.
Отговор в тема
Страница 68 от 96 ПървиПърви ... 185864656667686970717278 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 2385
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    До края на лятото със сигурност ще изпишем 100 страници ..
    Май нещо не напредваме

Едитт :
    Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Май нещо не напредваме

Едитт :
    Вече сме в началото на 68 стр. .. Да видим
    Давай да викаме помощ!

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Някой да пише лично на krisko_krisko

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    О, май ще намажа и аз с море. Гледахме с мама и ще бъде нещо от сорта на Бургас/Свети Влас/Несебър. Най-вероятно около 6ти септември, в къща за гости с барбекю, че много обичам да готвя, а почивка в луксозен хотел с Ол Инклузив е последното нещо, което искам и се нуждая от него...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен Аватара на BeeKeeper
    Град
    У нас
    Само аз ли не чета много сериозно книгите? Досега съм прочел: "Дервишево семе", "Дамата с рентгеновите очи" и "В един есенен ден по шосето"? Смятам стихотворенията въобще да не ги чета.

Ето ви полезен линк с повечето произведения, може да ги прочетете от тук: http://wiki.chitanka.info/%D0%91%D0%...BB%D0%B0%D1%81

Само аз ли съм единственият, който не е прочел даже и 1 страница ?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз прочетох "Дервишево семе" и не ми хареса. Започнах и с "Диви разкази" на Николай Хайтов, ама дооста слабо. Ама ще ги прочета, де, и без това нищо не правя.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ето ме и мен ! :д Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Да , много ! :Д

Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? Попринцип ако хората са ми симпатични ми е лесно , ама като ги видях във фб , не всички изглеждат така както ми се искаше ;д

Преговаряте ли за входните нива ? Не :Д Сега обаче може да направя нещо по въпроса :д

Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не :Д С този френски ако почна сега , ще се объркам напълно ! :Д
    Бтв сега видях , че коментирате книгите и сетих , че нито 1 страница не съм прочела . Някой съвет от кои да започна ? Мерси предварително :* Много късмет и готини емоции в 8мия клас :д

Цитирай Първоначално написано от MoulinRouge Виж мнението
    Ето ме и мен ! :д Вълнувате ли се относно предстоящата година ? Да , много ! :Д

Страхувате ли се от нови запознанства и трудно ли ще ви бъде сред непознати ? Попринцип ако хората са ми симпатични ми е лесно , ама като ги видях във фб , не всички изглеждат така както ми се искаше ;д

Преговаряте ли за входните нива ? Не :Д Сега обаче може да направя нещо по въпроса :д

Ако сте в ЕГ - Почвате ли да учите езика на самоучител ? Не :Д С този френски ако почна сега , ще се объркам напълно ! :Д
    Бтв сега видях , че коментирате книгите и сетих , че нито 1 страница не съм прочела . Някой съвет от кои да започна ? Мерси предварително :* Много късмет и готини емоции в 8мия клас :д
    В ФЕГ ли ще учиш? И аз нищо не съм прочел, кажете от къде да започна, че е крайно време.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    В ФЕГ ли ще учиш? И аз нищо не съм прочел, кажете от къде да започна, че е крайно време.
    мм не , ще уча в 18то СОУ френски с английски :д

ЕЙ, ПЕРИ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА НА БЪДЕЩИТЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ 2012/2013. СТИГА СИ ГИ ЗАНИМАВАЛ С ТВОЙТЕ БАЛОВЕ, УЧИЛИЩА, РИО-СОФИЯ И Т.Н. НА НАС В ТЕМАТА НИ НАСТОЯЩИ СЕДМОКЛАСНИЦИ НЯКОЙ МЕСЕШЕ ЛИ НИ СЕ .... А ПРЕСТА НИ! ПАК ТИ КАЗВАМ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ СИ.......

Цитирай Първоначално написано от Imbecile! Виж мнението
    Само аз ли съм единственият, който не е прочел даже и 1 страница ?
    ...не...

Цитирай Първоначално написано от krisko_krisko Виж мнението
    ЕЙ, ПЕРИ ПРЕСТАНИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА НА БЪДЕЩИТЕ СЕДМОКЛАСНИЦИ 2012/2013. СТИГА СИ ГИ ЗАНИМАВАЛ С ТВОЙТЕ БАЛОВЕ, УЧИЛИЩА, РИО-СОФИЯ И Т.Н. НА НАС В ТЕМАТА НИ НАСТОЯЩИ СЕДМОКЛАСНИЦИ НЯКОЙ МЕСЕШЕ ЛИ НИ СЕ .... А ПРЕСТА НИ! ПАК ТИ КАЗВАМ НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ СИ.......
    В форума техния набор са 10 души макс. Мога да си пиша където и е да е, те ме питат, аз отговарям, кой друг да им отговори. Сериозно, друга работа нямаш ли си?
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 08-07-2012 на 19:20

Цитирай Първоначално написано от Cherry~♥ Виж мнението
    ...не...
    xtra

темата наистина замря ... :Д Да ви питам , от кои книги почнахте ?

Някой за пгох '' Райна Княгиня '' В Стз с профил Екскурз. и туризъм??

еее здравмейтие някой м 31 с ае ие ?? :дд

Цитирай Първоначално написано от Wikito Виж мнението
    еее здравмейтие някой м 31 с ае ие ?? :дд
    Пиши на ЛС да те свържа. (:

И аз не съм чела нищо... ;д Какво да правим ние мързеливитее

Голям фен Аватара на babyy123
    Абе,вярно ли е,че ще започнем училище на 17септември,понеже 15 се пада събота

Цитирай Първоначално написано от babyy123 Виж мнението
    Абе,вярно ли е,че ще започнем училище на 17септември,понеже 15 се пада събота
    Не се знае още, но може да го направят така.

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Хей...Ето ме и мен! След малко почивка на морето пак съм тук! Хайде,къде се губите! Имаме цел за постигане! Стоте странички няма сами да се напишат!

Между другото и аз съм го ударила на мързел прочетох няколко стихотворения и това е.Не ми се занимава.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Как прекара ? Аз се чудя защо да ги четем , има време в училище , като ги вземем и бля-бля . Няма да чета най-вероятно :Д

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Ми да ти призная...не обичам да ходя на море.За мен това си е мъчение(защото угаждам на всички,но не и на себе си).И все пак беше супер.Пък и съм доволна,защото поваля. Много обичам дъжд!
    Иначе,да,защо да ги четем тези книги.Аз тези за седми клас забравих да ги прочета и ги четях в час...Получи се добре.Тъкмо си ги спомнях по-дълго.Сега ако ме питаш,половината от нещата,които учихме по литература не ги помня. Но какво да се прави...
    Btw: Ще имаме ли входни нива,защото ако е така ще трябва да учим.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

хаха и аз така , обожавам дъжд ! Да и аз ги прочетох чак като ги взехме в училище и всичко си беше перфектно . Ох , ако имаме входни ниваа - по бг съм си добре , ама математиката ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си