.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2385

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    При мен е съвсем различен и е петцифрен, а не седемцифрен, както е входящия номер.
    +1

Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    +1

Иначе според мен този входящ номер си е на заявлението, един вид, че сме подали заявление с такъв входящ номер, според мен той не играе никаква роля, иначе не ви пречи да пробвате и с двата входящи номера.
    И аз това щях да предложа- като не можем да се разберем пробвайте и с двата ;д

моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер аз така го разбирам.....

Цитирай Първоначално написано от tedi129 Виж мнението
    моите са така: аз кандидатствах в 2 области. В моята (В. Търново) изобщо не ми дадоха номер,а ми казаха да проверявам със входящия. В другата област обаче (Ловеч) ми дадоха нов номер и ми казаха с него да проверявам. Явно е така, защото аз имам така 2 първи желания и с двата номера ще проверя за 2-те области. т.е. за всяка отделна област трябва да имаш индивидуален номер аз така го разбирам.....
    Всяка област си има определен код, който е първите две цифри от входящия номер (за пример: СОФИЯ - 22).

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Всяка област си има определен код, който е първите две цифри от входящия номер (за пример: СОФИЯ - 22).
    ясно мерсаж

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си