.
Отговор в тема
Страница 55 от 96 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2385
    Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beliqzaek Виж мнението
    Имам един въпрос дето много ме човърка Има време, а и майка ми ще се обажда да пита. Ноо.. 15 септември е събота, това значи ли, че ще ходим? И ако не ходим, ще трябва да отидем на 17ти и дали 17ти ще е неучебен ден (както 15ти) или веднага ще ни метнат учебниците ии айде Имате ли идеи? Нещо.. нищо?
    Първият учебен ден е на 17-ти септември. Министъра отпускал на учениците още два дена ваканция, точно защото 15-ти се пада събота. Така ми казаха от НПМГ.
    Последно редактирано от TheBeatles : 07-09-2012 на 15:54
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Първият учебен ден е на 17-ти септември. Министъра отпускал на учениците още два дена ваканция, точно защото 15-ти се пада събота. Така ми казаха от НПМГ.
    Мерси! Ако искаш ми пиши ЛС, да те добавя във Face-a. (може и вече да те имам в приятели, малко не съм в час ) Защото ученици от НПМГ, зайци като нас, са си направили група 'НПМГ 98', ще се запознаеш с доста приятни хора.. Някои не са А знаеш ли от колко часа на 17ти.. да се подсигуря от сега

Град
    София
    Мерси! Ако искаш ми пиши ЛС, да те добавя във Face-a. (може и вече да те имам в приятели, малко не съм в час ) Защото ученици от НПМГ, зайци като нас, са си направили група 'НПМГ 98', ще се запознаеш с доста приятни хора.. Някои не са А знаеш ли от колко часа на 17ти.. да се подсигуря от сега
    Нямам представа в колко часа започва. Ще ти пиша ЛС, но малко по-късно, защото сега бързам.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Ако някой е приет в 9та ФЕГ да ми пише http://www.facebook.com/fo.nyancat , аз съм с френски, немски, български и история

Град
    София
    За два дена едно мнение.
    Момиче съм!

здравейте на всички. (: от доста време следя темата, а сега и аз ще се разпиша... приета съм в ег "пловдив" с немски език. не познавам много хора, има няколко души от класа ми и няколко от другите класове, that's all.. и така.
    вие как прекарвате лятото? :]

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    йей суперр , а между другото как ти е фб ?

Голям фен
    Видях свободните места за 3-то класиране .. Лично аз смятам ,че са доста И адски много се радвам ,че не се занимавах с 2-ро и 3-то класиране .. Както и да е ..
    Прочетох по-горе ,че "първия" ни учебен ден ще е на 17 .. Та направо да мина към въпросите :

1. От колко започваме ? Предполагам от 9 ,но аз все пак винаги отивам към 8 и трябва да чакам .. Не ми се чака пак
    2. Нали само "тържество" ще има ? Т.е няма да учим на 17 ?
    3. Кога ще ни дават у-ците ? На 17 ли ?
    4. Ъмм .. вие ще взимате ли букети и колко ?
    Аз мисля да взема само на класната .. Но се чудя дали да се подмазвам с по-голям букет ,или да взема някой обикновен ..
    5. Нали на родителската среща разбираме кой ще ни е класен и с кой ще сме в клас ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Видях свободните места за 3-то класиране .. Лично аз смятам ,че са доста И адски много се радвам ,че не се занимавах с 2-ро и 3-то класиране .. Както и да е ..
    Прочетох по-горе ,че "първия" ни учебен ден ще е на 17 .. Та направо да мина към въпросите :

1. От колко започваме ? Предполагам от 9 ,но аз все пак винаги отивам към 8 и трябва да чакам .. Не ми се чака пак
    2. Нали само "тържество" ще има ? Т.е няма да учим на 17 ?
    3. Кога ще ни дават у-ците ? На 17 ли ?
    4. Ъмм .. вие ще взимате ли букети и колко ?
    Аз мисля да взема само на класната .. Но се чудя дали да се подмазвам с по-голям букет ,или да взема някой обикновен ..
    5. Нали на родителската среща разбираме кой ще ни е класен и с кой ще сме в клас ?
    1. Още не се знае.
    2. Да, няма да учим
    3. Учебници не се дават. Вече си ги купуваме.
    4. Да, аз ще взема един за класния
    5. Не, би трябвало на 17-ти да се съберем класовете заедно с класните ръководители.
    Момиче съм!

Голям фен
    Хах .. мерси ^^

3. Съвсем зацепих ,че вече трябва да ги купуваме ние ..
    А какви трябва да са те ? Пак ли ще ни казват учителите ,както преди ни казваха с учебните тетрадки ?

5. Имам в предвид ,че ще имаме родителска преди 17 (май ;дд) и тогава май ще ни казват .. примерно Хриси е в 8"б" с класен ръководител Александра Дочева .. и ние после като отидем на 1-вия учебен и там трябва да се съберем отделно спрямо това дали сме 8а , 8б, 8в и т.н.

Град
    София
    Хах .. мерси ^^

3. Съвсем зацепих ,че вече трябва да ги купуваме ние ..
    А какви трябва да са те ? Пак ли ще ни казват учителите ,както преди ни казваха с учебните тетрадки ?

5. Имам в предвид ,че ще имаме родителска преди 17 (май ;дд) и тогава май ще ни казват .. примерно Хриси е в 8"б" с класен ръководител Александра Дочева .. и ние после като отидем на 1-вия учебен и там трябва да се съберем отделно спрямо това дали сме 8а , 8б, 8в и т.н.
    3. Да, учителите казват какви да са учебниците.
    5. Не знам, при нас няма такава родителска среща или поне не знам за такава.
    Момиче съм!

Голям фен
    Аха .. ^^ Мерси отново

Аз току-що звъннах на баща ми .. родителската ни била на 10 септ. ..

Мега фен Аватара на gummybear
    айде успех зайци;*

Голям фен
    Хих .. мерси

Та по тази тема .. Какъв звук издават зайците ? Сериозно се замислих .. хмм .. не е "зай-зай" ,предполагам

{Сори за безкрайно тъпия пост ,но темата пак замря .. Или по-скоро още не е въскръснала }

Хих .. мерси

Та по тази тема .. Какъв звук издават зайците ? Сериозно се замислих .. хмм .. не е "зай-зай" ,предполагам

{Сори за безкрайно тъпия пост ,но темата пак замря .. Или по-скоро още не е въскръснала }
    По твоята логика и котките не издават "кот-кот" или кучетата "куч-куч"?!

http://www.facebook.com/#!/groups/311264715629725/ < За зайците от София, може да си намерите съученици тука

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    По твоята логика и котките не издават "кот-кот" или кучетата "куч-куч"?!
    Ммм .. не знам .. За т'ва питам .. и продължавам да питам ,докато някой не отговори обективно

Аз като бях малка си пеех "Old McDonald had a farm .. " (ако е така,де ) и измислях за всички видове животни .. и като стигна ,че тоя имал "fish" , не знаех какъв звук издава рибата (то аз все още не знам .. ) и пеех : "Whit a балбук-балкук here and a балбук-балкук there .. "
    Та цялата тази простотия по-горе ,доказва ,че интелектуалното ми ниво не се е покачило много, многo, откакто бях на 5

И вече имам 2 въпроса ?
    1. Какъв звук издават зайците ?
    2. Какъв звук издават рибите ?

Едитт :
    Нали ще сме зайци и ще ни замерят с моркови и зеле , поне да знам какъв звук да издавам

Голям фен
    Имам още едно въпросче ..

Някой от НФСГ с икономика и мениджмънт ?

Някой видя ли това, което бях написала по-горе.. за групата Виж там, за трети път казвам..
    Иначе доколкото знам зайците не издават звуци.. някои породи цвърчат (но не като мишките ) .. Масово зайците скърцат със зъби
    Не съм запозната с рибите.. бълбук

Кога излизат резултатите от 3то класиране?

Wink

Nqkoi zapisal li se e v PGI4E sveti metodii sofiq v NE-AE ?
    pi6etee

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anonymousx Виж мнението
    Кога излизат резултатите от 3то класиране?
    Утре (13.07)

Някой видя ли това, което бях написала по-горе.. за групата Виж там, за трети път казвам..
    Иначе доколкото знам зайците не издават звуци.. някои породи цвърчат (но не като мишките ) .. Масово зайците скърцат със зъби
    Не съм запозната с рибите.. бълбук
    Хих Видях го ,да
    То не е за мен , за една приятелка е И се чудех дали тук има някой .. (лично мое си е любопитството ,не нейно )
    А за зайците .. мм .. Не смятам ,че моето "скърцане" със зъби ще се чуе Надявах се да е от рода на котките/кучетата ,че да има там да вия и мяуча Ма .. шанс
    И за зайците .. ти к'во би измислила за тях .. ? Толкова са тихи .. И нали са под вода

Ivvss, познавам 4 момичета от ПГИЧЕ, добави ме http://www.facebook.com/kzaykova Обаче не знам в какви паралелки са.
    Иначе за зайците, ще ми трябва малко време да измисля как да 'зай-зай'-кат Давайте и вие идеи, защото в НПМГ-то ще ни целят с моркови (говори се и за цели зелки )

Голям фен
    Иначе за зайците, ще ми трябва малко време да измисля как да 'зай-зай'-кат Давайте и вие идеи, защото в НПМГ-то ще ни целят с моркови (говори се и за цели зелки )
    И нас ще ни целят .. и със зеле , и с моркови ;дд
    Цялата ще се нацапам .. Но догодина ще отмъщавам (devil)
    Даже обмислям идеята да си взема заешки уши (онези дет' се закачат на главата) .. Но май няма да си ходи с роклята ми .. мм

Някой да знае къде се продава заешката "диадема" ? (В София)

Всички паралелки в ФСГ са с ИМ, само езика е различен ( АЕ и НЕ ). (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си