- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
дам..когато излязат ще се промени това което излиза
http://www.youtube.com/watch?v=U2sAUp_feyw айде и аз да пусна един поздрав за всички които обичат nightcore![]()
Последно редактирано от tedi129 : 06-25-2012 на 09:06
би трябвало с номера, който са ти дали, когато си кандидатствала. аз поне така разбрах.. ?! ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Айде дано днес вечерта да ги пуснат, че вече нямам търпение
Бива ли толкова да ги мързи от МОМН![]()
Последно с кой номер трябва да проверим класирането? С този, който ни го дадоха от гнездото или този, с който си проверихме резултатите?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
при мен този, който ми дадоха, когато кандидатствах е същия като входящия ми номер. не знам при вас дали е така ;д
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номераз така го разбирам.....
Като бях в гнездото и ми дадоха номера ми казаха, че с него трябва да проверя класирането. А ако не е с него - тогава защо изобщо ни го дадоха ??
Момиче съм!
явно в различните градове е различен подхода, защото на всички в плевенско са им дали същия номер като входящия от НВО, или поне на тези, с които говорих ;д
Albus Dumbledore.
Аз дори не знам къде е листчето, което ми дадоха от гнездото![]()
http://www.youtube.com/watch?v=SHD9BZt1t7Q поздравче :*
Иначее на мен ми казаха само с ЕГН-то нззз при вас...Иначе аз ще се побъркам..Айде успех на всички <33
много яка песничкаа <3<3<3
хубаво е да се разсейваме с музикаhttp://www.youtube.com/watch?v=RJs96...ture=endscreen :*:*
Звънях на РИО-то, казаха утре да проверяваме през целия ден, не се знае кога в кой час ще излязат, с входящия номер се проверява.![]()
Защо си толкова сигурен? Така ми казаха в гнездото смис там директорката...