Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
Иху, бая странички сте изписали ;д Няма да чета всичко, но честито на всички приети. А на тези, които не са - горе главата, не е свършил светът още, няма да се отчайвате ^^
Аз съм приета по първо желание. ПМГ Сливен в паралелка с Биология /2ПП Химия/ и АЕ. Бал 35,231. А има доста слаби балове :/ С по 29 и надолу. Не, може би не са чак толкова слаби, но очаквах, че тази година оценките (особено по математика) ще са доста високи, но пък аз сравнявам с моето (вече бивше) училище, където подготовката е наистина страхотна (в областта наистина нямаме равни, но аз говоря и за цялата страна...) Както и да е, сега ми стана тъжно, че напускам старото училище, макар и все още да се считам ученичка на славното III ОУ "Д-р Иван Селимински"... ох ;дд Много носталгия, много нещо. Дано новите ми съученици не са чак толкова тъпи, колкото си мисля. Сега ще ги издиря във фб да ги видя. Да се подготвя психически ;дд
Още веднъж честито и дано ви се паднат хубави класове ;дд
Тва за ващо училище наистина го знам (бившето де),защото на олимпиада по химия във Варна първия и третия бяха от там..Може и ти да си била...ддз Поздравления!