- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Не сте единствени адски гадно е особено когато разбереш, че си пропуснал училището мечта заради тъпото подреждане.
А между другото някой да знае колко е нисък бала на НПМГ с география?
Не за друго ами за да се изнервя до край.
Хм...аз съм в 18 СОУ "Уилям Гладстон" с ФЕ и АЕ ии ще опитам за 2ро класиране за ФЕГ ....
Хм..в 18 носи ли се униформа хд ???
Бтв Хрисии къде си приета?!? (:
хейй ! и аз абсолютно същото , колко ти е бала ? Не знам дали да подавам за 2ро класиране ..
Моя е 32,644 ...аз ще подам ,защото няма какво да губя,мястото ми се пази ии ще се пробвам...иначе твоя бал колко е??
Ойй <333 Съученичкаа
Подавай ! Имаш голям шанс за ФЕГ ! Моя е 30.894, дано влезеш !
Балът ми е 33 ;д според вас имам ли шанс на второ класиране за 1 АЕГ или 2 АЕГ ?? ;дд
Напротив ако те приемат на 2 класиране на друго място и не дай си боже да не искаш там или се записваш или чакаш 3 класиране гадно, но факт !![]()
![]()
Да, но въпросът ми е има ли шанс да ме приемат в 1 АЕГ или 2 АЕГ на второ класиране с този бал ----> 33,000 ?![]()
Ами зависи от паралеката, я която кандидатсваш, но ако трябва да сме честни не мисля. Простовидях списъците с паралелките и при момичетата средния бал е някъде около 34.5, а за момчета около 33.3.. Така че едва ли ще има място в паралека с НЕ или ИЕ. За 2ра вече е по-възможно, въпреки, че и там наплива е голям. Аз съм момче с бал 33.5 и едва влязох в 1 АЕГ с ИЕ, някъде на 40 място от 56.
добре а с бал 33,108 за 2аег дали има шанс ???![]()
Пак ви казвам, не се засилвайте много с второ класиране. Особено за гимназии като 1 и 2 АЕГ. Възможността да се освободят 1-2 бройки е малка, това са елитни училища, не вярвам някой да тръгне да си изпуска шанса с тях, за да предоставя места. А паралелките вече са запълнени.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
НПМГ мисля, че също нямат униформи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Последно редактирано от beliqzaek : 06-28-2012 на 07:06 Причина: Правописна грешка -.-
Във всички ли училища си избираш спорт или това е само за НПМГ?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."