.
Отговор в тема
Страница 67 от 96 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2385
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Цели 100 страници ли даваш ?
    В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    В момента сме пред свършване на 66та страница. Остават ни още 34, а имаме още един месец. Споко, ако замрем ще извикаме нашия приятел krisko_krisko.
    И все пак .. чак 100 страници Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага

Едно въпросче към всички :

Вълнувате ли се относно предстоящата година ?
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ?
    Преговаряте ли за входните нива ?
    Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ?

Едитт :
    Май станаха повече от 1

Голям фен
    Ейй .. БРАВО !

1.Вълнувате ли се относно предстоящата година? - Не особено, въобще не искам да почва.
    2.Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати? - Всъщност не, доста лесно се сприятелявам, а и с хората, с които се запознах чрез Фейсбук изглеждат доста симпатични.
    3.Преговаряте ли за входните нива? - За входните по БЕЛ и Математика ли става въпрос? В началото на годината мисля да си преснимам учебниците от по-малките и да преговоря тогава, сега още се впрягам за книгите, но мисля, че е крайно време да ги почвам.
    4.Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител? - НЕ! Прегледах някой прости фрази и ми се сториха доста трудни, надявам се поне да се падна със свестен учител. (:

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    И все пак .. чак 100 страници Не ми се вярва .. И да , ако замрем ще го викнем да помага

Едитт :
    Май станаха повече от 1
    Ше помага ми..
    1.Не само се вълнувам, ами едвам изтрйвам лятото
    2.Както съм си се размечтала аз, и ме обхваща едно усещане, че никой няма да ме иска в гимназията...
    3.Не проговарям изобщо..Нямам проблем със запаметяването. Веднъж научено си ми остава в главата (особено езици) и си се справям на входните винаги...Слава Богу!

П.С: Браво на Далаклиев!
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен
    3. Ами за тези ,които правим всяка година .
    4. Охоо .. Къде си се запътил тогава Ти си с ФЕ и РЕ ,нали ? А до сега кой език си учил ?

И тъй като изникна нов въпрос в главата ми ще ви попитам :
    Тази година ще правим ли входни по музика , история ,биология и т.н. ?

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Лека нощ и сладки сънища
    Аз се изнасям от темата, а постепенно и от форона..
    Come on skinny love just last the year...

И тъй като изникна нов въпрос в главата ми ще ви попитам :
    Тази година ще правим ли входни по музика , история ,биология и т.н. ?
    По музика си зависи от господина/госпожата, а иначе тази година имаме само БЕЛ, Математика, Първи ЧЕ, Музика, Изобразително Изкуство, ФВС и това е.

Да, с френски съм и до сега съм учил немски, а и за къде съм се запътил ли, та ние започваме от азбуката, не вярвам, че трябва да си разваляш лятото със самоучители, курсове и всякакви други уроци. -.-

Няма защо да ми благодарите! Пак се извинявам на Хриси.

УСПЕХ В ОСМИ КЛАС!

Това сарказъм ли беше? |((

Голям фен
    По музика си зависи от господина/госпожата, а иначе тази година имаме само БЕЛ, Математика, Първи ЧЕ, Музика, Изобразително Изкуство, ФВС и това е.

Да, с френски съм и до сега съм учил немски, а и за къде съм се запътил ли, та ние започваме от азбуката, не вярвам, че трябва да си разваляш лятото със самоучители, курсове и всякакви други уроци. -.-
    Мхм .. значи по история няма да имаме .. и по-добре ;д

И се шегувах за езика
    __________________________________________________ _______

Благодаря , Криско Успех и на теб

Мхм .. значи по история няма да имаме .. и по-добре ;д

И се шегувах за езика
    __________________________________________________ _______

Благодаря , Криско Успех и на теб
    E, сигурно в 9ти клас ще имаме входни по разказвателните предмети.

Съжалявам, че не ти разбрах шегата.

Голям фен
    E, сигурно в 9ти клас ще имаме входни по разказвателните предмети.

Съжалявам, че не ти разбрах шегата.
    Е да , все някога ще имаме .. Просто трябва да науча всичко по история по някое време ,защото не знам абсолютно нищо .. Толкова я мразя , учебниците също .. Добре поне ,че ще имам време другото лято да наваксам .

И няма проблем

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Вълнувате ли се относно предстоящата година ?- Честно казано - не съвсем
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Принципно лесно се сприятелявам пък и вече познавам 20тина човека от новия ми клас
    Преговаряте ли за входните нива ? - Не и не мисля. След цялото това учене в 7ми клас в момента мога да решавам задачите по математика без проблем, а на сън да ме бутнеш ще ти направя подробен анализ на ''Опълченците на Шипка"
    Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? - до седми клас съм учил немски и сега продължавам с него и знам граматиката до ниво B2.1 много добре, но с лексиката имам проблеми... така че в началото ще ми е едновременно лесно и трудно , но не смятам да започвам предварително - след тая година е време за почивка

Повече от фен
    Запомнила съм от седмокласната ви тема, че си в 91 НЕГ приет. И как тогава познаваш 20 души от класа си? От приетите може и всички да познаваш от фейса, ама в класа ти точно кои от тях са няма как да знаеш. Паралелките ги обявяват на 14.09. Това е училището, в което при приема няма никакво предварително профилиране, че да се формират на тази база паралелки. Провежда се през септември педагогически съвет и тогава се правят класовете.На 14. 09 ги залепят на вратата -списъците с осмите класове и класните им (тоест даскалите, които ще им предават цялата година по немски А, по немски В предава немец), списъците с разместените девети класове заради приетите в лайстунг и списъците с разместените 11 класове заради избраните от учениците профили.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 08-02-2012 на 12:11

Някой в 133 СОУ с РЕ/АЕ ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да бе, а за волейбола нищо не казвате. Радо Стойчев нали заряза отбора, Матей Казийски също. Не им знам доводите, защото много от нещата, които се случват във волейболната лига си остават зад кулисите. Оставиха го Найден да се оправя и тва е положението. Радвам се, че е от Дупница. Дано продължат в същия дух, въпреки че имат доста силни противници, с които тепърва ще има да се сблъскват - Русия, Италия, Бразилия, все големи играчи...

и въпросите...
    Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Ами, да. Но повече се интересувам от бъдещото обкръжение и това как аз ще се впиша в цялата обстановка.
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? В никакъв случай не се страхувам от нови запознанства, ами напротив - точно това ми е целта. Всичките ми приятелки, с които прекарвахме по цяла година заедно, щом разбраха, че ще заминавам, се отдръпнаха. Знам ли защо. Не поддържаме контакти. До една година очаквам да спрем и да се поздравяваме !? Затова от септември всичко ще е наново...
    Преговаряте ли за входните нива ? Не, но може би ще отида за няколко часа на частен учител по математика. Другия преговор ще става по време на учебния процес. Не мисля да задълбавам.
    Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не. Аз съм с първи английски, така че втория ще го уча чак догодина. Ще почнем от самото начало и не намирам смисъл да се уча сама, при положение, че има учители за тая работа.
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-03-2012 на 07:47
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Да бе, а за волейбола нищо не казвате. Радо Стойчев нали заряза отбора, Матей Казийски също. Не им знам доводите, защото много от нещата, които се случват във волейболната лига си остават зад кулисите. Оставиха го Найден да се оправя и тва е положението. Радвам се, че е от Дупница. Дано продължат в същия дух, въпреки че имат доста силни противници, с които тепърва ще има да се сблъскват - Русия, Италия, Бразилия, все големи играчи...
    Жалко ,че си заминаха .. Аз ,както винаги, не разбрах дали и Жеков си тръгна или беше само за предишните игри ..
    Е ,няма да се борят със слаби ,я Аз вярвам в тях ! (не че има някакво значение ,aма все пак )

Голям фен
    И аз да отговоря на въпросите си

- Да , даже много .
    - Не и не . Само ме страх да не попадна сред хора ,които не харесвам ..
    - МислЕХ ,но се отказах . Не остана време Само малко по мат. , но то не беше точно преговор
    - Може да се каже ,но не съвсем

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    Запомнила съм от седмокласната ви тема, че си в 91 НЕГ приет. И как тогава познаваш 20 души от класа си? От приетите може и всички да познаваш от фейса, ама в класа ти точно кои от тях са няма как да знаеш. Паралелките ги обявяват на 14.09. Това е училището, в което при приема няма никакво предварително профилиране, че да се формират на тази база паралелки. Провежда се през септември педагогически съвет и тогава се правят класовете.На 14. 09 ги залепят на вратата -списъците с осмите класове и класните им (тоест даскалите, които ще им предават цялата година по немски А, по немски В предава немец), списъците с разместените девети класове заради приетите в лайстунг и списъците с разместените 11 класове заради избраните от учениците профили.
    Без да искам съм написал клас. Имах в предвид училище. А и доколкото знам ученици, които са били в едно училище до седми често ги слагат в една паралелка в осми клас, а от моето училище сме 9 човека там.

хехе и аз да драсна (:
    Приета на първо класиране в Математическа гимназия.От сега съм започнала да се притеснявам за ученето.
    Вълнувате ли се относно предстоящата година ? - Притеснена, развълнувана...
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? - Зависи...
    Преговаряте ли за входните нива ? - Малко...

Голям фен Аватара на wenii
    хайде и аз .. и без това не съм се разписвала в темичката отдавна

Вълнувате ли се относно предстоящата година ? -нда, доста
    Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? абсолютно-не..много обичам нови запознанства и като цяло изграждането на нови приятелства примерно ..
    Преговаряте ли за входните нива ?- може би по-късно ще започна, има време
    : ))

Град
    Варна

Едитт :
    Май станаха повече от 1 [/QUOTE]
    Да. Не, свикнала съм сред хора и не съм от срамежливите. Не, ни най-малко. В ЕГ съм, но езика малко или много го поназнайвам ии няма смисъл въобще да го уча от сега, след като имам първоосновата. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си