.
Отговор в тема
Страница 62 от 96 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2385
    Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Когато ходих да се запиша след 1 класиране, те ми предложиха да се запиша на СИП физика. Казаха ми, че може и като започнем училище да се запишем, но нали ново даскало, тръпка, бъркотия в началото на годината и затова предлагали от по рано.
    Ти отиди до училище някой ден, може би е по-добре преди 15 септември и ги питай какви СИП-ове имат =]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Когато ходих да се запиша след 1 класиране, те ми предложиха да се запиша на СИП физика. Казаха ми, че може и като започнем училище да се запишем, но нали ново даскало, тръпка, бъркотия в началото на годината и затова предлагали от по рано.
    Ти отиди до училище някой ден, може би е по-добре преди 15 септември и ги питай какви СИП-ове имат =]
    Аха .. мерси ^^ В началото на септември ще мина ..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Междудругото потърсих в гугъл и ми излезе сайт на "Иберика" .. Сега го разглеждам И май се ориентирам г/д къде се намира , въпреки че съм толкова зле с тея улици и прочие .. Знам им имената (на улиците) и знам ,че съществуват ,но къде са .. Иначе е до "Ген. Скобелев" и "Опълченска" и до "Ал.Стамболийски" , както и до "Дондуков" , значи би трябвало да се ориентирам
    И току-що видях ,че е до мол Сердика .. значи ще се ориентирам 100 %

Другото , което намерих е " http://www.elina-av.com/uroci_po_ispanski.html " .. Сега и него ще разгледам , но ми е малко далечко

Eто и това - http://ezikovikursove-sofia.com

И все пак ,ако някой има информация ..
    Последно редактирано от Xriis.. : 07-26-2012 на 10:41

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Аз се записах на СИП когато попълвах заявлението за новото училище. Там имаше графа "СИП" с няколко празни полета и отдолу възможните избори по предмети.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Аз се записах на СИП когато попълвах заявлението за новото училище. Там имаше графа "СИП" с няколко празни полета и отдолу възможните избори по предмети.
    Аха , мерси
    На мен баща ми го попълни .. Не съм сигурна ,че е имало такава графа Ще го питам в последствие .
    Дано да мога да се запиша малко преди 15-ти ..

Много ми е интересно тези в 18 СОУ нали учат примерно китайски, корейски, японски. Как ще правят Външно оценяване 8 клас, като предметите са английски, немски, френски, испански, руски и италиански?
    Последно редактирано от Ivan :) : 07-26-2012 на 11:12

Цитирай Първоначално написано от Ivan :) Виж мнението
    Много ми е интересно тези в 18 СОУ нали учат примерно китайски, корейски, японски. Как ще правят Външно оценяване 8 клас, като предметите са английски, немски, френски, испански, руски и италиански?
    Мм, сигурно имат вътрешен изпит от училището.

Голям фен
    Аз пак ще питам нещо ..
    Относно изпита след 8 клас по език ..

1. Г/д на коя дата ще бъде ? Май , юни ?
    2. Има писмен и устен , нали ? В какво се състоят те (по подробно,ако може )
    3. Някъде четох ,че оценката ,която изкараш, се пише като текуща .. Така ли е ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Аз пак ще питам нещо ..
    Относно изпита след 8 клас по език ..

1. Г/д на коя дата ще бъде ? Май , юни ?
    2. Има писмен и устен , нали ? В какво се състоят те (по подробно,ако може )
    3. Някъде четох ,че оценката ,която изкараш, се пише като текуща .. Така ли е ?
    1. Юни
    2. Да, писмен и устен. В различни дни са, първо е писмения, после устния. Не знам какво по-подробно, погледни от минали години. )
    3. Хм, зависи от учителя, ако иска може да ти я пише като срочна, но принципно е за текуща.

Голям фен
    Аха .. мерси

Нещо изведнъж ми щракна и в момента се питам защо ВОБЩЕ писах ЕГ .. Трябваше да си пиша там нещо с Биология и Химия и до там -_-
    Сега е ясно ,че ще се притеснявам за тоз пуст изпит ,, По-скоро за устния Писмения го погледнах .. г/д като този ,който ни беше по АЕ е

Аха .. мерси

Нещо изведнъж ми щракна и в момента се питам защо ВОБЩЕ писах ЕГ .. Трябваше да си пиша там нещо с Биология и Химия и до там -_-
    Сега е ясно ,че ще се притеснявам за тоз пуст изпит ,, По-скоро за устния Писмения го погледнах .. г/д като този ,който ни беше по АЕ е
    Защо от сега се притесняваш? Въобще не знаеш испански, но се притесняваш, ти разбираш ли. Аз като погледнах изпита по френски и си казах "WT* IS THIS!?", защото идея си нямам от френски, ама ако имаш амбиция ще го научиш и ще си изкараш изпита.

Голям фен
    Е .. знам нещо , колкото да не е нищо Някои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай

Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика

Е .. знам нещо , колкото да не е нищо Някои правилца , думи , глаголи .. За 2 години взехме 50 стр. от учебника .. Смятай

Знам че ще се справя , но като видях майка ми колко думи е писала и колко е учила (с АЕ фиология е ) и ми прилоша и се отказах от езика
    E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    E, зависи от учителя, ама сега отиваш на друго място и все пак си с интензивно изучаване, тези 50 стр. ги взимате за 2-3 дни, иначе да, език се учи с писане. Оо, аз по немски научих адски много, а имахме едва 4 часа седмично, сега в 8ми клас френски ще имаме тройно повече и ако имаш желание адски много може да научиш. (:
    Желание много .. Днес само съжалявам заради езика До утре ще отмине ..

Аз пък уча език като го чета Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи

Желание много .. Днес само съжалявам заради езика До утре ще отмине ..

Аз пък уча език като го чета Щот' аз бързо уча как се пише (с 1-2 пъти) и знам думата ,ама се бъркам какво значи
    Аз уча на изуст текстове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така.

Голям фен
    Аз уча на изуст тексове или поне така намерих за лесно като бях малък да уча немски, но все пак сега това е френски, едно се говори, друго се пише, трето се *** и така.
    Дамм .. труден е френския
    Късмет

Дамм .. труден е френския
    Късмет
    Хах, мерси, и на теб с испанския.

Голям фен
    Мерси ^^
    Лека нощ

Мерси ^^
    Лека нощ
    Лека нощ, но гледам си още онлайн.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Устният изпит въобще не е задължителен, всяко училище преценява дали да провежда такъв.
    А за писмения не се притеснявайте - ще ви плашат с това колко ще е труден, а накрая ще ви се стори фасулска работа.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

назад бяха писали за сип-овете - извънкласните дейности за сип-ове ли се водят?
    тъй като в моето училище имаше един дъъъъълъг списък от извънкласни дейности (аз се записах на актьорско майсторство ^.^), но нямаше неща като 'физика' или 'математика'..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от howling. Виж мнението
    назад бяха писали за сип-овете - извънкласните дейности за сип-ове ли се водят?
    тъй като в моето училище имаше един дъъъъълъг списък от извънкласни дейности (аз се записах на актьорско майсторство ^.^), но нямаше неща като 'физика' или 'математика'..
    Да, СИП-овете са извънкласни дейности.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Да, СИП-овете са извънкласни дейности.
    Напротив, СИП-овете и извънкласните дейности са две различни неща. СИП-а е предмет като Математика,Изобразително Изкуство, Музика и др., а извънкласните дейности са си клубове, спортни отбори, танцови формации и др.

Град
    София
    Напротив, СИП-овете и извънкласните дейности са две различни неща. СИП-а е предмет като Математика,Изобразително Изкуство, Музика и др., а извънкласните дейности са си клубове, спортни отбори, танцови формации и др.
    Е не се ли води това пак извънкласна дейност? Все едно, извинявам се за обърквацията ако е така.
    Момиче съм!

Добро утро

Е не се ли води това пак извънкласна дейност? Все едно, извинявам се за обърквацията ако е така.
    Мм, не знам за такова нещо. Но може и да се водят за извънкласна дейност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си