- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Офф, хора не знам какво ще правя .. едва ли ще ме приемат с този нисък бал. Миналата година е бил 29 НАЙ-НИСКИЯ .. А моя е 28Което означава, че автоматично отпадам.
Искам да питам : примерно от първо класиране ме приемат в 4СОУ, обаче искам 3СОУ, а там от първо класиране не са ме приели, какво трябва да направя ако искам да си запазя 4СОУ от първо и да участвам във втаро класиране за 3СОУ и вече ако не ме удовлетвори от второ класиране да се запиша в 4СОУ. Кажете ми какви документи трябва да подам примерно в 4СОУ и какво трябва да направя ?
kitty02, може да те приемат за бройка. Ако няма много ученици, които са подали там и не са приети могат да те приемат теб за бройка.
http://www.youtube.com/watch?v=hBRKSIj2tMc
И аз минавам за едно добро утро и да постна някоя друга песен. Тая специално ме дразнеше много, но нещо напоследък съм тотал щета откъм настроение и музикалния ми вкус е доста изменен, даже на моменти се очудвам. И добре че съм аз де, да намажат и съседите малко хубава музика.
http://www.youtube.com/watch?v=7AxI4...feature=relmfu и нещо много любимо. <3
пс: мразя да чакам :\
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
днес ходих да видя дали са изнесени резултати за тия класирания и естествено нищо.. много се притеснявам, щото балът ми 32.501 за математическа и ми се струва малко :/ Иначе писах всички паралелки в МГ, ГПЧЕ и една от СОУ 'Стоян Заимов' в Плевен...
P.S. Smile, прочети си ЛС-то плз, подозирам те, че си една моя съученичкааа ;д
Последно редактирано от heartlesandfreaky : 06-25-2012 на 08:17
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Ох.. и аз да се разпиша, макар че нищо ново.Чета ви, но нямам какво да споделя и такаИска ми се класирането да излезе днес, но... да бе.Къде ти такова чудо.Ще си чакаме чинно до вечерта на 26 и това е.. Пък аз вече съм толкова сигурна, че са ме взели на първото желание, че ми става още по-гадно дали не сбърках.. Просто бала ми е с почти 4 единици повече от нужното, което ме навежда над мисълта, че пак ще уцеля клас немислещи за бъдещето си неудачници.
А някой знае ли къде в интернет можем да проверим дали сме приети и какви бяха сроковете за записване в училищата?
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
http://7klas.mon.bg
27-29.06.2012 г.![]()
ами аз този сайт го знам, но като въведа входящия номер и егн-то ми излизат оценките от матурите? // мерси иначе за информацията за сроковете![]()
Albus Dumbledore.
би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
Albus Dumbledore.
дам..когато излязат ще се промени това което излиза
http://www.youtube.com/watch?v=U2sAUp_feyw айде и аз да пусна един поздрав за всички които обичат nightcore![]()
Последно редактирано от tedi129 : 06-25-2012 на 09:06
Айде дано днес вечерта да ги пуснат, че вече нямам търпение
Бива ли толкова да ги мързи от МОМН![]()
Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
Albus Dumbledore.
Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
явно в различните градове е различен подхода, защото на всички в плевенско са им дали същия номер като входящия от НВО, или поне на тези, с които говорих ;д
Albus Dumbledore.