.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    perry - Не обърквай хората,като не си наясно.
    Значи според мен това е удостоверението за завършен 7 клас,няма какво друго да е.
    Та,ако на 1 класиране сте писали:
    1.1соу
    2.5соу
    3.10 соу
    4.20 соу
    и са ви приели в 10,то няма как да отидете в 20.
    На второ класиране компютърът върви отдолу,нагоре и започва от желанието,по което сте приети.
    Ако ви стига балът за 5,то е класирате там.Но след като сте приети второ класиране в 5,вие нямате право да избирате.Вече сте класирани,отивате и се записвате.
    Надявам се да сте ме разбрали.
    Много съм си наясно, твой проблем, че не си ме разбрала. Прочети ми поста пак, никъде не съм писал, че ако те класират на четвърто желание, ще се опита компютъра да те приемат и на пето. ))
    И не, не е удостоверението за завършен 7 клас, друго е.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ами ще се опитам да ти обясня тук ако не, на лични.
    Имаш 5 желания:
    1. 164 ГПИЕ
    2. 2 АЕГ
    3. 9 ФЕГ
    4. 91 НЕГ
    5. 73 СОУ
    Класират те на четвърто желание (91 НЕГ), обаче ти не искаш там (искаш в 164 ГПИЕ) и отиваш в 91 НЕГ и от РИО-то теглиш заявление, попълваш го и им го даваш ( в него пише, че ще участваш на второ класиране със същите желания от първо класиране и ако не стане, ще се запишеш в 91 НЕГ или ще ходиш на трето класиране ). Демек те се опитват да те класират от 1 до 3 желание и ако не стане, ти си си запазил мястото в 91 НЕГ и там се записваш или подаваш ново заявление за участие на трето класиране в училището-гнездо.

Надявам се да съм ти помогнал. (:
    Ето ми поста. ;д Не виждам какво съм объркал хората, точно така си е, нещо друго си гледала. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си