.
Отговор в тема
Страница 83 от 96 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2385
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    По английски още утре ни искат 35 лева за учебник + учебна тетрадка + диск, а сме щели да имаме още учебници o.O ( Все пак по-добре от 120 де, ама )
    Ако си в езикова - надявай се да е по-добре. И на нас ни е 35лв, ама само първия комплект учебници и тетрадки, а през годината се минават общо 3.
    Първа смяна съм, от 7:30.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    В техникум съм. Мда и на нас ни е първи комплект.

Първия учебен ден мина много добре. Дванайсти клас ни раздаваха едни свитъци, в които бяха написани "Златните правила на преписвача" и "Златните правила на бегача". Не ни целеха с моркови, за което се радвам. Класната ни е по английски и изглежда много готина жена, но и много строга, когато става дума за учене. Класът ми също изглежда много готин, макар че все още не съм се запознала с всички. За учебниците по английски и нашите са общо 3 за годината и излизат 108 лева.
    Ето и програмата ни:
    1. АЕ
    2. АЕ
    3. АЕ
    4. АЕ
    5. Час на класа
    6. Математика
    7. Математика

Голям фен
    Не ,не ни целеха ,Пери Всичко стана толкова набързо ,че нищо не разбрах . Отидохме и направо ни набутаха зайците в актовата зала , после по класните стаи и си тръгнахме

Май казах , но нищо 2-ра смяна съм , започвам от 12:50 . Много гадно са ни разпределили смените впрочем , но няма какво да направим

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Не ,не ни целеха ,Пери Всичко стана толкова набързо ,че нищо не разбрах . Отидохме и направо ни набутаха зайците в актовата зала , после по класните стаи и си тръгнахме

Май казах , но нищо 2-ра смяна съм , започвам от 12:50 . Много гадно са ни разпределили смените впрочем , но няма какво да направим
    И аз нищо не разбрах.Даже се изгубих в коридора защото не знаех къде ни е стята и като влязах всички ме гледаха много странно (бях последна) .Иначе аз съм първа смяна от 7:30.Учебниците ми по испански + тетрадки и т.н. бяха около 80 лв. ии не знам дали ще сменяме комплекти.По АЕ също бяха гору-долу толкова.Абе само в нащо ли училище има такова чудо - плащаме за охрана.

Голям фен
    Леле .. само ние сме баровци ;д 7лв. за УТ и учебник Ние АЕ нямаме .
    И .. какво е това чудо , наистина , да си плащате за охрана ? Тц,тц .. Хах ..

Ние иначе утре ще се видим в чудо . Днес беше добре , водеше ни една от по-горните класове и така . Обаче утре май ще се местим из стаи ,а като не знаем кое къде се намира .. дано някой да разясни

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Вчера мина добре, като изключим лошото време Организацията малко куцаше, но имаше един "колега" китарист от 12-ти клас и общо взето си прекарахме добре.. Класната ни е много готина, поне по първо впечатление и ще ми е по математика (lol no ).. 9г ни раздаваха моркови и беше някво странно, щото всички седяхме като статуи посред стаята.. awkward
    edit: втора смяна съм и почваме от 1.15. имаме 18 часа английски на седмица, днес имаме само 3
    АЕ
    АЕ
    АЕ
    ФВС
    БЕЛ
    БЕЛ
    Последно редактирано от SunnyWinter : 09-18-2012 на 06:43

Беше супер Подариха ни моркови

Повече от фен Аватара на thelover3
    Аз познавам почти половината клас от преди, запознах се и с новите, харесах си едно момче
    Абе, яко беше. Предлагаха ни моркови

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Аа много съм доволна от днешния ден.
    Учителката по български е строга, държи на дисциплината, но преподава доста увлекателно. Много ми хареса.
    В часа по английски при класната ми беше странно. "Учихме" азбуката Но и по сложни неща като транскрипция. Харесва ми стила й на преподаване.
    По ФВС имаме два часа седмично, но щяло да има и трети в който ние избираме какъв спорт да практикуваме - футбол, баскетбол, хандбал, волейбол, тенис на маса, бадминтон, плуване, туризъм. Избрах волейбол и като резервен вариант туризъм, защото много ми хареса идеята. За физкултурния салон и фитнеса няма да коментирам, но с една дума - трагедия. Докато е хубаво времето ще провеждаме часовете в борисовата градина. Нормативите, които ще покриваме са : бягане (300 м момичета ; 600 м момчета) бягане (1000 м) бягане (50 м) скок от място, коремни преси, лицеви опори (момчета) и това мисля че са.
    По история имаме господин. Много ме уплаши в първия момент като влезе =D Не иска да ни прави историци, а просто да учим по предмета му. Обаче е голям пич. Възрастен е, но постоянно ни кара да се смеем

За утре програмата ми е:
    1. АЕ
    2. АЕ
    3. АЕ
    4. Математика
    5. Физика
    6. Физика

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    То щото е много срамно да пишеш в тийн форум, нали....
    Да, разкривали са ме и сме се карали...

Голям фен
    Хехе Здравейте . Намерих време да пиша .

Много е гадно с тази 2-ра смяна , обърква ми целия график .. Ще се приспособя ,предполагам

Иначе вчера се запознах и с останалите учители . По математика е страхотна г-жата ,много ми харесва и съм много доволна . Този по български ми е меко казано странен , много се обърквам като започне да говори По испански първоначално си мислех ,че е много злобна , но пък все пак ,ако не е ще ми е трудно да науча езика , така че сега я определям като строга Взехме 100-тина думички и азбуката Аз поне ги знам ,само си преписах думите в речника . Ще видим днес как ще бъде . Имаме 7 часа - 4 ИЕ , 1 БЕ , Час на класа и ФВС Обаче ремонтират салона , тъй че не съм сигурна дали ще правим нещо , вчера "а" клас нищо не правиха . И това като цяло . Има и симпатични хора , има и не чак толкова ,но пък не се оплаквам А ,да .. Входните по БЕЛ и М ще ги правим на 4-ти и 9-ти октомври . Дано до тогава да преговорим нещата .

Чао от мен и много успехии !

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Даскала по БЕЛ е млад и е пич. Обаче постоянно ме гледа в очите и мен ме напушва на смях
    Другите още не си ги познавам (освен тая по АЕ-класната..)
    Ние сме на блокове (по 80мин.)..и аз през цялото време гледам на двора, 'щото сме на 1-ви етаж и..
    Днеска трябва да правим нещо като входно по АЕ, а по БЕЛ до 5-ти..
    Имам 80 мин. физическо първи час
    Айде, успех на всички!
    Come on skinny love just last the year...

Днеска класната я нямаше, та последните 3 часа си тръгнахме
    Имам печени хора в класа, ама все още има такива, които се изолират. Да се надяваме, че и това ще мине.

Хелоу, зайци!
    Нямам намерение да ви спамя темата, само "минавам" да ви пожелая успех! :P Тази година имате само 3-4 сериозни предмета и можете да мързелувате... мързелувайте, че после няма време!
    Та пак - успех! :P

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    Голям мързел Тоя немски... ТЦ ! Като се върна малко си почивам и после си уча думичките и правилцата (засега е тва ) и после лягам ....на сутринта ставам и преговарям наученото И после мааалка почивка и на училище xD Всичко ее мноооого тегаво ...днеска 6 часа немски - ОХХ !!

Голям фен
    Мерси MsMiracle !

Днес .. ами днес беше ужасно скучно . Имахме 2 часа с класния - говорихме си , той ни чете някакви инструктажи .. Имахме и 1 час български , който също ми е скучен ,защото преговаряме - морфология и нещо там за звуците . Поне каза ,че другия път ще преговаряме сложните изр. ,които обожавам <33 .. Имахме и 4 часа испански - пълна скука . Всичко ,което взехме и вчера , и днес го знам , г-жата вижда ,че знам и ме подминава и не ме изпитва . Не можем да си говорим в час , не мога да подсказвам , за телефон да не говорим . Тъй че засега спя в час . Наистина ужасно скучно //

Добре ще е да промените заглавието на темата...

Супер фен Аватара на weheartiit
    И при мен е скучно.И сме разделени на някакви групи.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Скука..
    Пък един от 9-ти клас ми каза, че по-интересно нямало да стане..и ми уби надеждите
    Come on skinny love just last the year...

Как ви е скучно? :О Иначе много думи, много нещо. Започвам да се обърквам с английския и става мазало. Скоро ще имаме контролно. При вас как е?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Ако си в езикова - надявай се да е по-добре. И на нас ни е 35лв, ама само първия комплект учебници и тетрадки, а през годината се минават общо 3.
    Първа смяна съм, от 7:30.
    И при нас е така но събират по 36 лева. А относно диска той се сваля а не върви в комплект. Аз съм от СГСАГ и отново започваме английската азбука WTF.
    Да има някой от 8е клас?

Повече от фен Аватара на the_world_around_me
    С всеки изминал ден домашното се увеличава xD Не е много лесно Иначе в клас всеки е на мааалки групички ,което е тъпо. По математика даскалката е много странна и никак не и разбирам ... По БГ е страшно печена Днес правихме 1-вото контролно по немски Аз ще съм за 4 ... Диктува ни на български 10 думи ,а ние трябва да ги напишем само на немски . Аз съм свикнала да си пиша 1-во на БГ и после на немски ...и много се обърках , беше ми трудно и не написах няколко ...Пък имаш 2-3 секунди да помислиш xD После беше правилото кога ''s'' се изговаря като ''с'' и кога ''з'' ..На мен ми се падна ''с'' ,ама трябваше да пишем и примери...Сетих се само за 3 от 5 xD Абе малко се изложих ,ама нали е 1-во ..Една пък се разрева ,че нищо не е направила :

По информационни се очертава да изгърмя на входното. Цял клас - 26 души, от които 22 момичета и естествено нито една от нас не може да вдене за какво ставаше въпрос по време на преговора. Само две от момчетата горе-долу ги навръзваха работите...
    За сега хората са готини.....

Голям фен
    Вече си имам първия официален враг в класа ;д Хаха ..
    По испански днес пак не взехме нещо ново (което да не знам) и най-тъпото е ,че въпреки ,че ги знам , и как се пишат , и как се изговарят трябва всяка дума да пиша по 4 реда тетрадка ,голям формат . Много съм отчаяна .. Събраха ми се над 300 думи по 4-ри реда .. а е само за понеделник . Сигурно и утре ще взимаме нови , абе ужас ! Ние и вчера ,и днес правихме "контролно" - вчера на азбуката , днес на числа до 10 + глагола СЪМ и личните местоимения . Имам плюсче за вчера , сигурно и за днес ,защото всичко ми е вярно Днес имахме и разговорен испански . Учителя ни е испанец и не знае български , всмисъл съвсем малко . Едвам се разбирахме ,но беше много забавно .. говорихме си като на бавноразвиващи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си