.
Отговор в тема
Страница 82 от 92 ПървиПърви ... 3272787980818283848586 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2385

Hybrid View

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Такам отдавна не съм писал. На първото контролно по немски имах 6.00 (аз и още едно момче само имаме пълни 6ци). Утре ще ми е второто контролно, което вече ще е с повече материал. По математика според мен ще имам около 5 на входното, а по БЕЛ не ми се мисли.. С госпожата се заяждаме всеки час и това ще ми излезе през носа. Класът е готин като цяло.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Утре ни е входното по математика, а аз съм пълна трагедия. Ужас. Ще има 12 задачи - тест, от които една текстова задача (път, скорост и време или работа, другите са уравнения, неравенства и геометрия), а на нас дори не ни стигна и времето да ги преговорим. Сега решавам някакъв тест, ама въобще не знам къде се намирам - нищо не мога да вдена....

Супер фен Аватара на weheartiit
    не мога да си науча думите на испански,не мога ;@ и особено като трябва да помня тези определителни членове отпред.Трагедия съм.Ядосвам се.Имам да правя и портфолио ,и упражнения и в учебника и в тетрадката да пиша, ии времето не ми стига за нищо.Като се замисля,че сме още в началото ми става лошо ....

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    не мога да си науча думите на испански,не мога ;@ и особено като трябва да помня тези определителни членове отпред.Трагедия съм.Ядосвам се.Имам да правя и портфолио ,и упражнения и в учебника и в тетрадката да пиша, ии времето не ми стига за нищо.Като се замисля,че сме още в началото ми става лошо ....
    То началото е най-тежко и с времето материала спада

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Прав е. Но това не важи за паралелките с английски, като мен например...
    И аз съм така ...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
    Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.

Голям фен
    Дано,дано да е така.И на нас обаче ни казаха,че в началото е по-лесно защото ни дават по-малко думи,а после думите може ли да стигат и до 200 и повече на ден ...
    Иначе ние ще правим в четвъртък входно по мат. и понеже съм забравила повечето неща ще ходя на уроци да си припомня.
    И ние ще правим в четвъртък. Само че не съм сигурна дали по БЕЛ или по М

Ми не знам - при нас почнахме с по 100 думи на ден и сега понамаляха до 30-40 на ден и обръщаме повече внимание на граматиката
    п.с. сори за двойния пост

Ние вече правихме 2 контролни по Английски и на двете имам 6. По български на входното имам 5.75, за което се радвам много. Днес господина по български ме вдигна на част от домашната и ми писа 6. По математика ... амм би трябвало утре да ни върне входните, обаче наще бяха само върху изразите, защото не сварихме да преговорим геометрията и текстовите. Днес имахме 2 часа Информатика (аз съм в информатична паралелка) и госпожата ни съвсем се оплете с преминаването от една двойчна система в друга, като извинението и беше че от 7:30 била в даскало. Ми ние от колко сме там. Да не би да ходим само в нейния час, че и трябваше да и намираме и грешките. :X По английски си помогнах с около 50 думи събота и неделя, ама пак трябва да пиша около 20-25 за утре и някакви упражнения в учебника и учебната. Охх, а госпожата ни каза, че сега е лесно и нататъка щяло да става все по-трудно. Направо не знам как ще се оправям тогава ...

zlatko - коя паралелка си в немската ?
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    zlatko - коя паралелка си в немската ?
    "Б" и съм втора смяна. Ти?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Днеска ни върнаха контролното по АЕ имам 6. По Математика утре имам Входно, та направо не ми се мисли. А в Четвъртък ни връщат контролните по БЕЛ - животът ме мрази

Голям фен
    Аз имам вече 3 оценки по ИЕ - 6,00 ; 6,00 ; 5,75 (1 ударение )
    ПО ИТ правихме входно днес - имам 5 ,което за моите теоритични възможности е иделано

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Някой да е правил входното по Мат.?

Голям фен
    Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Ние досега сме взели малко думи - към 300 . Наблягаме на глаголи , предимно неправилни и правим тестове
    Ние сме взели около 550-600 думи и сме правили тве контролни. Бтв т.к. съм болен и най-вече силно заразен :Д днес няма да ходя на училище, което е много гадно, защото ще изпусна доста и макар да има кой да ми даде нещата наваксването ще е трудно.

4,75 на входното по български, ахах. А на изпита помня, че бях с оценка най-висока в цялата област.

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Оценката ти е чудесна, FuckingFreak. Аз по БЕЛ няма да хвана и 3

Голям фен
    В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката ) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[

FuckingFreak - Браво на теб !

zlatko98 - Kолко много По колко пъти/реда ги пишете ?

Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    В край на сметка в четвъртък имаме входно по БЕЛ .. -_- С този г-н нищо не преговорихме , не очаквам кой знае колко . На 9-ти имаме и входно по М и Музика . Дано поне там нещо направя (по математиката, де, не по музиката ) . Днес по испански взехме към 100 думи . Всяка по 6 реда . Утре ще правим контролно на тях . Аз не знам кога ще ги пиша . Утре съм от 2 часа на у-ще ,та сигурно утре рано ще ставам ;[[

FuckingFreak - Браво на теб !

zlatko98 - Kолко много По колко пъти/реда ги пишете ?
    Ние не ги пишем по редове, а 10 пъти с множественото число и превода, защото по редове мога да изкарам ултра големия почерк и да на пиша думата 5 пъти

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
    Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Колко лв. ви излезнаха учебника по АЕ + тетрадката за нулево ниво? На мене 38лв. До края на годината трябва да сме минали още 2 учебника + още 2 тетрадки, което ще излезе около 110лв.
    Ето това е, което преди около седмица ни доставиха. Учебника е чудесен, а тетрадката е черно-бяла.

На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    На нас всичките учебници + помагала по НЕ излязоха 160лв.
    +1 На входното по математика имам 4 - голяма излагация По БГ не знам за колко съм ,но едва ли ще е под 5 . Преди малко се върнах от английския ,а след 30 мин някъде заминавам на даскало за нулев час на класа xD Btw - Имам още една 6-ца по немскиии ^^

За учебика по английски: Грамар не ви ли караха да си купувате? Нас да - общата сума беше 60 лв. но с 15% отстъпка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си