- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
BonjourПери, не знаех, че и ти учиш френски :P
Здравей, народе! ;д Не знам дали ме помните, или сте ме забравили вече, не съм писала от изпитите. (Момичето с дългите романи съм аз, надявам се поне това да ви говори нещо ;д)
Та... да ;д Влязох в ПМГ биология (втори ПП химия) и английски по първо желание. До последно не знаех кой ще бъде в класа ми. Не сме от най-гениалния клас, не сме и хептен тъпи и смятам, че ще се спогодим доста добре. До седми клас се бихме и деляхме на групички, тук поне не се очертава такова нещо. Е, няма да сме верни дружки всичките, ама ще се спогаждаме и поне няма да се бием. И се смеем доста. Даже май повече отколкото трябва, заместник директора четири-пет пъти вече идва да ни прави забележки за дисциплината в междучасието ;д Класната също е много пекана. Доста строга е, но когато се държим прилично, тя също е добра с нас и гледа по всякакъв начин да ни разнообрази учебните занимания (игри, диалози, състезания и т.н.) Разреши ни за Хелоуин да дойдем с костюми на училище, организирахме се да събираме пари всеки месец и ще купуваме подаръци на рождениците (а за тези, които са през лятото, на имен ден или ако нямат, си избират някакъв празник), а за час на класа се разделихме по двойки и ще подготвяме теми по наш избор, което може би звучи тъпо, но първите две момчета бяха доста добре подготвени и беше много интересно.
На 18-ти ще ходим в Стара Загора вместо цял срок ходене на модул туризъм (тая глупост не знам откъде дойде). Втория срок ще ходим в Бургас, а май месец ще има синьо училище в Хушадасъ (не знам как се пише ;д), което е в Турция (за непросветените; аз например за първи път го чух оня ден ;д).
Ходя на СИП вокална група при госпожата по музика, която е повече от пич, а отделно ходя с двама съученици по химия и един по билогоия на групи за специална подготовка за олимпиади.
Айде спирам вече ;д Вдругиден ще учите ли? Тоест сигурно ще учите, аз само да се похваля (и тайничко да злорадствам), защото в Сливен не се учи на Димитровден.
Ахах кви са тия учители, да ви правят забележки за държанието в междучасието?! Само аз ли мисля, че ако не се биеш или чупиш нещо всичко си е в рамките на нормалното. Ако си се изтипосал и мълчиш като теле, вече има нещо нередно. Все пак сме тийн. Не пенсии. dafuq...
Иначе - Кушадасъ се казва курорта.
http://www.youtube.com/watch?v=2QVC__Uvd8s
Станала е някаква грешка с линка към песента ми, не знам що, така че си я пускам пак.
Утре съм на театър, във вторник на опера, направо ще се скъсам от социални събития, обогатявам се в културен аспект. Всичко това на място на час на класа, де.
А, и аз ходя на хор, забравих да се похваля. Първи глас съм. Госпожата ми е яко пичага.
Последно редактирано от FuckingFreak : 10-24-2012 на 12:54
Еми и на нас ни правят забележки за държание в междучасия и т.н + тва още с 1-вия звънец трябва да сме в стаите всички xD Ако закъснеем за час има наказателно домашно (преписваш речника от някъде ...минимум 5-6 страници ще пишеш и то за следващия ден ) По немски събрах следните оценки - 5,6,5,6,6 ...Днес и вчера взехме доста думи и не можах мн да смогна xD А и като правим тест на граматика масово на вс не им стига времето о.О ама кво да се прави ...
Хохохо
И ние събираме пари за рожденниците и правим теми в чк-тоШанс .. Въпреки че не съм особено съгласна за тея подаръци, защото не виждам смисъл да давам пари за някого, който не понасям (е, не всички, ама повечето) и все пак нямам избор
А и събираме по левче за всеки, което е минимално и нямам от какво да се оплача.
На Димитровден - учим. А другата седмица нее ! Много съм щастлива .. искам малко да се расея от скучното ежедневие .. Досега не съм учила и ми е няк'во странно да го правя, още повече всеки ден, но свиквам![]()
Туризъма не знам къде ще ни е. Но май и ние трябва да имаме. Т.е 100% ще имаме, но не са ни казали нищо, все още.
Хелуин парти ще си правим в актовата зала заедно с другите класове. Нещо много ентусиазъм имаха, ама на нас (извън съвета) нищо не казаха - кога , в колко часа , дали ще учим на този ден .. Трябва да питам, но все забравям ..
Много поздрави на всичкиАз ставам да си гледам сериала и да се оправям за у-ще .. Мхм ;д Успехх !
Другата седмица ще ходим на хижаа![]()
Айде ъпп ^^^
ние се пренесохме в темата на 7 клас май![]()
Днеска ме изкара на дъската по математика и си реших вярно цялата задача и биквадратното уравнение ^.^ имам надежда, че ще продължи да ме изкарва така, ще си знам задачките и ще ми пише 6.
Някой от вас спомня ли си текстовите задачи? Аз не и се притеснявам да не ме изкара на някоя такава да и съставяме уравнение, че ще се върна 5 крачки назад от шестицата. -.-
О, правихме и тест по БГ.Г-жата каза, че който го реши, е готов за изпит.Не беше чак ТОЛКОВА гаден, ама да видим кво ще ми върнат, деПо френски днес си направих теста почти без помощ от приятел ;ddd
Последно редактирано от SunT : 10-26-2012 на 18:39
Защо никой те пише в тематаа ??
Днес имам рожден ден и дано всичко да мине наред (само лоши неща се случиха тази седмица ;х ) Ще си уча за утре сигурно вечерта ,а утре ще правим тест на 30 думи по немски xD Силно се надявам да имам 6 другата седмица ,защото за тази имам 5 и вече имам - 5,6,6,5,6,5 ... Ама поне засега не е много трудно![]()
the_world_around_me, честит рожден ден!! ^.^ Пожелавам ти всичко най-хубавои приятен празник, разбира се! Успех на теста.
Здравейте !
Смятам след малко да седна да си напиша домашното. Имам да пиша 5х някакъв текст по ие-р. Имам и да си преписвам теста от петък - 4х, не е честно да го пиша целия като имам само 1 грешка (На изречения, беше ни дала 2 изречения,които не бяхме правили и на едното съм сбъркала eso с ese). В понеделник пак ще правим контролно, ако не се лъжа, на всички местоимения взети до момента (възвратно,лично (CD,CI),притежателно,показате но) + някакви упражнения и изречения + устно изпитване. Ихуу.. умирам
![]()
Междудругото.. Тези, които са с 1-ви чужд (различен от АЕ) може ли да ми кажат до къде са, понеже имам чувството, че доста изоставаме.
Честит рожден ден! И успех с теста![]()
Честит рожден ден и от мен,дано си си изкарала хубаво!
Xriis .. -като гледам вие сте бая напред.Ние миналата седмица взехме числата,времето,часовника, умички и възвратните глаголи.Ама като гледам вие вече на местоимения сте ;о http://www.prosveta.bg/?go=_common&p...2133&width=193 - по-този учебник ли сте ? Ние сме с този и ще сменим още 2 мисля.
А и бях те питала преди в темата,но ти не ми отговори дали познаваш Мина Маркова и дали сте в един клас.^^
Не сме по този учебник. На "suenа" ("n" с вълничка) сме. Не е български. Тъй или иначе ние учим предимно граматика и не ползваме учебника. Учим по "черната" граматика (ако сте я чували). Засега сме взели азбука,ударения,дифтонги/трифтонги,съществително(ро д,число),прилагателно(+ степени за сравнение),числителни имена, определителен/неопределителен член,часовник и местоименията (горе + въпростителните(Que,Quien..) + доста думички. Взели сме само сегашно време - доста глаголи , наблягаме сериозно на тях. И това .. Имам чувството, че сме доста назад ..
И не не сме.
@the_world_around_me Честит Рожден Ден на патерица!
Ние тази седмица със сигурност трябва да правим контролно по АЕ, предчувствам го![]()
the_world_around_me чрд на патерици!
Искам да попитам, в колко училища мога да кандидатствам(да се класирам)?
В колкото ти е кеф, няма ограничения.
По принцип Хелоуин няма да празнувам, но мисля да уважа празника с малко дискотека. Намерихме кой да ни вкара, остава само другите да са съгласни, че по принцип трябваше да се прибират в сряда, ама в тоя случай няма как да стане...
И имам 5 по математика. Тая щеше да ми пише 6, защото седнах да решавам една задача допълнително и се сетих как трябва да е решението чак когато го предадох. Шанс![]()
Е, не. Госпожата е болна и ще ходим на хижа чак другата седмица. От 5 седмици сме заходили![]()
Ние вече взехме относителните местоимения, правенето на сег.време (в момента на говорене) и най-простата конструкция за бъдеще време. Скоро май ще взимаме някакви заповедни , не знам.
Иначе май ще сме с този учебник. Няма да го сменяме. Най-много още един. Както казах, учим от граматиката, а учебника даже не го и носим
*Да се похваля ^^ , вече съм с 3-та тетрадка за домашно*
Ихаааа и аз имах рожден ден на 28-ми ;д Честито на патерици.
Ние взехме минало свършено време и не обръщайте внимание, че е на английски, повечето ми съученици все едно никога не са го учили -.-
Засега съм само със шестици, като изключим физкултурата ;д
Някой, който ще учи английски и ще ходи на олимпиада?
Ходихте ли вече по екскурзии?
^ Не е ли рано още ? Иначе,Хрис аз сега се сетих коя е тази "черна граматика" за която ми говориш. Госпожата,също ни преподава по нея,но разбъркано.И аз си я имам вкъщи,но на училище не я ползваме.