- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ок . Мерси за отговорите
Много са объркани тези неща .. Не може ли, където искаш да влезеш без никакви документи ? Само ей така .. отиваш и казваш : "Здравейте . Записвам се тук . След ваканцията ще се видим пак ! Довиждане"
Мечти , мечти ..![]()
И аз понеже съм по-умна ще отида в някое не толкова "елитно" у-ще , за да съм първа
Но това е вариант .. Може да събираме подписи и да го предложим на момнАко беше така , наистина , бих спала 3 дни с палатка пред желаното у-ще ;дд
Значи сега трябва пак да ходим до старите училища, за да си вземем отпусни? Класната нищо не каза, говореше само за удостоверение и характеристика...
http://www.youtube.com/watch?v=QY3rr...eature=related
Нека завършим деня с нещо любимо. Ще продължавам да си пускам песни във всеки пост, действа ми зареждащо и лятно![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Не е така. Първо взимаш от новото училище документ че си приет там и го носиш в старото, а там, след като представиш документа, ти дават отпусно и го носиш пък в новото училище. Малко е заплетено но съм сигурна че е така на 100% , защото преди 1 година сестра ми кандидатства и беше така. :]]
Последно редактирано от rose14 : 06-21-2012 на 18:58
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Не знам откъде я извадихте тази информация, но това е каквото пише в РИО:
Чл. 13. Учениците се записват в VIII или в IX клас в училището, в което са приети, като
подават следните документи:
1. заявление до директора;
2. оригинал на удостоверението за завършен VII клас или на свидетелството за завършено
основно образование;
3. оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика при
кандидатстване за профили "Изкуства" и "Спорт" и за специалностите от професии
Ти сериозно ли не ми вярваш, че си такъв, какъвто те описах ? Ок,щом искаш обосновка ето ти я !! Определих те като такъв, защото от начина на ти на писане (нямам предвид граматиката), от начина ти на размисъл, се разбира, че си такъв, та ти седиш по цял ден пред компютъра и пишеш в тази тема, онова момиче просто сподели мнение и ти почна да я нападаш, а тя не беше казала нищо. Това те определя като завистлив глупак, а ограничен, защото май за теб друг свят освен този пред компютъра май няма, а??
Вярвай в мечтите си !
Една приятелка я приеха в НГДЕК !![]()
Ти ги занеси тези неща, интересно ми е къде акта за раждане (оригинал и копие) и здравния картон.
Иначе за информация, това го пише в сайта на училищата, смисъл по-точно в сайта на 164 ГПИЕ, но ако отвориш в Google излиза тази информация в много сайтове на училища.![]()
Сигурно това се е опитала да ни обясни класната ми, благодарско!![]()
Тази година познавам само нея , която кандидатства
За една седмица научи историята .. Направо не можах да повярвам ,че е изкарала 5 на изпита ..![]()
Съученичката ми цяла година ходи на уроци, правеше доклади, развиваше теми, каза, че теста бил многооо лесен както и темата и накрая изкара 4.
Шансс ..![]()
Нямам си живот, само т'ва правя да знаеш, ахах, мога и денонощно да си седя, бе, какъв ти е проблем, явно не знаеш как се използват някой думички и ти си ограничена? Тя не беше казала нищо ли, в момента не ми се занимава да ти изпращам цитати, а и само да ти кажа, че това си е наша работа и не е нужно да си на всяка манджа мерудия. На кое завиждам не разбрах, ама няма да навлизам в спор с простаци, първо научи значението на някой думички и тогава обиждай, макар че не ти прави чест.
PS. И за ТУЕС някой да се похвали.![]()
Ооо, имам приятел, който е приет в ТУЕС, точно в паралелката, която искаше![]()
Бравоо на него![]()
Аз трябва да се чуя с наще от класа да ги питам .. май 4-ма кандидатстваха общо , ама в коя паралелка , на кое желание - не помня
Охх ,че им завиждам на тея от ТУЕС -а и от НГДЕК - то![]()
Извод :
Носи си всичко , да не сгафиш![]()