- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи осмокласници
във 2АЕГ, но преди това бях писала английската и испанската, ще се пробвам за тях на 2ро класиранеи ми трябва статистиката, за да се ориентирам ;/
Тоест бал ти трябва, така ли?
Бала ми е точно 33.
Кандидатствах в 1 АЕГ вс. паралелки, 2 АЕГ, Вс. паралелки , 9 ФЕГ и 164 ( испанската) вс. паралелки.
Аз съм от провинцията и ми показа, че в у-щето в моя град съм приета, но за София-град нищо не показва под "Резултат от класирането".![]()
Последно редактирано от MissPiss : 06-26-2012 на 14:22
Все някъде трябва да са те приели. Какво мислят майка ти/баща ти по въпроса?
Значи не са те приели
У-щата ,които си писала са с по-висок бал тази година //
Имам въпрос - ще обявят ли резултатите в училищата-гнезда (тоест ще ги има ли разлепени), или само в РИО-тата?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Трагичноо .. 3-то желание - 2-ро класиране , аз идваамм ..
Едит :
Ако зависеше от мен това 3-то желание щеше да е напоследно място ..
Последно редактирано от Xriis.. : 06-26-2012 на 13:51
А ?
Искам да кажа ,че на 1-во класиране са ме приели на 3-то желание ?
Sujelqvam za latinicata! Hora da vi pitam edna priqtelka sa q prieli na 8 jelanie nqkude , no tova nqma znachenie, samo che bala , s koito e prieta tam e razlichen ot neiniq? po-nisuk e ? zashto i se poluchava taka?
MissPiss не може да не са те приели, а ако не са те приели ще ти пише че не си класирана. Една приятелка е по същия начин. В гнездото са й казали че ги качват по азбучен ред. Така че ако буквата ти е по назад може от това да е.
Последно редактирано от weenonas : 06-26-2012 на 14:00
Зависи от профила^^
някой в 9фег?
kitty02
сори, че късно отговарям, но да - искам да знам баловете..много малко не ми е стигнало и за английската, и за испанската, всичко е на косъм >.<
да, не ме приеха, а теб? че не разбрах кое ти е 3тото желание!
но са приели едно момиче с бал 33.850 в португалската паралелка, а моят бал е 33.750, така че може би имам шанс на второ класиране, не мога да преценя ;х
искам статистикааа!!!![]()