Не знам защо тази година всички мислят за реализация в друга държава . Ако си мислите ,че с една бг диплома ще можете да си намерите свястна работа в чужбина , освен чистачка ( и не ,нямам против професията , но все пак) , жестоко се лъжете . Много по-трудно е Едвам сте завършили основното образование и вече се чудите къде ще работите , когато заминете в чужбина .. Не казвам ,че аз не съм на същата възраст , но май всички прекалено много се превъзнасяте за тази пуста чужбина ..

Цитирай Първоначално написано от closeenough Виж мнението
С пълна сила осъзнавам, че това не такава тема, но знам, че много от вас са се запътили към ЕГ и искам да питам нещо. Искам да уча емски като пъври език, но не съм сигурна какво да избера като резервен вариант. Колебая се между френски и английски. Искам да си остана Европа, затова мисля, че френският ще ми е полезен и уча английскиот 2 клас. Не твърдя, че го знам, но съм много по - навлязла в нещата. От друга страна, ако някога реша да замина в САЩ или Великобритания, английският ще ми е по - полезен. Кой да избера?
ПС : Съжалявам, ако липсват букви, но бутоните на лаптопа са странни и не винаги се появяват буквите
Английски , навсякъде се търси английски . Хубаво е и да знаеш 2-ри чужд ,но определено английския ще ти е от полза .