.
Отговор в тема
Страница 82 от 96 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2385
    Вие луди ли сте цветарниците да пропуснат и да не отворят за първият учебен ден?!

Хаиде късмет за първия учебен ден дано го прекарате страхотно ( еее разбирасе дано и аз си го прекарам страхотно )

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Вие луди ли сте цветарниците да пропуснат и да не отворят за първият учебен ден?!
    Дано да отворят ,защото на завършването бяха затворили близките цветарници и направо беше ужас .. Автобуси и глупости точно преди празненството

И .. Пери ;д Няма 100 стр ;д

Цитирай Първоначално написано от WhatTF*ck Виж мнението
    Хаиде късмет за първия учебен ден дано го прекарате страхотно ( еее разбирасе дано и аз си го прекарам страхотно )
    Благодаря ти ^^ Късмет и на теб , и на всички останали !

Ден година храни, както се казва, и за цветарниците, и за книжарниците Пък ако не намеря букет, няма да се трепя, я. И как 10-16 лв за 1-2 цветя ?! Вие да няма да им купувате червени рози? 1-2 гербера/хризантеми/лилуми/нещо др по-евтино там с целофан и толкова.

П.П.: Късмет и от мен... Дано мине добре, 10тина часа останаха ...

ЕЕЕ вия с тая 100 стр апък остава 9часа и 21 мин и 40 сек ;( броя ги

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Хахахахаххаахха, хайде зайчета късмет днес и да изядете по един морков!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    И как 10-16 лв за 1-2 цветя ?! Вие да няма да им купувате червени рози? 1-2 гербера/хризантеми/лилуми/нещо др по-евтино там с целофан и толкова.
    Е не. Два карамфила ще седна да подарявам. Като давате пари за нещо, поне дайте малко повече и купете нещо хубаво, не да се излагате с 5 лева.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Как мина при вас?
    Аз тъкмо се връщам. Ужас как ни целиха не е истина =D Падна ми се класна, обаче е някаква супер строга -.- Ще ми преподава английски.
    Като цяло очаквах да е по-страшно, но пък ми беше забавно.

Ех, Криско, Криско... ;х Не помогна да направим 100 страници. ((
    Иначе аз се върнах преди малко и горе-долу беше яко откриването на новата учебна година, летяха някакви моркови, ама общо взето не ме уцелиха, ахах. Имам яка класна, но г-жата по ФЕ е просто отвратителна, не знам как ще я търпя още 5 години. :х

*Нова съм*
    Иначе първият учебен ден мина страхотно, много се радвам, че започнахме.
    В класа всички са много печени, поне така изглеждаха,но се запознах само с момичетата.
    И при мен е класна, много е печена, но и много строга . По руски е и най-вероятно няма да ми преподава, защото 9 клас сигурно ще избера немски да уча като 2-ри език.
    А за английския да не говорим, ще ни скапат тази година с 18 часа на седмица.

За утре програмата ми е:
    1. Бел
    2. АЕ
    3. АЕ
    4. АЕ
    5. АЕ-Б
    6. АЕ

Епа нека ми е зле ...

Хахаха, а моята е:
    1.АЕ
    2.Мат.
    3.АЕ
    4.АЕ
    5.АЕ
    6.Физическо

Откриването мина добре и не ни целиха с моркови За утре програмата ми не е нищо особено. По-интересна е в четвъртък ;Д

1. математика
    2. немски -Б
    3. немски -Б
    4. немски
    5. немски
    6. немски
    7. немски

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Е не. Два карамфила ще седна да подарявам. Като давате пари за нещо, поне дайте малко повече и купете нещо хубаво, не да се излагате с 5 лева.
    Както и предположих, повечето подариха букети за 3-4-5лв, моя беше един хубав гербер за 3,50лв. Тя да няма да ни запомни класната с букета, я .

Иначе, деня мина добре, мисля. Като изключм дъжда и мрачното време. От другата паралелка ми се виждаха по-дружелюбни, едни момичета ме заговориха. А нашите се разделиха на групички, аз самичка. Е, видях се с бивши съученици, с някои от тях пак ще сме заедно. Моркови нямаше. Е, това все пак се има за доста добра гимназия, учениците са по-цивилизовани и не се занимават с такива работи. Класната не мога да я преценя още, но изглеждаше добра (дано) . Аз пък утре имам 2 часа немски, после по 3. Няма да издавам повече, че току-виж някой ме разкрие от нашите...

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    При мен мина доста добре Мааалко се разделихме на групички .. Дадоха ни учебници по немски , програма Абе всичко беше ок .После ходихме на боулинг и заваля един дъжд ... Абе доста зор ще е тази година ,но ще се справя Иначе мое букет беше един от най-гадните Ама все пак .....Класната ни е сууууупер печенаа <33 И даскалите също ,а училището не остава по-назад :Р Всичко е страхотно ,но не ми се учи много

Супер фен Аватара на weheartiit
    На мен не ми дадоха морковче,а много исках. Те като цяло не раздаваха,в нашия клас дадаха само на 2 момичета мисля и на едно момиче му беше залепен под стола и стана талисман на класа (не го обясних както трябва) Класната изглежда печена и гледам,че от по-горните класове много я обичат ;д Дано се разбираме.Класа е ок има някой,които нещо ми идват прекалени. Нашата програма за четвъртък също е много интересна :

1.Испански
    2.Испански
    3.Испански
    4.Испански
    5.Испански
    6.Английски - сип
    7.Английски - сип

Цитирай Първоначално написано от Lovely Dream Виж мнението
    Няма да издавам повече, че току-виж някой ме разкрие от нашите...
    То щото е много срамно да пишеш в тийн форум, нали....

Голям фен
    На мен за понеделник програмата ми е :

1. ИЕ - разговорно
    2. ИЕ
    3. ИЕ
    4. ИТ
    5. ИЕ
    6. ИЕ

Иначе класа бива , горе/долу Не успях да се запозная с всички ,но и утре е ден Доволна съм като цяло , поне за сега , от учениците

Голям фен Аватара на thecreator

Wink

И при мен мина много готино хехе.Запознх се с доста хора и на никой не помня името направо перфектно :Х Но утре ще гледам да се запозная с ЦЕЛИЯ КЛАС! Да им запомня имената и така.При нас въобще не хвърчаха моркови хаха , а програмата за утре е :
    1.АЕ
    2.АЕ
    3.АЕ
    4.БЕЛ
    5.БЕЛ
    6.АЕ
    А в четвъртък даже имам само 5 часа , от което съм мнооооого доволна хаха

Голям фен Аватара на thecreator
    Да питам тези които учат в ЕГ - по колко са ви учебниците , защото на нас по АЕ са ни 120 лв , но имало 3 нива A1,A2,B1 и там си се включвали бла бла бла

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от thecreator Виж мнението
    А в четвъртък даже имам само 5 часа , от което съм мнооооого доволна хаха
    Късметлийка Ние имаме по 6 часа дневно + единия ден - 7 часа Аз си мислех ,че ще имаме по 8 часа , пак съм доволна

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Въобще не ви завиждам с това по цял ден език да учите ://
    Моята програма за утре:
    1. БЕЛ
    2. БЕЛ
    3. АЕ
    4. АЕ
    5. ФВС
    6. ФВС
    7. История

По английски още утре ни искат 35 лева за учебник + учебна тетрадка + диск, а сме щели да имаме още учебници o.O ( Все пак по-добре от 120 де, ама )

А коя смяна сте и от колко почвате?
    Последно редактирано от weenonas : 09-17-2012 на 16:31

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Аз ще съм 2-ра и ще започвам от 13:30
    За утре програмата е
    1. Час на класа (Ще ни развеждат из училището и такива неща ;d)
    2. БЕЛ
    3. Математика
    4. НЕ
    5. НЕ
    6. НЕ
    7. Изобразително

Днес си взех учебниците по математика , БГ и литература Вече съм готова с всичко.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Ми аз се прибрах преди малко - беше добре, съучениците са готини. А за утре програмата ми е:
    1.Математика
    2.БЕЛ
    3.ИИ
    4.Немски
    5.Немски
    6.Немски
    7.Немски
    Утре ще има родителска среща и така...

Оплаквайте се вие от 6-7 часа, аз имам цели 8. :X
    Впрочем, Хриси, в 157-мо целиха ли ви с моркови? Интересно ми е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си