.
Отговор в тема
Страница 63 от 96 ПървиПърви ... 135359606162636465666773 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 2385
    да ви кажа едно нещо, сип значи Свободноизбираема подготовка (Свободноизбираема е една дума). От което следва, че е подготовка по това което учиш ти. Ако си в паралелка с химия и биология, сип-а ще ти е по едно от тях. Но ако си в някво училище по актьорско майсторство,сип-а ти може да е по актьорско майсторсто. Но има и друг вариант ако си в обикновенно соу, мг и ег може у училището да си клуб по актьорско майсторство.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Доста сте изписали...
    Аз съм на вълна спорт. 10 часа и почва Лондон 2012.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Доста сте изписали...
    Аз съм на вълна спорт. 10 часа и почва Лондон 2012.
    И аз От един месец броя минутите до началото.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Голям фен
    Тц,тц,тц .. Този път наистина сте изписали много Хах ..

А аз да ви попитам , въпреки че вече е късно ..
    Миналата година (7клас) се бях записала на СИП по изобразително и-во Г-жата ни искаше само пари , купуваше некви скъпи и безсмислени неща , вобще не ни учеше на някаква техника ,а или стоеше на столчето ,или ни го рисуваше тя .. Така де ,реших да се откажа по едно време .. Уведомих и нея ,и класната .. След време се загледах в дневника и забелязах ,че е започнала да ми пише отсъствия ,че не присъствам .. Отново говорих с всички и те ми казаха ,че не мога да се отпиша по абсолютно никакъв начин . Говорих и с директора И той ми каза ,че не съм могла да се отпиша . В декларацията ,която попълних НИКЪДЕ не се споменава ,че не мога да се отпиша или че ще ми пишат отсъствия .. Никак не съм "образована" по тази тема , но все пак те не са ли длъжни да НИ обяснят (на мен и на другите) ?

Та моля ,ако знаете нещо повече да ми обясните Знам ,че едвали съм права , ама все пак ..

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението

Миналата година (7клас) се бях записала на СИП по изобразително и-во Г-жата ни искаше само пари , купуваше некви скъпи и безсмислени неща , вобще не ни учеше на някаква техника ,а или стоеше на столчето ,или ни го рисуваше тя .. Така де ,реших да се откажа по едно време .. Уведомих и нея ,и класната .. След време се загледах в дневника и забелязах ,че е започнала да ми пише отсъствия ,че не присъствам .. Отново говорих с всички и те ми казаха ,че не мога да се отпиша по абсолютно никакъв начин . Говорих и с директора И той ми каза ,че не съм могла да се отпиша . В декларацията ,която попълних НИКЪДЕ не се споменава ,че не мога да се отпиша или че ще ми пишат отсъствия .. Никак не съм "образована" по тази тема , но все пак те не са ли длъжни да НИ обяснят (на мен и на другите) ?

Та моля ,ако знаете нещо повече да ми обясните Знам ,че едвали съм права , ама все пак ..
    В нашето училище можеше да се отписваш, когато си поискаш. Щом политиката им е такава (да не може да се отписваш) трябва да го пише черно на бяло. Вече е късно, няма какво да направиш, но това си го решава училището, щом са решили да не може да се отписваш, би трябвало да са го упоменали някъде.

Голям фен
    Никъде .. в декларацийката пишеше само нещо от рода :
    Аз ... записвам дъщеря си ... на СИП по ...
    Подпис и т'ва е .. Мисля ,че и ЕГН имаше

Знам ,че няма какво да направя ,ама като не се сетих по-рано да пиша .. По едно време даже ме беше страх да не би да не ми дадат дипломата заради отсъствията .. Дадоха ми я

Никъде .. в декларацийката пишеше само нещо от рода :
    Аз ... записвам дъщеря си ... на СИП по ...
    Подпис и т'ва е .. Мисля ,че и ЕГН имаше

Знам ,че няма какво да направя ,ама като не се сетих по-рано да пиша .. По едно време даже ме беше страх да не би да не ми дадат дипломата заради отсъствията .. Дадоха ми я
    Те удостоверението (дипломи се дава след 4ти, след 8ми и след 12ти клас) за завършен 7ми клас ти го дават ако имаш по всички предмети над Среден (3). Чрез отсъствията се пишат наказания, които се вписват в характеристиката.

Голям фен
    Да де .. удостоверенията
    Г-жата по ИИ ме заплаши ,че няма да ми я дадат => няма да мога да кандидатствам .. Явно е искала просто да ме накара да й ходя в часовете -_- .. Трагедия огромна .. Както и да е Просто ми беше чудно дали съм права

Да де .. удостоверенията
    Г-жата по ИИ ме заплаши ,че няма да ми я дадат => няма да мога да кандидатствам .. Явно е искала просто да ме накара да й ходя в часовете -_- .. Трагедия огромна .. Както и да е Просто ми беше чудно дали съм права
    Отсъствията нямат нищо общо с удостоверението, ако примерно ти пише лоши оценки, да, няма да може да кандидатстваш. (:
    Казах ти, училището само определя, щом е определило да не може да се отписваш, трябва да е упоменато някъде.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Можеш да се отписваш когато си поискаш друг път. Правилника си е правилник. Иначе нямаше да се нарича СИП, нали, а просто някакви си извън класни дейности по желание на учениците. Мен затова не ме избраха за знаменосец в 6ти клас - имах неизвинени, защото не влизах. (честно казано после се радвах, че така стана)
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Можеш да се отписваш когато си поискаш друг път. Правилника си е правилник. Иначе нямаше да се нарича СИП, нали, а просто някакви си извън класни дейности по желание на учениците. Мен затова не ме избраха за знаменосец в 6ти клас - имах неизвинени, защото не влизах. (честно казано после се радвах, че така стана)
    Е, да ама е свободноизбираема, прави са си хората, че като се е записала трябва да си ги посещава, освен ако няма основателна причина. Онова за знаменосеца, същата история.

Голям фен
    Отново казвам ,че никъде не беше написано , камо ли пък да ми кажат ,че НЕ можеш да се отписваш .. С класната се разправях ,с директора .. НИЩО ! Тая по ИИ ми каза ,че не можело да се отписваш ,защото не е като другите неща да плащаш (пр. частни уроци) .. А ние си плащахме .. Сума ти и пари давахме ,а тя купуваше някакви статуи за по 300 лева .. Думи нямам .. Големи нерви
    И то разбирам да ни учеше , смисъл да правеше поне .. НЕЩО ,ама не .. Отиваш питаш я : "Как да направя тея светлосенки" (примерно) и тя : "Ами правиш ги ,няма аз всичко да ти правя" или : "Офф .. дай на мен да ти ги направя" .. Адски нерви тая жена .. Кой я е избрал за даскал не знам Всъщност знам , директора ,ама той е по-зле и от нея

Отново казвам ,че никъде не беше написано , камо ли пък да ми кажат ,че НЕ можеш да се отписваш .. С класната се разправях ,с директора .. НИЩО ! Тая по ИИ ми каза ,че не можело да се отписваш ,защото не е като другите неща да плащаш (пр. частни уроци) .. А ние си плащахме .. Сума ти и пари давахме ,а тя купуваше някакви статуи за по 300 лева .. Думи нямам .. Големи нерви
    И то разбирам да ни учеше , смисъл да правеше поне .. НЕЩО ,ама не .. Отиваш питаш я : "Как да направя тея светлосенки" (примерно) и тя : "Ами правиш ги ,няма аз всичко да ти правя" или : "Офф .. дай на мен да ти ги направя" .. Адски нерви тая жена .. Кой я е избрал за даскал не знам Всъщност знам , директора ,ама той е по-зле и от нея
    Е, шанс. Луда работа.

Up!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Хора за стотен път пиша и все никой е ми отговаря.Как е възможно във форума да няма никой,който учи или ще учи в Руската в Пловдив??
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Хора за стотен път пиша и все никой е ми отговаря.Как е възможно във форума да няма никой,който учи или ще учи в Руската в Пловдив??
    Възможно е. Трудно е да си намериш съученици тук, пробвай в Фейсбук.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Възможно е. Трудно е да си намериш съученици тук, пробвай в Фейсбук.
    И как по-точно да ги намеря във фейсбук?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    И как по-точно да ги намеря във фейсбук?
    https://www.facebook.com/groups/311264715629725/
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Благодаря!

Ооо ... и при мен беше така само ,че ние не плащахме ,а ни отпускаха уж пари за транспорт и др.... та и аз се записах миналата година на СИП история ,защото уж да обикаляме много по София,да правим проекти ,макети и т.н. . Още в началото на годината поръчахме сумати материали и пари за транспорт ,ама така и никой нищо не ни донесе .Ходихме 1-2 пъти на разходи в града при положение ,че беше предвидено 10тина (ама естествено нямали пари :Д ) ии така по едно време ми омръзна да не правим нищо , да нямаме предвидените часове и да носим извинителна бележка ,за да си извиним отсъствието и реших да се отпиша ,ама и на мен не ми се отвори парашута ... историчката веднага ми се заяде и аз реших да не се занимавам с нея ,за да не ми повлияе на оценката (за което бях сигурна че ще стане) и така цяла година трябваше да ходя на безмисления кръжок , за да не ми намали оценката и да не ми пише неизвинени ...ии не си единствената ,която е страшно разочарована от СИП-а.

П.П. и аз попълвах бележка на ,която също не пишеше ,че не можеш да се откажеш , а и никой не ни беше казал за тази подробност..

Голям фен
    Хихи .. Сродна душа ^^

Аз иначе нямам талант да рисувам ,но се надявах ,че техниката ще ме оправи поне малко Както и да е .. Все още съм зле с рисуването ,само парите си дадох

А това за оценката е вярно .. Една приятелка не отиде на олимпиадата по химия и г-жата я бе нарочила за известно време .. Заплаши я ,че ще и намали значително оценката .. Държеше се ужасно с нея . Тя се стегна и учи и г-жата изведнъж я заобича
    Та .. хубаво ни беше на нас двете .. Г-жата ни изолираше (двете) в отделна стая да си правим теста (да не подсказваме) , а в стаята ни имаше и учебник , и таблици .. А ако не разбирахме нещо можехме да я питаме .. Живот си беше .. Тази година ще видим

Слава Богу тази по ИИ само понякога се сещаше да пише отсъствия ,а и имахме само 1 ден в седм. по 2-3 часа ..

^ Аз пък съм много зле по история ,но се записах уж да науча нещо и да си повиша успеха ,ама вместо това цяла година бездействахме. . Тя историчката беше много гадна пишеше много 2ки (когато беше в лошо настроение и по 2-3 на час) , а на две момчета от класа ми пишеше и Лош 1 за подсказване ,а единия от тях имаше две единици за 1 срок аз си мислех ,че не може да пише оценка по-слаба от двойка ,но видях ,че можело хD .... Ама това вече е минало .. за щастие ... и дано тази година попаднем на по-свестни учители и съученици ...

Голям фен
    А дано ,въпреки че класа ми не беше чак толкова лош

А тя има ли право ,всъщност, да пише 2-3 двойки за 1 час ? И това с 1-ците не е ли вече "непозволено" (така да кажа )

C 1-ци и нас заплашваха,ама .. никой не посмя да ни напише
    Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс ..

Град
    София
    А дано ,въпреки че класа ми не беше чак толкова лош

А тя има ли право ,всъщност, да пише 2-3 двойки за 1 час ? И това с 1-ците не е ли вече "непозволено" (така да кажа )

C 1-ци и нас заплашваха,ама .. никой не посмя да ни напише
    Пък на един от нашия клас веднъж за 1 час му бяха написали 6 и 2 .. Шанс ..
    Как ще не е позволено да се пишат единици? На един съученик в 6-ти клас госпожата ни по Математика му писа единица за подсказване на тест и той се разрева. Беше ми жал, защото той беше попринцип много добър ученик и Математиката му беше един от любимите предмети. Заради тая единица срочната му оценка беше 4. Луда работа.
    Момиче съм!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Как ще не е позволено да се пишат единици? На един съученик в 6-ти клас госпожата ни по Математика му писа единица за подсказване на тест и той се разрева. Беше ми жал, защото той беше попринцип много добър ученик и Математиката му беше един от любимите предмети. Заради тая единица срочната му оценка беше 4. Луда работа.
    Мислех ,че тези "времена" са отминали и че не им е разрешено .. Поне някой така ми беше казал
    Ако на мен ми писаха 1 за всеки път ,в който съм подсказвала .. Досега да съм си още в началното у-ще
    На нас като ни пишат 2-ки за такива неща ,ни ги пишат само за да ни сплашат . После не ги зачитат към оценката .. Просто ей така Колко съм плакала и аз , а те не ги зачетоха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си