.
Отговор в тема
Страница 9 от 96 ПървиПърви ... 56789101112131959 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 2385
    Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Нямам си живот, само т'ва правя да знаеш, ахах, мога и денонощно да си седя, бе, какъв ти е проблем, явно не знаеш как се използват някой думички и ти си ограничена? Тя не беше казала нищо ли, в момента не ми се занимава да ти изпращам цитати, а и само да ти кажа, че това си е наша работа и не е нужно да си на всяка манджа мерудия. На кое завиждам не разбрах, ама няма да навлизам в спор с простаци, първо научи значението на някой думички и тогава обиждай, макар че не ти прави чест.

PS. И за ТУЕС някой да се похвали.
    По-кротко, за какво се палиш, че ти казвам истината ли ???? Аз знам значението на думите, крайно време е и ти да го научиш !!
    Вярвай в мечтите си !

Ехх, хора , все пак някаква инфо. за 35-то СОУ имате ли ?
    ;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]

Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пише Попринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.

-въздъхва- Ей, не спряхте да се карате, не мога да се сдържа просто. Трябва да изкажа мнение, съжалявам... Ако беше свършил спорът, нямаше да се обаждам, ама... шанс. Съжалявам, че ви се меся в работите, можете спокойно да ме игнорирате ^^
    Шауна, когато прочетох поста на момичето, ми дойде на акъла същото нещо, което беше написал Пери. Той не се заяждаше, просто го написа, без да е предполагал, че някой (например ти), ще му направи такъв проблем, дори се извини след като се разбраха (доколкото си спомням). Също така, ако то имаше нещо против (момичето), щеше да си каже, не е нито глупава, нито нещо. В случая само ти обиждаш. Той тънко ти казва, че не му се занимава с теб, но ти - не, та не! Какво толкова доказваш, не мога да разбера. Ограничен е човек, който поради една или друга причина не желае да погледне на нещата под друг ъгъл. Това, че седи по цял ден пред компютъра/лаптопа/с каквато техника разполага (нещо, което ти няма откъде да знаеш), не го прави ограничен. Завистлив? Това пък от къде дойде... Глупак? Заради начина му на мислене? Не ставай психолог, моля те. Начинът му на мислене не си личи от нито един от тези постове (поне дотолкова, че да му се лепят етикети). Не знам дали е глупав или умен, но поне може да пише правилно (или поне по-правилно от теб). Така. Това беше. Нямам търпение да чуя моя психо-профил, винаги съм искала да ми направят такова нещо и да видя каква съм в очите на другите ;дд
    Такам, по темата май нямам какво да кажа. А, гледах снимки на гимназията, в която искам ще влизам и нямам търпение вече! Изглежда много яко ;д Смятам да им пиша на имейл-а да ги питам какво ще ми трябва и после ще пиша ^^ И да ви попитам - кога смятате да почвате да четете книгите от списъка? Щото имам странното чувство, че ако ги почна сега, ще ги забравя до септември ;д

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    По-кротко, за какво се палиш, че ти казвам истината ли ???? Аз знам значението на думите, крайно време е и ти да го научиш !!
    Аз не използвам такива думички като теб, че да им знам значението.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    -въздъхва- Ей, не спряхте да се карате, не мога да се сдържа просто. Трябва да изкажа мнение, съжалявам... Ако беше свършил спорът, нямаше да се обаждам, ама... шанс. Съжалявам, че ви се меся в работите, можете спокойно да ме игнорирате ^^
    Шауна, когато прочетох поста на момичето, ми дойде на акъла същото нещо, което беше написал Пери. Той не се заяждаше, просто го написа, без да е предполагал, че някой (например ти), ще му направи такъв проблем, дори се извини след като се разбраха (доколкото си спомням). Също така, ако то имаше нещо против (момичето), щеше да си каже, не е нито глупава, нито нещо. В случая само ти обиждаш. Той тънко ти казва, че не му се занимава с теб, но ти - не, та не! Какво толкова доказваш, не мога да разбера. Ограничен е човек, който поради една или друга причина не желае да погледне на нещата под друг ъгъл. Това, че седи по цял ден пред компютъра/лаптопа/с каквато техника разполага (нещо, което ти няма откъде да знаеш), не го прави ограничен. Завистлив? Това пък от къде дойде... Глупак? Заради начина му на мислене? Не ставай психолог, моля те. Начинът му на мислене не си личи от нито един от тези постове (поне дотолкова, че да му се лепят етикети). Не знам дали е глупав или умен, но поне може да пише правилно (или поне по-правилно от теб). Така. Това беше. Нямам търпение да чуя моя психо-профил, винаги съм искала да ми направят такова нещо и да видя каква съм в очите на другите ;дд
    Такам, по темата май нямам какво да кажа. А, гледах снимки на гимназията, в която искам ще влизам и нямам търпение вече! Изглежда много яко ;д Смятам да им пиша на имейл-а да ги питам какво ще ми трябва и после ще пиша ^^ И да ви попитам - кога смятате да почвате да четете книгите от списъка? Щото имам странното чувство, че ако ги почна сега, ще ги забравя до септември ;д
    Мерси, адски много за подкрепата!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ще четете книгите от списъка?! Хахах. Луди.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от rose14 Виж мнението
    Ехх, хора , все пак някаква инфо. за 35-то СОУ имате ли ?
    http://lmgtfy.com/?q=%D0%BC%D0%BD%D0...1%D0%BE%D1%83+

perry - Не обърквай хората,като не си наясно.
    Значи според мен това е удостоверението за завършен 7 клас,няма какво друго да е.
    Та,ако на 1 класиране сте писали:
    1.1соу
    2.5соу
    3.10 соу
    4.20 соу
    и са ви приели в 10,то няма как да отидете в 20.
    На второ класиране компютърът върви отдолу,нагоре и започва от желанието,по което сте приети.
    Ако ви стига балът за 5,то е класирате там.Но след като сте приети второ класиране в 5,вие нямате право да избирате.Вече сте класирани,отивате и се записвате.
    Надявам се да сте ме разбрали.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от PukingRainbows Виж мнението
    Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пише Попринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.
    Аз, търговия с ФЕ

Снощи ви четох през телефона, но не можах да пиша, защото през него не мога да вляза O_O

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    perry - Не обърквай хората,като не си наясно.
    Значи според мен това е удостоверението за завършен 7 клас,няма какво друго да е.
    Та,ако на 1 класиране сте писали:
    1.1соу
    2.5соу
    3.10 соу
    4.20 соу
    и са ви приели в 10,то няма как да отидете в 20.
    На второ класиране компютърът върви отдолу,нагоре и започва от желанието,по което сте приети.
    Ако ви стига балът за 5,то е класирате там.Но след като сте приети второ класиране в 5,вие нямате право да избирате.Вече сте класирани,отивате и се записвате.
    Надявам се да сте ме разбрали.
    Много съм си наясно, твой проблем, че не си ме разбрала. Прочети ми поста пак, никъде не съм писал, че ако те класират на четвърто желание, ще се опита компютъра да те приемат и на пето. ))
    И не, не е удостоверението за завършен 7 клас, друго е.

Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:
    Ето ми поста. ;д Не виждам какво съм объркал хората, точно така си е, нещо друго си гледала. (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Това значи ,че ако си подредил желанията си така :
    1. 1 СОУ
    2. 5 СОУ
    3. 10 СОУ
    4. 20 СОУ

Ако в 1-во класиране са те приели, да речем, в 10 СОУ , но ти не искаш в 10-то СОУ се явяваш на 2-ро класиране .

1) Ако на 2-ро класиране те приемат в 20 СОУ , ти можеш ли да се запишеш в 10 СОУ (от мин. класиране) ?
    2) А ако те приемат в 5-то СОУ си влизаш там, нали ?
    Може би си се объркала от моя пост

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Аз, търговия с ФЕ

Снощи ви четох през телефона, но не можах да пиша, защото през него не мога да вляза O_O
    Ами нали казват, че като влизаш в ново даскало колкото повече хора познаваш от там, толкова по-добре. Аз познавам само двама-трима от осми и девети клас и четирима, които са се насочили към ТБГ. Добра специалност си избрала и дано да те приемат. (: Ако някой друг иска да влиза в НТБГ (и най-вече Банково Дело/Оперативно Счетоводство с НЕ) да пише.

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Имам един приятел, който е писал НТБГ с Банково дело, но чак на 9то желание.. Предполагам, че ще то приемат на по предните желания, но все пак да спомена.. А сега се сетих, че едно момче от моя клас беше казвало, че ще кандидатства в НТБГ.. ще видя дали ще мога да се свържа с него и да ви дам скайпа му. Само, че нз с каква специалност иска.

Който кандидатства за СГСАГ "Христо Ботев" да ми пише .. То и аз съм в токова положение - познавам 2/3 човека от това училище 8 клас, които са в момента, и имам приятели, които ще кандидатстват там, обаче те имат не особено високи балове и не се знае дали ще ги приемат ://

Ами нали казват, че като влизаш в ново даскало колкото повече хора познаваш от там, толкова по-добре. Аз познавам само двама-трима от осми и девети клас и четирима, които са се насочили към ТБГ. Добра специалност си избрала и дано да те приемат. (: Ако някой друг иска да влиза в НТБГ (и най-вече Банково Дело/Оперативно Счетоводство с НЕ) да пише.
    Не съм много съгласен, за това с "колкото хора познаваш, толкова по-добре". След 12 години като отидеш някъде на работа или да учиш висше пак ли ще търсиш някой да познаваш, трябва от малки да се справяме с проблемите си. )

Е... аз пък никого не познавам

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Е... аз пък никого не познавам
    И аз, ахах, писал съм твоята паралелка.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    В тази тема имам само един кирлив пост.. СРАМ И ПОЗОР!
    Аз писах на първо и второ желание ГПАЕ в Бургас, казват, че е добро училище, а и имам приятели там.

П.С. За езиковите училища нали не трябва да носим медицинска бележка, защото на мен личният лекар така и не ми я даде.

Цитирай Първоначално написано от SunnyWinter Виж мнението
    В тази тема имам само един кирлив пост.. СРАМ И ПОЗОР!
    Аз писах на първо и второ желание ГПАЕ в Бургас, казват, че е добро училище, а и имам приятели там.

П.С. За езиковите училища нали не трябва да носим медицинска бележка, защото на мен личният лекар така и не ми я даде.
    Не, не е нужно само за тези по-особените за спорт или изобразително изкуство и т.н..

Не съм много съгласен, за това с "колкото хора познаваш, толкова по-добре". След 12 години като отидеш някъде на работа или да учиш висше пак ли ще търсиш някой да познаваш, трябва от малки да се справяме с проблемите си. )
    Напълно съм съгласен с теб! Но все пак, на всекиго би било приятно да познава някой от бъдещия си клас, така се чувства по спокоен, от колкото ако е само сред непознати. Поне за мен е така..

Напълно съм съгласен с теб! Но все пак, на всекиго би било приятно да познава някой от бъдещия си клас, така се чувства по спокоен, от колкото ако е само сред непознати. Поне за мен е така..
    Да, тук съм съгласен, но затова има социални мрежи, също и форуми и като си споделяме ще се опознаем, а няма веднага да се срещнем на 15ти Септември, макар че има и такива.
    Аз си мислех, че говориш да познаваме от горните класове, извинявай, моя грешка.

----------------------------

Учениците се записват в училището, в което са приети, като подават следните документи съгласно чл. 13 от Наредба 11/28.03.2005г., чл. 44 и чл. 138а, ал.3 от ППЗНП:

Заявление до директора;
    Оригинал на удостоверението за завършен VІІ клас;
    Оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика, необходимо при кандидатстване за специалности от професии;
    Удостоверение за преместване, издадено от директора на изпращащото училище;
    Характеристика за развитието на ученика.

Явно не искат "Здравно-профилактичната карта".

Източник: РИО-Пловдив

Такам, писах до ПМГ и ето го техният отговор:
    При записването ще поискат предпочитанията на всеки ученик в коя паралелка по биология да бъде и при възможност ще бъдете записани там, където сте заявили желание.
    Нужните за записване документи:

Копие от акта за раждане.
    Снимка (актуална).
    Удостоверение за завършен 7. клас.
    Характеристика.

При записването се вземат мерки за униформа (пуловер и вратовръзка) и при възможност се заплаща таксата за униформата.

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Такам, писах до ПМГ и ето го техният отговор:
    При записването ще поискат предпочитанията на всеки ученик в коя паралелка по биология да бъде и при възможност ще бъдете записани там, където сте заявили желание.
    Нужните за записване документи:

Копие от акта за раждане.
    Снимка (актуална).
    Удостоверение за завършен 7. клас.
    Характеристика.

При записването се вземат мерки за униформа (пуловер и вратовръзка) и при възможност се заплаща таксата за униформата.
    Навсякъде искат различно, както каза Хрис, носи всичко да не сгафиш.

какво представлява заявлението до директора? :О

Цитирай Първоначално написано от tattoobitch19 Виж мнението
    какво представлява заявлението до директора? :О
    Идея си нямам. Ам, само да ви кажа, че в другите РИО области са писали, че резултатите ще излязат следобеда на 26 юни на http://7klas.mon.bg, което значи, че и за София тогава ще ги обявят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си