- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
В 1 АЕГ ги искат на 15, заедно с картона. Във втора бяха казали на една приятелка да го донесе на следващия ден (на записването). Кой както си иска.
Come on skinny love just last the year...
Xriis.. щях да умра от кеф
Примерно ако ме приемат във ФЕГ, което е преди ПГТ по желание, но аз вече не искам там (ФЕГ), дали ще мога да си вляза във ПГТ? Защото те ми пазят мястото до колкото знам, но дали след като ме приемат по - напред, ще мога да вляза във първото училище?
Ако на второ класиране се класираш в ФЕГ или се записваш в ФЕГ или подаваш заявление за трето класиране. Демек ако на второ се класираш в ФЕГ, не можеш да се върнеш в ПГТ, чак на трето класиране, но тогава може да няма места нито в ФЕГ, нито в ПГТ.![]()
Надявам се да съм помогнал.![]()
Ау, ужас :/ Дано не ме приемат..
Благодаря ^^
Който е приет във ФЕГ (Пловдив) с английски да ми пише https://www.facebook.com/?q=#/AneliDobreva?ref=tn_tnmn) Понеже не ми се чете цялата тема да видя кой къде е приет :Д
яя не съм писала от много време, гледам вече и нова тема сте си направилии аз съм приета по първо желание в ГПЧЕ йейеййе сега чакам само септември за да разбера с кой ще съм в клас ^^
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
Кога излиза второ класиране?? Днес или утре, защото някои казват, че днес, а други утре и съвсем се обърках ;дд![]()
Да ви питам при минимален бал във ФЕГ 31,300 и нещо дали ще ме приемат от 2ро класиране? Моя бал за там е 29,500 ..
MissPiss, утре![]()
Xriis.. бог да те чуе :3
Знам, че изглеждам много тъпо, но пак да питам ..![]()
Баловете за НТГ са по - ниски от тези на езиковите. НТГ ми е на 1-во място, а след това са езиковите. Списъка ми е така..
1. НТГ
2. ЕГ Пловдив
3. ЕГ Иван Вазов
4. ФЕГ
5. ПГТ
Приета съм на 5то желание. Къде ще се опитат да ме класират? На 1во или на 4то? /на 2 и 3 не може, щото там са прекалено високи баловете/
Малко сложно обяснявам, но не знам как :/
Ще се "опитат" да те класират на всички - от 1 до 4 желание ..
Щом казваш ,че в НТГ е по-нисък бала, би трябвало там![]()
Класират те на най-високото място ,което си написала и ти стига бала ..
Нз и аз как да ти го обясня![]()
Разбрах теБлагодаря ^^
а утре към колко часа се очаква? да се появят резултатите? че не искам да преживявам онова нервозно чакане от 26ти >.<
Сигурно пак като преди около обяд ще ги пуснат..
Фака мада. Фризьорката ме направи на %@^&#$^^. Само да си кажа.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Няма ли никой във ФСГ София с АЕ бе![]()
Някой гледа ли PLL? Сутринта го хванах по btv и си мислех, че е филм, но доста бързо схванах. Имах точно 5 минути, в които успях да се зазяпам и сега дърпам смело първи сезон. Иначе се каня да гледам и д-р Хаус, Отчаяни съпруги, American Horror Story (изскочи ми от главата как се казваше..) и Как се запознах с майка ви.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
...но във тебе като рана
"Защо?"
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
izvinete za latinicata ( ne raboti kirlicata) vtoro klasirane izleze!!! zabelejete kolko ranoo!!!