- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Върнаха ни тестовете по АЕ - 5.42![]()
8 стотни, мамка му.
Но имаше и някакви съчинения за моето семейство, нашите съседи и ние трябваше да си изберем за какво да пишем. Избрах си за съседите, вчера го провериха и имам 6
Ha Входното по Математика имам 5, а по Информационни Технологии 4![]()
Последно редактирано от kitty02 : 10-17-2012 на 15:36
Ми, свиквай. Ако имаш желание да се реализираш където и да било след завършено средно образование, ще седиш, кротко ще си учиш и даже за още ще питаш. Само не разбрах къде долови каране в поста ми.![]()
По бг имаме есе на тема "Бащина къща" .. Трябва да го измислям полека-лека (за вторник е)
Аз съм на последната фаза на болестта ми - яко кихане , не мога да дишамМного ми е лошо.. Ужасно се чувствам, но нямам избор.
Аз вече свикнах, спрямо учители, ученици, многото писане и тестове. Не се оплаквам от тестовете (извън шегите и т.н.), научавам много повече, когато ги имаме. И все пак съм в у-ще за това, нали ? Доволна съм, наистинаЕ, може би бих си върнала миналия клас и повечето от миналите г-жи, но..
И наистина, за какво друго да говорим ? Хмм.. в момента толкова много ме боли главата, че не ми се мисли особено. Някой, ако има предложение за друга тема на разговор да казва.
Лека нощ от менСядам пак да уча и да пиша, че утре пак имаме тест + родителска. Трябва да се представя подобаващо
Ние имаме 4 графи в дневника само испански![]()
Успех. Аз чак в петък имам тест. На диктовката вчера си знаех, че ще сгреша някоя дума, защото имам тенденция за трудност в изписването на отделни, сляти и полусляти думи - та се чудих как се пише classroom. Според речника на телефона ми е с тире и ми стана тъпо като го видях, ама госпожата каза, че мойто си било правилно - заедно се пишело. Общо взето елементарни работи. Преди имах 5,75 заради textbooks - бях си го написала заедно, ама накрая реших да ги разделя.![]()
Ние по АЕ досега само входно сме правили. Другата седмица ще имаме контролно, а не знам защо но много ми се прави ( ама само по английски, по другите предмети не) Материала е взиман още в началните класове, но ми е приятно да си го припомня и да видя ако някъде съм изпуснала нещо. Мдам.. Много обичам английския ^^ Класната малко ни побърква, защото като почне да говори неща, които са свързани с бележници, писма и такива (организационни) и то минава доста време
Пък и много ни се кара
По ИТ на входното имам 5 ^^ Щеше ми се да е 6, но имаше неща, които не знаех така че..
А завиждам на зайците във водното.. Днес имаха само 2 часа, защото госпожата им по АЕ отсъстваше, миналата седмица имаха 2 свободни часа, защото я нямаше госпожата по физика, а на нас успяха да ни намерят заместничка.. Или ние сме големи каръци или те големи късметлии .. Хахх.. предполагам и от двете по малко![]()
Изобщо не си мислех, че в 10 клас ще уча английски повече отколкото в 8Аз бих се радвала на ваше място, с 30 оценки
Аз не се и оплаквам, засега ми е екстра. Но момичето, което споделя, че положението и е "зле" - ако е в езикова, не знам какво мрънка за контролни, не се настроила била. Ако е в класическа гимназия или профила и е с нещо друго - да, може би всяка седмица идва в "повече" за подобни паралелки, ама иначе си е съвсем в реда на нещата. Аз правя всеки ден диктовка на разни думи, като да кажем една трета от тях са ми нови и напълно непознати. Искам, не искам - уча ден за ден и няма опция да изпускам материал. За съжаление или класната ми има цех за унищожаване на хартиени отпадъци, или си ги пази за зимата за подпалки - нито една не ни е върнала досега.
Днес ни върнаха диктовките - имам 6, ама отново имам пропуск с писането на сляти и несляти думи - сгрешила съм whiteboard, но не го е счела, не знам защо.
Нещо ме е обхванала някаква еуфория и едновременно с това - носталгия. Нямам ни най-малка представа защо е така обаче...
едит: Носталгията ми се махна. През лятото ще ходя на лагер за 10 дни в Австрия, Семмеринг, на езиково обучение. Ще има екскурзии до къде ли не, първия ден е в Будапеща, ще се посещава шоколадовата фабрика на Линдт, Мюрцушлаг, Глогнитц, Оберкапфенберг, Грац и Виена, шопинг в Капфенберг, разни забележителности... В лагера има басейн, игрища, кортове, фитнес, сауна.. Вярно, цената особено ми хареса, ама все пак кога съм ходила там. Лятото ме беше яд, че не заминах за спортния фестивал, който беше неприлично евтин откъм оферта, ама шанс.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 10-19-2012 на 10:34
Само на нас ли са ни дали да правим някаква тъпа презентация по АЕ?![]()
И тукк не съм писала отдавна,така че и тук да се разпиша ;д
При мен положението не е много розаво.Насъбрах доста двойки по испански защото материала,който взимаме нещо ми дойде в повече.Отделно и по математика имам 2 за без домашна,но не мога да разбера уравненията с корен квадратен и това е ... Всички ми казват,че е лесно ама на мен не ми е ;д Празнувахме миналата седмица (12 октомври) празника на Испания,изнасяха ни някакъв театър,но всичко го говореха на испански и не разбрах нищо.Ядох и нещо испанско, на което вече забравих името ;д.Ще имаме екскурзия през пролетната ваканция до Испания-Франция-Италия (по няколко града от всяка държава,като в Испания май е само в Барселона),но и цената е доста хубава.Иначе в класа има няколко човека,които ме дразнят и все още не съм се отпуснала напълно.Та това е общо взето при мен.Пишете и вие,интересно ми е да чета ;д
Айде и аз да се разпиша. Класът ми е страхотен, справям се добре с немския и латинския (имам вече две 6-ци по немски и една 6-ца по латински ^^) математиката малко ще ми се озори понеже и на английски я имам, но като цяло оценките ми са отлични, намерих си сродна душа и всичко е просто прекрасно.![]()
В класическата гимназия знам, че е нещо средно между затвор, университет и казарма.Всичко това ми беше казано от бащата на бивш съученик, учещ там. А определено съм сигурна, че е така - той не е какъв да е, най-голямата читанка на випуска ни беше, на 1во и 2ро място съответно на олимпиадите по история и география на национален кръг, влезе там без приемен изпит, съответно- много ги мъчат сигурно.
weheartiit, колко ти струва екскурзията? Моят лагер е 1200. Има и до Лондон за 1500, ама аз ще ходя при приятелката ми за Коледа/Великден за някакви по-мижави 100-200 евро, зависи колко са билетите, пък и Австрия ми звучи по-привлекателно.![]()
И моята е около 1200,но не са включени цените на входовете на местата,които ще посещаваме,а те са около 100 лв. още + щяло да се спи на някакъв кораб (но не било сигурно) и там също трябва да се плати за нощувка,а тя е около 160 лв. защото в последно време били дигнати цените.Та ходими се,ама едва ли.
На Hueber са ни учебниците - Lagune 1,2 и 3. Имаме също така и помагалата: Dies und Das на CIDEB, Langenscheids Grammatik-training(не мога да видя къде пише издателството :Д) и Немски език за 8 клас на Анубис. За трудността не бих казал, че е кой знае колко зле. В 20-то като че ли ми беше по-трудно![]()
Ооу аз май малко се отказах от Австрия. Ще видя утре кой е решил да ходи и ще измисля. Двупосочен билет до Лондон ми е 120 евро, айде не. Предпочитам за тия 1200 лв да отида в Англия, че догодина приятелката ми няма да си идва и на море, че даже и по-евтино ще ми излезе от 10 дни в Австрия...
Bonjour! (вече си е Bonsoir, ама както и да е)![]()
![]()
От кога не съм писал тук!? О.о ;д Като гледам мина един месец от започването на учебната година, а все още не сме ги изписали тези пусти 100 страници, хаха.
Влезнах тук, за да ви питам случайно ако някой учи в френската паралелка на 35то СОУ?
Пери, и като ги стигнеш тия заветни 100 страници, да не би да ти дадат награда? или? Е*аси малоумщината.
http://www.youtube.com/watch?v=2QVC__Uvd да разведрим малко обстановката![]()
Този видеоклип не съществува.
Съжаляваме за това.