.
Отговор в тема
Страница 23 от 96 ПървиПърви ... 131920212223242526273373 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от Ruuffuuss Виж мнението
    аз ли? ;/
    да

Цитирай Първоначално написано от MoulinRouge Виж мнението
    Добро утро ! Сега чак разбрах , че се проверяват в сайта на РИО . Окей там съм ама не мога да се оправя .. А иначе : аРЕЕЕЕЕ БЕЕЕ 9:25 , вече сме 26 , ако не са забелязали !!! ЪЪХ .
    мани ги тия направо са отвратителни..спомняш ли си когато пуснаха оценките? ;/ аз хубаво че си ги видях точно като ги пуснаха, щото след това всички са разбрали и отидоха да си ги проверят и сайта заби ;х

Цитирай Първоначално написано от MoulinRouge Виж мнението
    Добро утро ! Сега чак разбрах , че се проверяват в сайта на РИО . Окей там съм ама не мога да се оправя .. А иначе : аРЕЕЕЕЕ БЕЕЕ 9:25 , вече сме 26 , ако не са забелязали !!! ЪЪХ .
    вече се убедих аз напълно че снощи тез от мон са били на вила

А някой ходил ли е в самата сграда на РИО? Пред училищата окачили ли са списъци? По принцип се очаква в Интернет да се позабавят, въпреки, че на 4.06 беше обратното.

Цитирай Първоначално написано от PukingRainbows Виж мнението
    Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пише Попринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.
    Аз мисля там да влизам но ми е като 6 желание,но все пак.

Здравейте!....според мен просто на тия от МОН им е забавно да ни държат под напрежение...

Цитирай Първоначално написано от CooL_19 Виж мнението
    Здравейте!....според мен просто на тия от МОН им е забавно да ни държат под напрежение...
    тролват се с нас

...майче за сега друго освен да се молим МОН да се събудят по-бързо ...май не ни остава...мдаа ;хх

До колкото знам, миналата година резултатите са били публикувани в самите училища. Ако някой живее близо до сградата на РИО, училище гнездо или гимназия, може да отиде да провери дали случайно няма списъци.
    А от МОН няма да е зле да публикуват някакъв час поне.
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

току що се обадих и казаха, че ще ги пуснат след 17 часа

Цитирай Първоначално написано от kalinka9814 Виж мнението
    току що се обадих и казаха, че ще ги пуснат след 17 часа
    малееее

След 17!? ... хах пожелавам ви приятен ден на очакване
    -*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*

агагаг...това беше добро ...

Цитирай Първоначално написано от joannaantova Виж мнението
    До колкото знам, миналата година резултатите са били публикувани в самите училища. Ако някой живее близо до сградата на РИО, училище гнездо или гимназия, може да отиде да провери дали случайно няма списъци.
    А от МОН няма да е зле да публикуват някакъв час поне.
    Живея близо до училището-гнездо, ноо съм на ваканция. а и след като са казали след 17 часа, нз дали ще ги има и списъците

след 17 часа можеее но дали ще се сетят че трябва да ги качат днес а не утре или след 2 дена?

Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    след 17 часа можеее но дали ще се сетят че трябва да ги качат днес а не утре или след 2 дена?
    Ахх, недей и ти така .

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от PrAySS Виж мнението
    аа недей така ся D

Абе нямам думи срамота , хората се притесняват и сън не са спали , а те в 17 часа .
    Не зная за вас ,обаче аз много се притеснявам и ме е страх .

Каквото е станало е станало. С рев и притеснявания няма да ви се променят резултатите..

Цитирай Първоначално написано от k0rn Виж мнението
    Каквото е станало е станало. С рев и притеснявания няма да ви се променят резултатите..
    +1

Цитирай Първоначално написано от k0rn Виж мнението
    +1

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Аз си поспах едно хубаво,но и аз съм супер нервна. :/ Според мен ще ги пуснат около двадесет минути преди 17 часа,точно така направиха и с резултатите от изпитите.Аз обаче продължавам да си проверявам...
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    И аз се обадих в РИО - Ловеч и казаха, че към 5 часа ще ги пуснат

Мен не ме е страх, но просто искам да видя всичко черно на бяло и да знам, че наистина съм приета. После да се запиша и да се свърши с тея нерви и притеснения. Писала съм на 1во място- 1 АЕГ; ЧЕ- АЕ/НЕ, а пък бала ми е 34,714. Би трябвало да нямам проблем с приема, но хайде де! Кой знае!? А и пък толкова много хора чакаме тези резултати...седим до късно вечерта, събуждаме се рано, а те накрая казват "След 17.". WTF!? Сякаш те да ни кажат "НВО-то ви започва от 10 часа" а ние "Ооо, не ни се става толкова рано. Нека да е 13.". Малката разлика е, че те имат правото да си правят, каквото решат, нищо че са обещали, резултатите да излязат ДО 26ти, което дори означава, че би трябвало от вчера да са готови. А ние можем само да "треперим от гласа на един писар". не се изразих съвсем точно, но цитирам "Немили-Недраги", защото ми е любимата книга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си