- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Последно редактирано от TheBeatles : 07-09-2012 на 15:54
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Мерси!Ако искаш ми пиши ЛС, да те добавя във Face-a. (може и вече да те имам в приятели, малко не съм в час
) Защото ученици от НПМГ, зайци като нас, са си направили група 'НПМГ 98', ще се запознаеш с доста приятни хора.. Някои не са
А знаеш ли от колко часа на 17ти.. да се подсигуря от сега
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ако някой е приет в 9та ФЕГ да ми пишеhttp://www.facebook.com/fo.nyancat , аз съм с френски, немски, български и история
За два дена едно мнение.![]()
Момиче съм!
здравейте на всички. (: от доста време следя темата, а сега и аз ще се разпиша... приета съм в ег "пловдив" с немски език. не познавам много хора, има няколко души от класа ми и няколко от другите класове, that's all.. и така.
вие как прекарвате лятото? :]
Видях свободните места за 3-то класиране .. Лично аз смятам ,че са достаИ адски много се радвам ,че не се занимавах с 2-ро и 3-то класиране ..
Както и да е ..
Прочетох по-горе ,че "първия" ни учебен ден ще е на 17 .. Та направо да мина към въпросите:
1. От колко започваме ? Предполагам от 9 ,но аз все пак винаги отивам към 8 и трябва да чакам ..Не ми се чака пак
2. Нали само "тържество" ще има ? Т.е няма да учим на 17 ?
3. Кога ще ни дават у-ците ? На 17 ли ?
4. Ъмм .. вие ще взимате ли букети и колко ?
Аз мисля да взема само на класната .. Но се чудя дали да се подмазвам с по-голям букет ,или да взема някой обикновен ..
5. Нали на родителската среща разбираме кой ще ни е класен и с кой ще сме в клас ?
Момиче съм!
Хах .. мерси ^^
3. Съвсем зацепих ,че вече трябва да ги купуваме ние ..
А какви трябва да са те ? Пак ли ще ни казват учителите ,както преди ни казваха с учебните тетрадки ?
5. Имам в предвид ,че ще имаме родителска преди 17 (май ;дд) и тогава май ще ни казват .. примерно Хриси е в 8"б" с класен ръководител Александра Дочева ..и ние после като отидем на 1-вия учебен и там трябва да се съберем отделно спрямо това дали сме 8а , 8б, 8в и т.н.
![]()
Момиче съм!
Аха .. ^^ Мерси отново
Аз току-що звъннах на баща ми .. родителската ни била на 10 септ. ..![]()
Хих .. мерси
Та по тази тема .. Какъв звук издават зайците? Сериозно се замислих .. хмм .. не е "зай-зай" ,предполагам
{Сори за безкрайно тъпия пост ,но темата пак замря .. Или по-скоро още не е въскръснала}
http://www.facebook.com/#!/groups/311264715629725/ < За зайците от София, може да си намерите съученици тука![]()
Ммм .. не знам .. За т'ва питам .. и продължавам да питам ,докато някой не отговори обективно![]()
Аз като бях малка си пеех "Old McDonald had a farm .. " (ако е така,де) и измислях за всички видове животни .. и като стигна ,че тоя имал "fish" , не знаех какъв звук издава рибата (то аз все още не знам ..
) и пеех : "Whit a балбук-балкук here and a балбук-балкук there .. "
![]()
Та цялата тази простотия по-горе ,доказва ,че интелектуалното ми ниво не се е покачило много, многo, откакто бях на 5
И вече имам 2 въпроса ?
1. Какъв звук издават зайците ?
2. Какъв звук издават рибите ?
Едитт :
Нали ще сме зайци и ще ни замерят с моркови и зеле , поне да знам какъв звук да издавам![]()
Имам още едно въпросче ..
Някой от НФСГ с икономика и мениджмънт ?![]()
Кога излизат резултатите от 3то класиране?
Nqkoi zapisal li se e v PGI4E sveti metodii sofiq v NE-AE ?
pi6etee![]()
Утре (13.07)
ХихВидях го ,да
![]()
То не е за мен , за една приятелка еИ се чудех дали тук има някой .. (лично мое си е любопитството ,не нейно
)
А за зайците .. мм .. Не смятам ,че моето "скърцане" със зъби ще се чуеНадявах се да е от рода на котките/кучетата ,че да има там да вия и мяуча
Ма .. шанс
И за зайците .. ти к'во би измислила за тях .. ? Толкова са тихи .. И нали са под вода![]()
Ivvss, познавам 4 момичета от ПГИЧЕ, добави ме http://www.facebook.com/kzaykovaОбаче не знам в какви паралелки са.
Иначе за зайците, ще ми трябва малко време да измисля как да 'зай-зай'-катДавайте и вие идеи, защото в НПМГ-то ще ни целят с моркови (говори се и за цели зелки
)
![]()
И нас ще ни целят .. и със зеле , и с моркови ;дд
Цялата ще се нацапам.. Но догодина ще отмъщавам (devil)
Даже обмислям идеята да си взема заешки уши (онези дет' се закачат на главата) .. Но май няма да си ходи с роклята ми .. мм
Някой да знае къде се продава заешката "диадема" ? (В София)