето, което ми дадоха от гнездото

http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :*
    Иначее на мен ми казаха само с ЕГН-то нззз при вас...Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33

Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :*
    Иначее на мен ми казаха само с ЕГН-то нззз при вас...Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
    В никакъв случай само с ЕГН. )

много яка песничкаа <3<3<3
    хубаво е да се разсейваме с музика http://www.youtube.com/watch?v=RJs96...ture=endscreen :*:*

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :* Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
    Супер песничка.
    Е...Ако не друго,поне сме се събрали толкова хора и се подкрепяме взаимно.
    Като излезе класирането да пишете къде сте влезли и къде ще се записвате.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Звънях на РИО-то, казаха утре да проверяваме през целия ден, не се знае кога в кой час ще излязат, с входящия номер се проверява.

Защо си толкова сигурен? Така ми казаха в гнездото смис там директорката...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си