- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
Ехх, хора , все пак някаква инфо. за 35-то СОУ имате ли ?
;]] ;]] ;]] ;]] ;]] ;]]
Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пишеПопринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.
![]()
-въздъхва- Ей, не спряхте да се карате, не мога да се сдържа просто. Трябва да изкажа мнение, съжалявам... Ако беше свършил спорът, нямаше да се обаждам, ама... шанс. Съжалявам, че ви се меся в работите, можете спокойно да ме игнорирате ^^
Шауна, когато прочетох поста на момичето, ми дойде на акъла същото нещо, което беше написал Пери. Той не се заяждаше, просто го написа, без да е предполагал, че някой (например ти), ще му направи такъв проблем, дори се извини след като се разбраха (доколкото си спомням). Също така, ако то имаше нещо против (момичето), щеше да си каже, не е нито глупава, нито нещо. В случая само ти обиждаш. Той тънко ти казва, че не му се занимава с теб, но ти - не, та не! Какво толкова доказваш, не мога да разбера. Ограничен е човек, който поради една или друга причина не желае да погледне на нещата под друг ъгъл. Това, че седи по цял ден пред компютъра/лаптопа/с каквато техника разполага (нещо, което ти няма откъде да знаеш), не го прави ограничен. Завистлив? Това пък от къде дойде... Глупак? Заради начина му на мислене? Не ставай психолог, моля те. Начинът му на мислене не си личи от нито един от тези постове (поне дотолкова, че да му се лепят етикети). Не знам дали е глупав или умен, но поне може да пише правилно (или поне по-правилно от теб). Така. Това беше. Нямам търпение да чуя моя психо-профил, винаги съм искала да ми направят такова нещо и да видя каква съм в очите на другите ;дд
Такам, по темата май нямам какво да кажа. А, гледах снимки на гимназията, в която искам ще влизам и нямам търпение вече! Изглежда много яко ;д Смятам да им пиша на имейл-а да ги питам какво ще ми трябва и после ще пиша ^^ И да ви попитам - кога смятате да почвате да четете книгите от списъка? Щото имам странното чувство, че ако ги почна сега, ще ги забравя до септември ;д
Ще четете книгите от списъка?! Хахах. Луди.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
perry - Не обърквай хората,като не си наясно.
Значи според мен това е удостоверението за завършен 7 клас,няма какво друго да е.
Та,ако на 1 класиране сте писали:
1.1соу
2.5соу
3.10 соу
4.20 соу
и са ви приели в 10,то няма как да отидете в 20.
На второ класиране компютърът върви отдолу,нагоре и започва от желанието,по което сте приети.
Ако ви стига балът за 5,то е класирате там.Но след като сте приети второ класиране в 5,вие нямате право да избирате.Вече сте класирани,отивате и се записвате.
Надявам се да сте ме разбрали.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ами нали казват, че като влизаш в ново даскало колкото повече хора познаваш от там, толкова по-добре. Аз познавам само двама-трима от осми и девети клас и четирима, които са се насочили към ТБГ. Добра специалност си избрала и дано да те приемат. (: Ако някой друг иска да влиза в НТБГ (и най-вече Банково Дело/Оперативно Счетоводство с НЕ) да пише.![]()
Имам един приятел, който е писал НТБГ с Банково дело, но чак на 9то желание.. Предполагам, че ще то приемат на по предните желания, но все пак да спомена.. А сега се сетих, че едно момче от моя клас беше казвало, че ще кандидатства в НТБГ.. ще видя дали ще мога да се свържа с него и да ви дам скайпа му. Само, че нз с каква специалност иска.
Който кандидатства за СГСАГ "Христо Ботев" да ми пише .. То и аз съм в токова положение - познавам 2/3 човека от това училище 8 клас, които са в момента, и имам приятели, които ще кандидатстват там, обаче те имат не особено високи балове и не се знае дали ще ги приемат ://
В тази тема имам само един кирлив пост.. СРАМ И ПОЗОР!![]()
![]()
Аз писах на първо и второ желание ГПАЕ в Бургас, казват, че е добро училище, а и имам приятели там.
П.С. За езиковите училища нали не трябва да носим медицинска бележка, защото на мен личният лекар така и не ми я даде.
Да, тук съм съгласен, но затова има социални мрежи, също и форуми и като си споделяме ще се опознаем, а няма веднага да се срещнем на 15ти Септември, макар че има и такива.![]()
Аз си мислех, че говориш да познаваме от горните класове, извинявай, моя грешка.![]()
----------------------------
Учениците се записват в училището, в което са приети, като подават следните документи съгласно чл. 13 от Наредба 11/28.03.2005г., чл. 44 и чл. 138а, ал.3 от ППЗНП:
Заявление до директора;
Оригинал на удостоверението за завършен VІІ клас;
Оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика, необходимо при кандидатстване за специалности от професии;
Удостоверение за преместване, издадено от директора на изпращащото училище;
Характеристика за развитието на ученика.
Явно не искат "Здравно-профилактичната карта".
Източник: РИО-Пловдив
Такам, писах до ПМГ и ето го техният отговор:
При записването ще поискат предпочитанията на всеки ученик в коя паралелка по биология да бъде и при възможност ще бъдете записани там, където сте заявили желание.
Нужните за записване документи:
Копие от акта за раждане.
Снимка (актуална).
Удостоверение за завършен 7. клас.
Характеристика.
При записването се вземат мерки за униформа (пуловер и вратовръзка) и при възможност се заплаща таксата за униформата.
Идея си нямам. Ам, само да ви кажа, че в другите РИО области са писали, че резултатите ще излязат следобеда на 26 юни на http://7klas.mon.bg, което значи, че и за София тогава ще ги обявят.![]()