- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
А някой ходил ли е в самата сграда на РИО? Пред училищата окачили ли са списъци? По принцип се очаква в Интернет да се позабавят, въпреки, че на 4.06 беше обратното.
Здравейте!....според мен просто на тия от МОН им е забавно да ни държат под напрежение...
...майче за сега друго освен да се молим МОН да се събудят по-бързо ...май не ни остава...мдаа ;хх![]()
До колкото знам, миналата година резултатите са били публикувани в самите училища. Ако някой живее близо до сградата на РИО, училище гнездо или гимназия, може да отиде да провери дали случайно няма списъци.
А от МОН няма да е зле да публикуват някакъв час поне.
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
току що се обадих и казаха, че ще ги пуснат след 17 часа
След 17!? ... хах пожелавам ви приятен ден на очакване![]()
-*so I throw a punch in the air and pray that someone will understand how much a care*
след 17 часа можеее но дали ще се сетят че трябва да ги качат днес а не утре или след 2 дена?![]()
Абе нямам думи срамота , хората се притесняват и сън не са спали , а те в 17 часа .
Не зная за вас ,обаче аз много се притеснявам и ме е страх .
Каквото е станало е станало. С рев и притеснявания няма да ви се променят резултатите..
Аз си поспах едно хубаво,но и аз съм супер нервна. :/ Според мен ще ги пуснат около двадесет минути преди 17 часа,точно така направиха и с резултатите от изпитите.Аз обаче продължавам да си проверявам...
Просто се усмихни...останалото няма значение!
И аз се обадих в РИО - Ловеч и казаха, че към 5 часа ще ги пуснат![]()
Мен не ме е страх, но просто искам да видя всичко черно на бяло и да знам, че наистина съм приета. После да се запиша и да се свърши с тея нерви и притеснения. Писала съм на 1во място- 1 АЕГ; ЧЕ- АЕ/НЕ, а пък бала ми е 34,714. Би трябвало да нямам проблем с приема, но хайде де! Кой знае!? А и пък толкова много хора чакаме тези резултати...седим до късно вечерта, събуждаме се рано, а те накрая казват "След 17.". WTF!? Сякаш те да ни кажат "НВО-то ви започва от 10 часа" а ние "Ооо, не ни се става толкова рано. Нека да е 13.". Малката разлика е, че те имат правото да си правят, каквото решат, нищо че са обещали, резултатите да излязат ДО 26ти, което дори означава, че би трябвало от вчера да са готови. А ние можем само да "треперим от гласа на един писар".не се изразих съвсем точно, но цитирам "Немили-Недраги", защото ми е любимата книга.