- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Е вечер късно, колко да е късно. Към 7 всичко е тип топ, тук доста от кафенетата имат някакви пръскачки отгоре дето разпръскват капчици вода, а в парковете няма никакви проблеми...![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да се оправяте! Иначе мен ми е многооооо топлоспах до 14 и сега вися в нас на климатик, че просто навън не се диша. :X
Погледни тази тема -> http://www.teenproblem.net/forum/sho...0%B0-2012-2013, не е особено дълга, прочети я, може да си намериш съученици.
Ако вече съм на предела да изкукам от скука може да я погледна, мерси все пак! =)
Хора, искам да ви попитам какво значи btw и Едит? Много от вас го използват и искам да знам какво значи.
P.S. Не е срамно да попиташ, срамно е да НЕ знаеш!!!![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Пери, все забравям да те питам (извинявай ако си казал, не съм чела назад) - ти доволен ли си, че се отписа от 157 и отиде на 3то?
Хайде и аз да се присъединя към вас! Бъдеща осмокласничка, приета в МГ "Гео Милев", Плевен! Някой от вас също бяха кандидатствали там, така че с радост бих се запознала с тях. Пожелавам на всички весела ваканция и дано темата живне малко!![]()
Уау ..Не съм писала тук от .. 3 дни !
До къде стигнахте с книгите ? Аз съм до под кривата круша .. Сигурно към края на август ще ги прочета ..