.
Отговор в тема
Страница 72 от 92 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 2385

Hybrid View

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Ха-ха .. 5-ма човека от стария ми клас (вкл. и мен) ще сме в новото у-ще Дано да се паднем в 1-на паралелка .
    А и някой беше писал в по-задните странички , че хората ,които са били в един клас преди имат по-голяма вероятност да са заедно в новия клас . Така ли е ?
    Това аз го писах и поне така са ми казвали - не знам до колко е вярно

бту може ли някой от даскало с униформа да ми каже кога ще ходи да си я взима, демек, някъв краен срок има ли или нещо такова, защото аз нищо не открих

Здравейте! Искам да попитам дали е редно да отида на родителската среща с мама,защото не познавам почти никой от бъдещия си клас.Питам за да не се окажа единственото дете там.

Голям фен
    Родителските са БЕЗ деца

Супер фен Аватара на Incadeptus
    без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    без деца са ми,сори ама не разбрах че си момиче кво толкова право затъпяване ми пращаш ми как да разбера,обръщам повече внимание на снимката на профила,момичета с момчешки снимки и момчета с момичешки снимки :d
    ненененне, нямаш никакви проблеми, наистина си е тегава снимката с момчето и тряа да я сменя ама не ми се занимава

:l

В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????

Цитирай Първоначално написано от N1K17Y123 Виж мнението
    В това у-ще в което ще съм, всички казват, че има много стриктни правила и носят униформи.
    Въпросът ми е дали още първия уч. ден да съм с униформа или с дънки и тениска ????
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.

Каква родителска ???????
    Между другото униформата от училището е бяла риза и черен панталон, аз имам къса риза с леко синьо по ръкавите и къс черен панталон и мисля, че става :/

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Мисля, че още от първия учебен ден трябва да си с униформа, на родителската ще кажат.
    Леле , верно ли ? А дано да не бъдем ..

Иначе родителската ни е на 10-ти . Ние ще отидем с една приятелка , пък ако ни изгонят ще се помотаем ,докато излязат родителите Ъмм .. Поръчах си униформа ! Не била толкова зле ,колкото си мислех . Даже ми хареса , имам чувството ,че изглеждам много интелигентна с нея Само сако не си поръчах ,защото е много странно и ми се струва несъразмерно и всъщност е така . Взех си панталон , поличка , ризки , елечета + фишу , вратовръзка и 2 значки . Обаче май ще се окаже ,че ще станат след 15 .. Казаха да се обадим на 10-ти ,пък ако имали ,имали .. А дано
    Трябва да си купувам и уч. принадлежности , обаче нз кога .. Взех си химикалки , коректор (А може ли да го ползвам ? ;д) и там острилка , гума и ей такива дреболий . Утре ще потърся да си взема чанта и флашка ..

Едно въпросче ;д
    С каква чанта ще ходите ? [С раница на гръб - с две рамена , с едно рамо ; С торбичка (онези с въженцето ) ; С пазарска (онези,дето се носят на обратната страна на лакътя ; С овчарска (тези настрани) ; С дамска чанта ] ?

продавам: 1. Български език за 8 клас на Просвета, Милена Васева, Весела Михаилова-3,50лв.
    2. Литература за 8 клас на Анубис, К. Протохристова, С. Черпокова... -6,00лв.
    3. Литература за 8 клас на Булвест 2000, Мария Гержикова, Олга Попова... -5,00лв.
    4. Opportunities for Bulgaria за 8 клас по англиски език това е първата част- 6,00лв.
    5. Инф. технологии за 8 клас на Нова Звезда с диск, а и чесно казано не сам го пипвал
    защото го бях загубил в нас- 5,50лв.
    6. Математика за 8 клас на Архимед, Здравка Паскалева, Георги Паскалев... -6,50лв.
    също към този учебник продавам втората част учебна тетрадка чисто нова-2,30лв е, а
    ако купиш учебника и 2-ра част на уч. тетрадка подарявам първата част
    на уч.тетрадка в нея са писани само първите 2 или 3 урока
    за връзка skype: dian_970 а и съм от Пловдив email:did1000@mail.bg

От училището трябва да са казали кога ще правят родителска или кога ще обяват. Аз като се записвах казаха, че ще обявят някъде около 10 септември. Но това е за моето даскало.

Някой за ТУЕС ?!?

Цитирай Първоначално написано от awe_mahaise Виж мнението
    Някой за ТУЕС ?!?
    Аз съм 2-ра година в ТУЕС. Радвам се, че има някой и за там, хаха
    С колко бал влезе?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мойто даскало въобще не очаквам да си обнови сайта за родителската. Тия дни трябва да ходя да си взема униформата, че сигурно вече е готова.
    Нещо плътно ми е лигаво и чалгаджийско. И дано само ми се получат нещата, че живот и здраве след нова година ще замина за седмица в Лондон, само трябва да се види дали ще е зимната или пролетната ваканция.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Абе аз не разбрах на 15 или на 17 септември ще бъде първият учебен ден?
    Иначе на мен вече ми писна от лятото,искам да започвам училище,но има
    вероятност да остана без униформа за 15 септември и това много ме притеснява
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Здравейте, някой от Русе?
    Иначе аз не съм за осми клас.
    Знам какво ви е, сигурно сте притеснени за новия клас, първия учебен ден и т.н. ..
    И аз бях.
    Спокойно, не е толкова страшно. В първите дни е странно с новия клас, но после свиквате и е супер! Дори накрая ще имате чувството, че сте познавали тези хора през целия си живот.

Осми клас наистина е супер. Изживейте си го на max!

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Здравейте, някой от Русе?
    Иначе аз не съм за осми клас.
    Знам какво ви е, сигурно сте притеснени за новия клас, първия учебен ден и т.н. ..
    И аз бях.
    Спокойно, не е толкова страшно. В първите дни е странно с новия клас, но после свиквате и е супер! Дори накрая ще имате чувството, че сте познавали тези хора през целия си живот.

Осми клас наистина е супер. Изживейте си го на max!
    Аз : )
    : ))

Супер фен Аватара на weheartiit
    Новичка съм и за първи път ще ви пиша в темата.
    Приеха ме в ГРЕ "Г.С.Раковски" ,Бургас - испански език.
    От книгите ,които ни дадоха нищичко не съм прочела,защото ме е хванал голям мързел,
    а и като се замисля ще се подготвям направо през годината.
    Като разгледах страниците имам чувството,че само на мен
    не ми се почва училище ;д Дори не се вълнувам,че ще съм в ново
    искам си още ваканция,макар че и тя вече омръзва.
    Познавам 3-4 човека ,които ще учат в моето училище и се надявам и другите
    с които тепърва ще се запозная да са приятни колкото тях . (е поне по първото ми впечатление)
    Аз искам да ви питам нещо друго .... с какво ще сте облечени на първия учебен ден (ако сте измислили де)
    защото аз си мисля,че ако отида "по-така" нагласена ще ме сметнат за кифла,ако пък сложа тениска и дънки - някак
    си ми се струва не достатъчно,а искам да направя добро впечатление като зайче.

Aaa, btw, съжалявам за глупавия въпрос, но на родителската среща трябва ли да ходя с родителите си?!

от доста време не съм писала тук ^_^
    та, общо взето ваканцията вече свършва и трябва да се позамисля вече за училище, колкото и да не ми се иска ;д
    за първият ден не съм измислила още какво ще нося, тъй като ще ходя да си купувам дрехи скоро. ще трябва да си купувам и чанта, училищни пособия, etc. с една приятелка вече се уредихме кога да си вземем вратовръзките + значките.
    общо взето, тва е от мен ;дд

някой заек в 32-ро??

Абе на мен нищо не са ми казвали за родителска среща, нито на някой който познавам от новото ми даскало.Дали сайта на училището ще бъде обновен и някъде да пише кога ще е ?

И аз това се питам нищо не са ми казвали само ми казаха за униформа друго нищо

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Толкова ми се ходи на училищее :3 Обаче ме е страх от първия учебен ден..Вие как се чувствате?Ходи ли ви се или още сте на вълна ваканция?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си