Еми, кво да ви кажа... Мене ме яд, че ми лепят етикети, а нищо не знаят за мен... За музиката ми викат "тея са обратни! жени! наркомани!" -фейспалм- Ще ми обясняват за музика, дето 7 години ходя на пиано! Баси. Не че и аз съм професионален музикант, бая съм далеч от това определение и от мисълта, че го заслужавам, ама да не коментират като не знаят, дори една тяхна песен не са чули. Темерути пълни! Викат ми "задръстена зубърка, нямаш личен живот" Ъх? Защото не си мотам задните части по сливенските кафенета и дискотеки да пуша и да пия, не означава, че нямам личен живот. Просто съм предпочела вместо с тях, да общувам с хора от други градове и от други страни, които споделят моята гледна точка за някои неща и с които имаме общи интереси! Една "мадама" от ей тая "интелигенция" ходи да разправя, че по цял ден само съм учила и нищо друго не съм правила... Не че е за хвалене, даже изобщо, ама не съм отворила учебник цялата година. (освен по химия, ама на национална олимпиада без подготовка ходи ли се? ;д) Съжалявам, че някои имат достатъчно мозък да запомнят най-важното от часовете и да разсъждават с главите си. Искрено се извинявам... Така ли не разбраха, че няма да се променя заради тях и че с това си мнение не ме правят нещо по-малко от тях?! Ето затова ще замина!

лол, да... ядосах се ;д съжалявам за спама, че малко не е по темата... просто много се радвам, че се отървах от тях! Надявам се, че поне другите ще почакат малко, преди да ми лепят същите етикети...