- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
В техникум съм. Мда и на нас ни е първи комплект.
Първия учебен ден мина много добре. Дванайсти клас ни раздаваха едни свитъци, в които бяха написани "Златните правила на преписвача" и "Златните правила на бегача".Не ни целеха с моркови, за което се радвам. Класната ни е по английски и изглежда много готина жена, но и много строга, когато става дума за учене. Класът ми също изглежда много готин, макар че все още не съм се запознала с всички. За учебниците по английски и нашите са общо 3 за годината и излизат 108 лева.
Ето и програмата ни:
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. АЕ
5. Час на класа
6. Математика
7. Математика
Не ,не ни целеха ,ПериВсичко стана толкова набързо ,че нищо не разбрах . Отидохме и направо ни набутаха зайците в актовата зала , после по класните стаи и си тръгнахме
Май казах , но нищо2-ра смяна съм , започвам от 12:50 . Много гадно са ни разпределили смените впрочем , но няма какво да направим
![]()
И аз нищо не разбрах.Даже се изгубих в коридора защото не знаех къде ни е стята и като влязах всички ме гледаха много странно (бях последна).Иначе аз съм първа смяна от 7:30.Учебниците ми по испански + тетрадки и т.н. бяха около 80 лв. ии не знам дали ще сменяме комплекти.По АЕ също бяха гору-долу толкова.Абе само в нащо ли училище има такова чудо - плащаме за охрана.
![]()
Леле .. само ние сме баровци ;д 7лв. за УТ и учебникНие АЕ нямаме .
И .. какво е това чудо , наистина , да си плащате за охрана ?Тц,тц .. Хах ..
Ние иначе утре ще се видим в чудо . Днес беше добре , водеше ни една от по-горните класове и така . Обаче утре май ще се местим из стаи ,а като не знаем кое къде се намира .. дано някой да разясни![]()
Вчера мина добре, като изключим лошото времеОрганизацията малко куцаше, но имаше един "колега" китарист от 12-ти клас и общо взето си прекарахме добре.. Класната ни е много готина, поне по първо впечатление и ще ми е по математика (lol no
).. 9г ни раздаваха моркови и беше някво странно, щото всички седяхме като статуи посред стаята.. awkward
edit: втора смяна съм и почваме от 1.15. имаме 18 часа английски на седмица, днес имаме само 3
АЕ
АЕ
АЕ
ФВС
БЕЛ
БЕЛ
Последно редактирано от SunnyWinter : 09-18-2012 на 06:43
Аз познавам почти половината клас от преди, запознах се и с новите, харесах си едно момче![]()
Абе, яко беше. Предлагаха ни моркови![]()
Аа много съм доволна от днешния ден.
Учителката по български е строга, държи на дисциплината, но преподава доста увлекателно. Много ми хареса.
В часа по английски при класната ми беше странно. "Учихме" азбукатаНо и по сложни неща като транскрипция. Харесва ми стила й на преподаване.
По ФВС имаме два часа седмично, но щяло да има и трети в който ние избираме какъв спорт да практикуваме - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол, тенис на маса, бадминтон, плуване, туризъм. Избрах волейбол и като резервен вариант туризъм, защото много ми хареса идеята. За физкултурния салон и фитнеса няма да коментирам, но с една дума - трагедия. Докато е хубаво времето ще провеждаме часовете в борисовата градина. Нормативите, които ще покриваме са : бягане (300 м момичета ; 600 м момчета) бягане (1000 м) бягане (50 м) скок от място, коремни преси, лицеви опори (момчета) и това мисля че са.
По история имаме господин. Много ме уплаши в първия момент като влезе =D Не иска да ни прави историци, а просто да учим по предмета му. Обаче е голям пич. Възрастен е, но постоянно ни кара да се смеем
За утре програмата ми е:
1. АЕ
2. АЕ
3. АЕ
4. Математика
5. Физика
6. Физика
ХехеЗдравейте . Намерих време да пиша .
Много е гадно с тази 2-ра смяна , обърква ми целия график .. Ще се приспособя ,предполагам
Иначе вчера се запознах и с останалите учители . По математика е страхотна г-жата ,много ми харесва и съм много доволна . Този по български ми е меко казано странен , много се обърквам като започне да говориПо испански първоначално си мислех ,че е много злобна , но пък все пак ,ако не е ще ми е трудно да науча езика , така че сега я определям като строга
Взехме 100-тина думички и азбуката
Аз поне ги знам ,само си преписах думите в речника . Ще видим днес как ще бъде . Имаме 7 часа - 4 ИЕ , 1 БЕ , Час на класа и ФВС
Обаче ремонтират салона , тъй че не съм сигурна дали ще правим нещо , вчера "а" клас нищо не правиха
. И това като цяло . Има и симпатични хора , има и не чак толкова ,но пък не се оплаквам
А ,да .. Входните по БЕЛ и М ще ги правим на 4-ти и 9-ти октомври . Дано до тогава да преговорим нещата .
Чао от мен и много успехии !![]()
Даскала по БЕЛ е млад и е пич. Обаче постоянно ме гледа в очите и мен ме напушва на смях
Другите още не си ги познавам (освен тая по АЕ-класната..)
Ние сме на блокове (по 80мин.)..и аз през цялото време гледам на двора, 'щото сме на 1-ви етаж и..
Днеска трябва да правим нещо като входно по АЕ, а по БЕЛ до 5-ти..
Имам 80 мин. физическо първи час
Айде, успех на всички!![]()
Come on skinny love just last the year...
Днеска класната я нямаше, та последните 3 часа си тръгнахме
Имам печени хора в класа, ама все още има такива, които се изолират. Да се надяваме, че и това ще мине.
Хелоу, зайци!
Нямам намерение да ви спамя темата, само "минавам" да ви пожелая успех! :P Тази година имате само 3-4 сериозни предмета и можете да мързелувате... мързелувайте, че после няма време!
Та пак - успех! :P
Голям мързелТоя немски... ТЦ ! Като се върна малко си почивам и после си уча думичките и правилцата (засега е тва ) и после лягам ....на сутринта ставам и преговарям наученото
И после мааалка почивка и на училище xD Всичко ее мноооого тегаво ...днеска 6 часа немски - ОХХ !!
Мерси MsMiracle !
Днес .. ами днес беше ужасно скучно . Имахме 2 часа с класния - говорихме си , той ни чете някакви инструктажи .. Имахме и 1 час български , който също ми е скучен ,защото преговаряме - морфология и нещо там за звуците . Поне каза ,че другия път ще преговаряме сложните изр. ,които обожавам <33 .. Имахме и 4 часа испански - пълна скука . Всичко ,което взехме и вчера , и днес го знам , г-жата вижда ,че знам и ме подминава и не ме изпитва . Не можем да си говорим в час , не мога да подсказвам , за телефон да не говорим . Тъй че засега спя в час . Наистина ужасно скучно //
Скука..
Пък един от 9-ти клас ми каза, че по-интересно нямало да стане..и ми уби надеждите![]()
Come on skinny love just last the year...
Как ви е скучно? :О Иначе много думи, много нещо. Започвам да се обърквам с английския и става мазало. Скоро ще имаме контролно. При вас как е?
С всеки изминал ден домашното се увеличава xD Не е много лесноИначе в клас всеки е на мааалки групички ,което е тъпо. По математика даскалката е много странна и никак не и разбирам ... По БГ е страшно печена
Днес правихме 1-вото контролно по немски
Аз ще съм за 4 ... Диктува ни на български 10 думи ,а ние трябва да ги напишем само на немски . Аз съм свикнала да си пиша 1-во на БГ и после на немски ...и много се обърках , беше ми трудно и не написах няколко ...Пък имаш 2-3 секунди да помислиш xD После беше правилото кога ''s'' се изговаря като ''с'' и кога ''з'' ..На мен ми се падна ''с'' ,ама трябваше да пишем и примери...Сетих се само за 3 от 5 xD Абе малко се изложих ,ама нали е 1-во ..Една пък се разрева ,че нищо не е направила :
![]()
По информационни се очертава да изгърмя на входното. Цял клас - 26 души, от които 22 момичета и естествено нито една от нас не може да вдене за какво ставаше въпрос по време на преговора. Само две от момчетата горе-долу ги навръзваха работите...
За сега хората са готини.....![]()
Вече си имам първия официален враг в класа ;д Хаха ..
По испански днес пак не взехме нещо ново (което да не знам) и най-тъпото е ,че въпреки ,че ги знам , и как се пишат , и как се изговарят трябва всяка дума да пиша по 4 реда тетрадка ,голям формат . Много съм отчаяна .. Събраха ми се над 300 думи по 4-ри реда .. а е само за понеделник . Сигурно и утре ще взимаме нови , абе ужас ! Ние и вчера ,и днес правихме "контролно" - вчера на азбуката , днес на числа до 10 + глагола СЪМ и личните местоимения . Имам плюсче за вчера , сигурно и за днес ,защото всичко ми е вярноДнес имахме и разговорен испански . Учителя ни е испанец и не знае български , всмисъл съвсем малко . Едвам се разбирахме ,но беше много забавно .. говорихме си като на бавноразвиващи
![]()