.
Отговор в тема
Страница 47 от 96 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 2385
    Не сте единствени адски гадно е особено когато разбереш, че си пропуснал училището мечта заради тъпото подреждане .
    А между другото някой да знае колко е нисък бала на НПМГ с география?
    Не за друго ами за да се изнервя до край.

Цитирай Първоначално написано от the sniper guy Виж мнението
    Не сте единствени адски гадно е особено когато разбереш, че си пропуснал училището мечта заради тъпото подреждане .
    А между другото някой да знае колко е нисък бала на НПМГ с география?
    Не за друго ами за да се изнервя до край.
    24.968
    От статистиката за София го намерих.

Хм...аз съм в 18 СОУ "Уилям Гладстон" с ФЕ и АЕ ии ще опитам за 2ро класиране за ФЕГ ....
    Хм..в 18 носи ли се униформа хд ???
    Бтв Хрисии къде си приета?!? (:

хейй ! и аз абсолютно същото , колко ти е бала ? Не знам дали да подавам за 2ро класиране ..

Моя е 32,644 ...аз ще подам ,защото няма какво да губя,мястото ми се пази ии ще се пробвам...иначе твоя бал колко е??
    Ойй <333 Съученичкаа

Подавай ! Имаш голям шанс за ФЕГ ! Моя е 30.894 , дано влезеш !

Мерси <3.
    Имаш шанс...опитай ,нищо не губиш!!!

В "Гео Милев" Бургас имат ли униформи?

Балът ми е 33 ;д според вас имам ли шанс на второ класиране за 1 АЕГ или 2 АЕГ ?? ;дд

Напротив ако те приемат на 2 класиране на друго място и не дай си боже да не искаш там или се записваш или чакаш 3 класиране гадно, но факт !

Да, но въпросът ми е има ли шанс да ме приемат в 1 АЕГ или 2 АЕГ на второ класиране с този бал ----> 33,000 ?

Цитирай Първоначално написано от Infinity. Виж мнението
    Моя е 32,644 ...аз ще подам ,защото няма какво да губя,мястото ми се пази ии ще се пробвам...иначе твоя бал колко е??
    Ойй <333 Съученичкаа
    За езикова балът ми е 32.679 и бях писала 9ФЕГ с математика и френски паралелката и не съм приета. От тази година горе-долу за 9та е от 33 нагоре.

Цитирай Първоначално написано от MissPiss Виж мнението
    Да, но въпросът ми е има ли шанс да ме приемат в 1 АЕГ или 2 АЕГ на второ класиране с този бал ----> 33,000 ?
    Ами зависи от паралеката, я която кандидатсваш, но ако трябва да сме честни не мисля. Простовидях списъците с паралелките и при момичетата средния бал е някъде около 34.5, а за момчета около 33.3.. Така че едва ли ще има място в паралека с НЕ или ИЕ. За 2ра вече е по-възможно, въпреки, че и там наплива е голям. Аз съм момче с бал 33.5 и едва влязох в 1 АЕГ с ИЕ, някъде на 40 място от 56.

добре а с бал 33,108 за 2аег дали има шанс ???

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Пак ви казвам, не се засилвайте много с второ класиране. Особено за гимназии като 1 и 2 АЕГ. Възможността да се освободят 1-2 бройки е малка, това са елитни училища, не вярвам някой да тръгне да си изпуска шанса с тях, за да предоставя места. А паралелките вече са запълнени.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от Infinity. Виж мнението
    Хм..в 18 носи ли се униформа хд ???
    Не

а в НПМГ носят ли се униформи?

НПМГ мисля, че също нямат униформи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от MissPiss Виж мнението
    Балът ми е 33 ;д според вас имам ли шанс на второ класиране за 1 АЕГ или 2 АЕГ ?? ;дд
    Само ако си момче.

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    и аз днес се записах в нпмг обаче съм с физика .. ти ще ходиш ли на летния лагер на нпмг по информатика и ит ... и с какъв спорт се записа
    Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?

Цитирай Първоначално написано от Djudjinku Виж мнението
    2aeg ili 7mo (sofia) ??????
    2 АЕГ естествено
    Последно редактирано от beliqzaek : 06-28-2012 на 07:06 Причина: Правописна грешка -.-

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Във всички ли училища си избираш спорт или това е само за НПМГ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Във всички ли училища си избираш спорт или това е само за НПМГ?
    Мисля, че е само за НПМГ.. ама ддз, по-скоро може би има училища като НПМГ, но не всички са така ;дд

Цитирай Първоначално написано от beliqzaek Виж мнението
    Аз също съм в НПМГ, МАМА И ТАТЕ (без да ме питат) ме записаха на баскет и волейбол, хич не се виждам с тия спортове, зимен - ски.. На ските съм супер де Ти?
    аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    аз съм на зимните по -точно кънките (фигурно пързаляне) ,защото са ми любимиии , но така и не разбрах защо избираме спорт ? някакви клубове по избраните спортове ли ще има или какво ? а ти с какво беше приета в нпмг
    Аз обожавам ски От борда все падам, а и не знам дали в НПМГ има борд. И мисля, че спортът е задължителен.. И нзз В НПМГ съм с химия, ти?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mimi_p1 Виж мнението
    В "Гео Милев" Бургас имат ли униформи?
    Не нямат,а ние в "Гьоте" за съжаление имаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си