- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
По БЕЛ ни върнаха контролните и имам 4 -_- Утре правим контролно по АЕ (дано да е толкова лесно, колкото предишното) .. А и по Математика не очаквам много .. най много 5![]()
Да бе, затова госпожата като пита има ли някой, който не е учил английски никога през живота си, те си траеха. Да не би да им бяха пълни устите, бе!?
Утре не учим.
А интервюто ми от стипендиите е след по-малко от час. Ужас ...
edit: Интервюто беше за 15тина минути и му напълних с глупости главата на човека.. Въобще плямпах оффтопик, не мина много добре по лична преценка, стипендия нЕма да земем.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 10-04-2012 на 14:23
За учебика по английски: Грамар не ви ли караха да си купувате? Нас да - общата сума беше 60 лв. но с 15% отстъпка
На нас граматиката ни идва заедно с втория и третия учебник и е безплатна.
Ние ще купуваме Граматика на Мърфи..
И кога за бога ще ни дадат тъпите униформи, които са с 2-3 номера по големи, hell?!![]()
Come on skinny love just last the year...
Сега като го казах това за безплатната граматика днес на госпожата тя ми каза, че е абсурд да има такова нещо и че на тях никой не им е казал? Става въпрос за Opportunities for Bulgaria нали? Ако да, можеш ли да ми кажеш какво точно са ви казали и какви пари са ви искали, защото класната пита
Ние не учим по Opportunities, но мога да попитам приятелите си, която учат по тях, за да разбера как стоят нещата, ако те интересува.
Днеска не стига че закъснях с 10 минути за събирането, едвам си намерих класа, а седяхме точно 5 минути, след което класната ни каза да си ходим....
Офф, за Понеделник имам да уча стихотворение на Димчо Дебелянов "Да се завърнеш в бащината къща" а днес, Събота и Неделя в града има панаир.Абе то е ясно, че в Неделя ще трябва да го уча.
![]()
Идвам да споделямЧак сега ми остана време :/ Много ми е натоварено и не ми остава кой знае колко време за форума
На входните имам:
История - 3![]()
Математика - 3,70
География - 4
Английски - 5
Трябва в понеделник да ни върнат тези по химия - там се надявам на 5 и нагореПо физика ще се радвам и на 3 - теста беше ужасяващ - имаше само 1 упражнение свързано с материала от 7 клас, всичко друго беше от по-долните класове, а от тогава нищо не помня. По БЕЛ - може би 4 или 5, но 6 не ми се вярва
![]()
И в момента се чудя - как за бога изкарах толкова висок бал?!Ужас, по математика най-вече се чудя как направих тая глупост?!? Нищо, поне се радвам, че разбрах корен квадратен ^^
Но учителите имат ужасно високи изисквания. А пък класната ни побърква - никакви закъснения, никакви успивания .. В никакъв случай -.- :// Не е живот, но ще свикна.. какво да се прави.
Хората от класа ми са супер приятни вече свикнах с тях. Не съм от най-общителните ама не е като да не си отварям устатаЕ в началото почти не говорех, но сега положението е 100 пъти по-добре ^^
![]()
Ии така.. Засега съм най-доволна от госпожата по математика - много е добра, винаги когато имаш нужда помага и много приятен човек ^^
АааСетих се нещо по рандъм
Днес в час по информационни технологии си пуснахме gangam style и се хилихме като обезумели
D Хахх, абе пичове сме ние, нищо че сме паралелката на "зубърите"
FuckingFreak от толкова време ми е интересно за тези стипендии.. Да те питам - това обикновените стипендии за отличен успех ли са или някакви други? Съжалявам за глупавия въпрос, но не съм запозната с тези неща:/
Това е една фондация, която както се разбира, дава 1000 стипендии. И те са три вида - основна, за каквато аз кандидаствам (500лв+200лв ваучер за книги), изключителна (1000лв+500лв ваучер) и поощрителна (само 200лв ваучер). Пишеш есе на теми зададени от тях, избираш си област, в която да участваш, попълваш автобиография и един куп с документи и общо взето това е.. Началото на другия месец излизат резултатите, но както казах вече - не се надявам на нещо. Предполагам има къде къде по-добре представени от мен, моето си беше пълна излъгация.
ох, тука сте се събрали едни от най-ученолюбивите ученици май ?
аз още нямам нито една петица, ужасТ.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
Разликата от ученолюбив до добър ученик e като от тука до небето, зайке.![]()
Развалих си шестицата по АЕ. Изкарах 5.34 - направо ще се изям отвътре![]()
Къде ли е влязла, нали изкара 2ка на изпита по математика...![]()
В петък правихме входно по математика, не ми се мисли за оценката, само се надявам да е над 3. Задачите бяха супер елементарни, но аз още на изпита бях забравила половината материал и, както си и очаквах, не можах да ги реша всички.
Нещото, което не мога да си обясня е как е възможно музика, изобразително, физическо и ИТ да се водят "разтоварващи" предмети в. По музика ще ни карат да учим теория, по ИТ и изобразително също.. wat da actual fuq![]()
Днеска правихме контролно по Информационни Технологии и имам 14 точки. Май е някъде към 5-тица![]()
Разболях се ..много гадно :X Изпуснах днес 4 часа НЕ и дано да не е фатално :S
Утре май ще ни връщат контролните по БЕЛ, моля се за четворка![]()
Ейй ,че сте умнички ! Браво на всички !
На нас май ще ни връщат БЕЛ-а утре . Утре имаме и входно по музика и математика .
По испански се справям - що-годеЩе видим как ще се развият нещата
Късмет на всички !![]()
Няма ли да се направи тема ''Настоящи осмокласници'' ?
Охх болна съъъъммм изпуснах супер важен материал по ФЕ. Не знам как ще наваксам -.-
Трябва да преименувате темата вече -_-