И аз не знам какво да ви кажа вече. Много ми се насъбра материал. Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е?
Първоначално написано от kitty02 Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е? За онези 2 изпита в края на годината ли говориш? Нашия не знам кога е. Трябва да поразпитам, защото не съм много наясно..
Първоначално написано от Xriis.. За онези 2 изпита в края на годината ли говориш? Какви 2 изпита?
Първоначално написано от kitty02 Какви 2 изпита? Писмен и Устен по съответния чужд език, който изучаваш засилено тази година. (: Първоначално написано от Gret1ty ще ходите ли на олимпиядата по химия Ние (езиковите паралелки) нямаме химия, хахаха.
Първоначално написано от perry_the_platypus Писмен и Устен по съответния чужд език, който изучаваш засилено тази година. (: Аха, ясно. Аз тези 2-та изпита ги смятам за по 1 и се шашнах
Първоначално написано от kitty02 И аз не знам какво да ви кажа вече. Много ми се насъбра материал. Особено със този изпит по АЕ Юни месец .. Ужас! Моя е на 20. А вашия кога е? Всички изпити по чужди езици са на 20-ти юни. (:
Правила