.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пише Попринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.

Цитирай Първоначално написано от PukingRainbows Виж мнението
    Здравейте бъдещи осмокласници! :Д Аз също тази година завършвам 7ми клас и евентуално ще влизам в НТБГ, ако някой мисли там да влиза да ми пише Попринцип искам да вляза в Банково Дело, но ако бала ми не стигне, ще съм в Оперативно Счетоводство.
    Аз, търговия с ФЕ

Снощи ви четох през телефона, но не можах да пиша, защото през него не мога да вляза O_O

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Аз, търговия с ФЕ

Снощи ви четох през телефона, но не можах да пиша, защото през него не мога да вляза O_O
    Ами нали казват, че като влизаш в ново даскало колкото повече хора познаваш от там, толкова по-добре. Аз познавам само двама-трима от осми и девети клас и четирима, които са се насочили към ТБГ. Добра специалност си избрала и дано да те приемат. (: Ако някой друг иска да влиза в НТБГ (и най-вече Банково Дело/Оперативно Счетоводство с НЕ) да пише.

Ами нали казват, че като влизаш в ново даскало колкото повече хора познаваш от там, толкова по-добре. Аз познавам само двама-трима от осми и девети клас и четирима, които са се насочили към ТБГ. Добра специалност си избрала и дано да те приемат. (: Ако някой друг иска да влиза в НТБГ (и най-вече Банково Дело/Оперативно Счетоводство с НЕ) да пише.
    Не съм много съгласен, за това с "колкото хора познаваш, толкова по-добре". След 12 години като отидеш някъде на работа или да учиш висше пак ли ще търсиш някой да познаваш, трябва от малки да се справяме с проблемите си. )

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Не съм много съгласен, за това с "колкото хора познаваш, толкова по-добре". След 12 години като отидеш някъде на работа или да учиш висше пак ли ще търсиш някой да познаваш, трябва от малки да се справяме с проблемите си. )
    Напълно съм съгласен с теб! Но все пак, на всекиго би било приятно да познава някой от бъдещия си клас, така се чувства по спокоен, от колкото ако е само сред непознати. Поне за мен е така..

Напълно съм съгласен с теб! Но все пак, на всекиго би било приятно да познава някой от бъдещия си клас, така се чувства по спокоен, от колкото ако е само сред непознати. Поне за мен е така..
    Да, тук съм съгласен, но затова има социални мрежи, също и форуми и като си споделяме ще се опознаем, а няма веднага да се срещнем на 15ти Септември, макар че има и такива.
    Аз си мислех, че говориш да познаваме от горните класове, извинявай, моя грешка.

----------------------------

Учениците се записват в училището, в което са приети, като подават следните документи съгласно чл. 13 от Наредба 11/28.03.2005г., чл. 44 и чл. 138а, ал.3 от ППЗНП:

Заявление до директора;
    Оригинал на удостоверението за завършен VІІ клас;
    Оригинал на медицинско свидетелство, издадено от лекуващия лекар на ученика, необходимо при кандидатстване за специалности от професии;
    Удостоверение за преместване, издадено от директора на изпращащото училище;
    Характеристика за развитието на ученика.

Явно не искат "Здравно-профилактичната карта".

Източник: РИО-Пловдив

Аз мисля там да влизам но ми е като 6 желание,но все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си