.
Отговор в тема
Страница 60 от 96 ПървиПърви ... 105056575859606162636470 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2385
    аз съм чела 'крадецът на праскови' и разказите, ама само до там съм.. ;д сигурно другия месец ще прочета и останалите неща, ако не се отплесна и забравя де

Въобще не съм ги почвал, ама мисля да започна в най-скоро време с "Крадецът на праскови". (:

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Засега съм си купила три книги, които са извън учебната програма и са ми приоритет. Довечера ще дочета едната. По-натам ще си взема и още, че въпросния автор ми хареса. Тия за училище се четат лесно.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ima li nqkoi v 32-ro??

аз прочетох ''Дамата с рентгеновите очи'' и съм си взела да чета и ''В един есенен ден на шосето'' .. до края на август ще трябва да съм ги прочела ;дд

само аз ли съм супер развълнувана за даскало или .. вече ми се иска да е септември, да си купувам нещата за училище (едно от малките щастливи неща в живота ми свързани с училището ) .. да си видя класа, да разгледам самото училище ;дд, такива неща.. но знам че след две седмици учене ще ми мине меракът

Голям фен
    И как са книгите , интересни ли са ? Много искам да прочета за кражбата на кайсиите и за чудатата дама ..
    Аз прочетох до сега само "Дервишево семе" .

Иначе и аз съм много развълнувана .. Искам вече да съм на у-ще. Има още време , обаче ..

аз прочетох "Крадецът на праскови",Никола Вапцаров и Димчо Дебелянов-стихотворения,Дамата с рентгеновите очи..

не си единствена,но както казваш после бързо ще ни омръзне ...

Голям фен
    Трагедия съм тази година с книгите Принципно ги чета още в началото , но .. Anyway ..

Да се похваля вече окончателно познавам (лично) минимум 4-ма човека от у-щето
    И Коцето е влязъл .. да не повярваш Дано да има още някой приет на 2-ро или 3-тоо //

Сега говорих с дружката (и тя ще влиза там) та .. взела си е униформа .. били ужастни Не че не съм ги виждала де , но тя ми каза ,че стояли зле Както и да е .. Пак .. Сега чакам да дойде родителската и да ни кажат какви учебници трябва да купуваме .. междудругото се оказа ,че учебниците ни по испански били безплатни , което много ме .. обърква ? Не знам .. малко ми е странно наистина да е така .. ?

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Въобще не съм ги почвал, ама мисля да започна в най-скоро време с "Крадецът на праскови". (:
    и аз съм така ... и мисля да прочета само книгите , а стихотворенията, когато си купя учебника по литература и оттам.

аз пратих страшно много покани на хора във facebook и няколко момичета ми се сториха симпатични, може би ще им пиша..
    Xriis.., ти къде си приета? и аз мисля, че е много странно да ви са безплатни учебниците.. може би този, който ти е казал се е объркал?
    Cherry~♥, и аз май ще направя така.. стихотворенията се четат бързо все пак

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    На мен въобще не ми се почват книгите(нито стихотворенията).Не обичам когато има точно определени неща,които да чета.Но все пак ще ги прочета...
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Класирана съм за втори кръг на 1000-та стипендии. (sun)
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от howling. Виж мнението
    Xriis.., ти къде си приета? и аз мисля, че е много странно да ви са безплатни учебниците.. може би този, който ти е казал се е объркал?
    Приета е в 157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо". (: Иначе да, странно е, защото принципно учебника по съответния език е най-скъп.

PS. Хрис, само 4 ли намери, ахах, влез в фейсбук, сигурно сте към 30-тина. Ще ти пратя една група в FACEBOOK, пиши ми на Лично. (:

FuckingFreak, ЧЕСТИТО! ))

FuckingFreak, браво аз мисля догодина да се пробвам също. ии непременно ни кажи, ако спечелиш
    вие колко пари мислите, че ще давате за учебници? ще взимате ли втора ръка или чисто новички? а колко мислите, че ще струват само по езика? някаква идея на кои издателства ще сме? всичко за учебниците, etc..

Много пари ще пръсна за всичко. Квартири, униформи, учебници, въпреки че ще взимам втора ръка. Притрябвали са ми нови, ще уча от тях, няма да си ги закачам по стената, за да ги гледам. А за дрехи и обувки направо не ми се мисли колко пари ще отидат също, че усещам как много скромно ще отскоча до Nike или Adidas за малко екипировки.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    София
    Пфф...ще се пилеят пари,то се е видяло. Но поне е за добра кауза-образование.

П.П: Хей,в 8ми клас тука ли ще си пишем?Защото е гадно само да зарязваме темичките...

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalito126 Виж мнението
    Пфф...ще се пилеят пари,то се е видяло. Но поне е за добра кауза-образование.

П.П: Хей,в 8ми клас тука ли ще си пишем?Защото е гадно само да зарязваме темичките...
    Да, най-вероятно тук ще си пишем. Но темата трябва да се преименува на "Настоящи осмокласници"
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    И как са книгите , интересни ли са ? Много искам да прочета за кражбата на кайсиите и за чудатата дама ..
    Аз прочетох до сега само "Дервишево семе" .

Иначе и аз съм много развълнувана .. Искам вече да съм на у-ще. Има още време , обаче ..
    оо 'Дервишово семе'' ми беше на класното по БЕЛ -.- беше ужасно ;д изобщо няма да си правя трудът да го чета пак ;д

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз прочетох по-кратките текстове (стихотворенията предимно ) и Дервишово семе. Другите ще си ги търся наляво-надясно.
    Нямам търпение да свърши ваканциятаа!
    П.П: Много се надявам да продължим да си пишем тук и когато почнем..
    Come on skinny love just last the year...

според мен ще се направи нова тема, както беше и с предишните осмокласници (те си направиха малко по-рано своята де).
    уф, и аз имам много пари да давам.. дрехи, учебници.. добре че поне нямаме униформи, а само трябва да си взема вратовръзка. (сигурно началото на септември ще ходя да взимам).
    аз 'дервишово семе' го прочетох и не ми хареса особено, надявам се на моите класни да се падне нещо, което ми харесва

Голям фен Аватара на babyy123
    Аз прочетох "Преди да се родя" "Един есенен ден по шосето" и "Крадецът на праскови".Най-много ми хареса"Крадецът на праскови" просто уникална книга

Град
    София
    Аз съм чела "Крадецът на праскови" и много ми хареса,но сигурно ще го препрочета.
    Добре,че нямаме униформи...В старото училище много пари дадохме за тях,сега поне тази грижа отпада.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Здравейте хора ^^ Не е истина от кога не съм писала.. Нещо все нямах време.. И сега се сетих да ви питам, като се записвахте взеха ли ви оригинала на удостоверението за завършен 7 клас?

btw прочетох няколко от стихотворенията и "В един есенен ден край шосето" .. ужас имам още доста, а ваканцията си върви =DD

Ооо, и да ви се похваля - намерих 43 заека от новото ми училище ^^ Много симпатични хора ми изглеждат =]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си