- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Във всички училища би трябвало да има родителска среща преди първия ни първи учебен ден (в гимназията). Ето ви един рибешки монолог: http://www.youtube.com/watch?v=Np8WV-hllh8. Вече знаете как говорят, малко перверзен звук, ако питате мен...
До къде стигнахме, за да се пише в тази тема?! Лично мен не ме интересува как правят зайците и рибите!![]()
От ФСГ с икономика и мениджмънт и АЕ е моя много добра приятелка, мога да ви свържа.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
a za uchebnicite ne vi li dadoha spisuk pri zapisvaneto? i az mislq che dosta predi 17-sti shte razberem klasniq i klasa
BTW: za zaicite...mchi sigurno takuv http://www.youtube.com/watch?v=1ru-Z...eature=related![]()
![]()
Аз имам въпрос: На 15ти септември родителите трябва ли да идват с нас,задължително ли или не?
Не ти ли е най-малкото любопитно
Не е за мен , за една много добра приятелка еПросто питах дали има някой тук от НФСГ
1. На нас ни дадоха бележка за родителската среща ,където ще ни кажат ,преполагам , за класа и класния![]()
Също така ни дадоха и брушура за униформите (от къде да ги поръчаме) .. И програма какво ще учим и по колко часа всеки клас (учебен план май се казва ;дд) Списък с учебници не са ни давали ..
2. Имам чувството ,че звука на клипа не го издава заека![]()
Офф-топик: Хрис, прати ми на лично учебния план за ИЕГ-то. (:
Иване, тук може да си дискутираме каквото си поискаме, теб щом не те интересува, твой проблем, в началото на темата "Настоящи осмокласници" също така си дискутирахме разни теми, преди да започнем училище.![]()
Хеййй има ли някой приет в ГПЧЕ проф. д-р Асен Златаров немски с английски![]()
До един-два часа ще излязат резултатите! Пожелавам успех на всички, както и на мен.![]()
![]()
мен още на първо класиране ме приеха със немски и английски късмет на всички които чакат резултатите от трето класиране![]()
Излязоха ли резултатите за 3-то класиране?
Как мина ? (3-тото класиране)
Споделяйте![]()
То май не е излязло още. Поне аз не го виждам.
Come on skinny love just last the year...
Мм .. не знам
Пери , по-горе , беше писал ,че излиза до 1-2 часа ,затова питам :P
Излезнаха. Честито на печелившите.![]()
Добре че не се занимавах с 3 класиране.Хайде казвайте къде ще учите официално и Честито!!!!
ФЕГ "Антоан дьо Сент - Екзюпери" Пловдив, Чуждоезиков, ФЕ![]()
Честито на 3то-класираните! Надявам се, всички сме гимназисти вече.![]()
Come on skinny love just last the year...